Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 729
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Sunshine, следващия път ще стане! 🤗

# 571
И моят тест е абсолютно отрицателен :/
Знаете ли кога най рано може да се направи нов трансфер ? Като този беше СЕТ следващият ще е ЗЕТ

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:09 от Winter^^

# 572
Нареждаме се и ние при чакащите с едно 5-дневно свежо ембрионче. Не си правя илюзии, че задължително ще стане от първия опит, може би за да не се разочаровам, но пък докторът е обнадежден и каза, че всичко е било перфектно.

Сега виждам една от положителните страни на това да си с мъж  - той носи тежките неща Joy
Обаче и аз съм се отпуснала покрай бременността и секциото. Време е да заяквам Hands Muscle

# 573
Аз този път си позволих да си поплача и днес. Но! От утре трябва да спра! Мисля си, че искам да отида някъде да се разсея от всичкоза 1-2 дни. Обмислям за Кръстова гора.... Не знам какво да си мисля вече. Някой посещавал ли е Златолист и Преподобна Стойна?
Момичета , как се справяте с емоциите в дните след негативните тестове?
Аз съм посещавала навсякъде и Кръстева гора 3 пъти и Преподобна Стойна и почти всички святи места,манастири и прочие.Колко сълзи съм проляла по тези места аз си знам,отидете усеща се енергията,просто всичко се случва,когато си му дойде времето,въпреки че ни се иска да е много по-рано.

# 574
Съжалявам съншайн!
Кураж!
Момичета и аз се отчитам с отрицателен кръвен тест на 11-ти ден слез ЗЕТ на балансиран бластоцид . Честито на всички с положителен резултат и успех на тези , за които борбата продължава ❤

# 575
Skady, на колко е детенцето ти? Пожелавам ти успех!

Питам, защото и аз имам още едно замразено ембрионче и мисля, към втората година да си го върна при мен и се надявам да се случат пак нещата. Мисля, че го бяха оставили да се развие до 5-ти ден и го замразиха. Казаха, че е най-хубавото от всички. Малко ми е далеч да го мисля, но не мога да не мисля.

Момичета, съжалявам за отрицателните тестове. Моят начин за справяне с неуспеха, определено бяха пътуванията и почивките. Понякога ми трябваше повече време, но има места, наистина, които те зареждат положително и съм се чувствала нов човек след тях. Такива места са Плиска и Преслав, там на руините, на църквите, има сила, която ако усетиш, няма начин да не се заредиш. Не съм ходила на Кръстова гора, а ми се иска и това място да посетим.

# 576
Здравейте
Пиша притеснена. Зная че рано се тествам, но не издържах - 6 ден след ЕТ на 5 дневно ембрионче.
Ще повторя след 1 ден, но все пак как ви се струва?

До 25 се води неопределено за бременност. За стойности над 25 може да се каже, че има бременност. Според мен имаш имплантация, разбира се, ако не си си слагала ЧХГ препарат в началото на трансфера или малко след него.

# 577
Здравейте момичета днес бях до, клиниката да подпиша договор за замразяване на ембрионите . Средата на Април ми предстой трансфер, първият опит се поема от фонда и се слага по един ембрион вече ако има втори опит се поема от нас около 500 лв на трансфер, първите 2 опита се слага по един ембрион а на трития по 2 ..

# 578
Слагат се колкото ембриона решите с доктора
Здравейте момичета днес бях до, клиниката да подпиша договор за замразяване на ембрионите . Средата на Април ми предстой трансфер, първият опит се поема от фонда и се слага по един ембрион вече ако има втори опит се поема от нас около 500 лв на трансфер, първите 2 опита се слага по един ембрион а на трития по 2 ..

# 579
Може би, когато е по фонда си има определена бройка. Иначе, да, ако доктора е склонен да сложи повече, след опита по фонда, няма проблем.
Доколкото знам, по фонда се описва колко ембриона имаш, нали? И по тази логика няма как да се излъже.

# 580
Не съвсем, има си законови ограничения. Може ако са позволени два пак да се сложи един, но не може да са повече от 2 например. Без значение дали е по фонд или не.

patty, питах те в другата тема - ДНК фрагментация изследвали ли сте?

Много съжалявам за всички отрицателни резултати, момичета Broken Heart Изживейте си го, няма нищо лошо човек да плаче ако от това има нужда. А за дългосрочно справяне с репродуктивните неуспехи аз винаги препоръчвам работата с психолог. От 3 години съм в терапия с малко прекъсване и не съм цъфнала и вързала, обаче без психотерапевт щях да съм в пъти по-зле.

miki, моя втори трансфер беше 1г5м след раждането, защото родих секцио. Обаче си беше трудно да се пазя с малко дете. Към 2 години е повече ок, защото поне си ходи по-самостоятелно и няма нужда от толкова носене детето.

# 581
Имах предвид ,че няма значение дали един или два ,аз съм по фонда Simple Smile

2402 Аз отговорих и там за ДНК фрагментацията ,правена е и качвам снимка

quote author=miki8713 link=topic=1739565.msg49484553#msg49484553 date=1742572283]
Може би, когато е по фонда си има определена бройка. Иначе, да, ако доктора е склонен да сложи повече, след опита по фонда, няма проблем.
Доколкото знам, по фонда се описва колко ембриона имаш, нали? И по тази логика няма как да се излъже.
[/quote]

# 582
2402, благодаря за отговора, точно това ме интересуваше дали няма да ми е много рано. И аз си мисля, че е по-добре към втората годинка.

# 583
Писала съм го доста пъти, но отново:
- ограниченията важат за стадий на компактизация, т.е. в общи линии след 4ти ден и не обхваща трансфер с тридневни ембриони
- за жени под 38г в първите два цикъла/трансфера е разрешен трансфер на 1 ембриона, от 2ри нататък по макс 2, не съм сигурно дали имаше положение, при които се допускат 3
- при жени между 38 и 41г първите два опита по 2 ембриона, след това по 3
- над 41 може по 3 още от първи опит

# 584
Писала съм го доста пъти, но отново:
- ограниченията важат за стадий на компактизация, т.е. в общи линии след 4ти ден и не обхваща трансфер с тридневни ембриони
- за жени под 38г в първите два цикъла/трансфера е разрешен трансфер на 1 ембриона, от 2ри нататък по макс 2, не съм сигурно дали имаше положение, при които се допускат 3
- при жени между 38 и 41г първите два опита по 2 ембриона, след това по 3
- над 41 може по 3 още от първи опит
Предполагам за България говорите..в Турция до 35 години по 1..независимо от броя опити,над 36 години до 2

Общи условия

Активация на акаунт