Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 653
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Kiks след 1000 ЧХГ вече не се удвоява толкова правилно, малко по малко забавя нарастването, което е нормално. От 2400 на 4200 си е супер покачване за 48 часа, ешерихията няма нищо общо с покачването. Ще я коментирате с доктора на първия преглед, при това чхг вече ще се види на ехограф.
Ако трансферът ви е бил на 2 ембриона, може в началото да са се хванали и двата, а в последствие единият да е спрял развитие, от това много често се случва забавяне на чхг в началото. Щом сега расте така, няма нищо притеснително.

# 676
Здравейте! Днес ми поставиха т.нар лепило. Планиран е ЗЕТ за утре. Имам контракции обаче и се притеснявам дали това е нормално ? Някой има ли опит с това?

# 677
Здравей няма никаква представа  и на мен ми предстои ЗЕТ , попитай лекарката за всеки случай . ☺

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:57 от Vanq Ivanova

# 678
Здравейте, много съм притеснена, писах за неправилното нарастващо ЧХГ, сега се оказа, че имам ешерихия коли в урината. Понеже имах някакво дрзнене, което мислех че е от циклогеста, но реших да пусна и стерилна урина и излезе положителна за тази бактерия.  Възможно ли е тя да вреди по някакъв начин. ЧХГ от днес е 4200, расте, но пак не се удвоява правилно, преди два дни беше 2400. Вече не знам какво да правя. Нямам нито болки нито кървене. Писах на доктора чакам да ми отговори.

Веднага си поискай лечение от лекуващия, имаш ли болки? ЧХГ е добре, но трябва да се вземат навреме мерки за изчистване.

# 679
Знам как се съхранява. Вече ми донесоха, благодаря!

Имайте предвид ,че той се съхранява в хладилник ,тоест не може да го получите с куриер
quote author=Alva-690 link=topic=1739565.msg49508205#msg49508205 date=1742989084]
Привет, някой да има излишен овитрел. Без значение цената.
[/quote]
[/quote]

# 680
Kiks85, ЧХГ се удвоява на всеки 48-72 часа. То3ст, за два дни от 2400 на 4200 е перфектно. Не се филмиран, ако можеш. Аз така се филмирах миналия февруари с първото ембрионче, че за два дни ЧХГ не се е удвоило перфектно, а то било за до 3 дни. Всичко беше наред, бебето е живо и здраво вече на 5 месеца.

# 681
Kiks след 1000 ЧХГ вече не се удвоява толкова правилно, малко по малко забавя нарастването, което е нормално. От 2400 на 4200 си е супер покачване за 48 часа, ешерихията няма нищо общо с покачването. Ще я коментирате с доктора на първия преглед, при това чхг вече ще се види на ехограф.
Ако трансферът ви е бил на 2 ембриона, може в началото да са се хванали и двата, а в последствие единият да е спрял развитие, от това много често се случва забавяне на чхг в началото. Щом сега расте така, няма нищо притеснително.
Благодаря за отговора. Бях на преглед в понеделник, водя се в 5гс +1 видя се сакче и нещо вътре, доктора каза да не се радвам още и за това ми е така притеснено. На преглед след 2 седмици.

# 682
Kiks, Наскоро в темата имаше момиче с подобни стойности, не нарастваше правилно и след поредното тестване ЧХГ беше нараснало значително и доколкото си спомням всичко беше наред. Разбирам напрежението, напълно нормално e и колкото и да ти казват да не го мислиш, от личен опит знам, че не е толкова лесно. Успех

# 683
Пак съм аз, знам че съм луда - това често тестване не е нормално.
Онзи ден -
9 ден след ЕТ, Чхг - 28.8.
Днес 11 след ЕТ, Чхг - 56.6
Удвоило се е, но не е ли много ниско за 11 ден Disappointed Relieved притеснявам се.
Пратих резултатът на докторката, естествено ми каза да повторя след 48 часа....

# 684
11-ти ден на 3-дневно ли беше?

# 685
На 5 дневно ембрионче.

# 686
Здравейте, включвам се и аз с питане 3ти ден съм със ЗЕТ на 6-дневен ... имали ли сте някакви симптоми ? Моите гърди имам чувството,че ще се пръснат и леко ме наболява ниско долу .. или се филмирам .. или е от препаратите , за пръв път ми е и не знам какво да мисля

# 687
На 5 дневно ембрионче.

За 11-ти ден ми се вижда ниско наистина, но щом се удвоява, има шанс. След 48 часа пак проверка. Прогестерона проверихте ли си? Дано се е удвоило тогава ЧХГ.

# 688
На 5 дневно ембрионче.

За 11-ти ден ми се вижда ниско наистина, но щом се удвоява, има шанс. След 48 часа пак проверка. Прогестерона проверихте ли си? Дано се е удвоило тогава ЧХГ.
Прогестерон изследвах веднъж, за сега - на 8 ден беше 59.
Надявам се да е Късна имплантация, уж не съм се отчаяла, защото расте все пак. Но се притеснявам много.

# 689
Да, прогестерона е добре, напълно възможно е да е късна имплантация! Ще чакаме хубави новини ☺️!

Общи условия

Активация на акаунт