Booking.com – 11

• 49 986
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
При по-евтината цена седи обаче текстът GENIUS, което е нелогично, ако е нов потребител???
Нов е, току-що направи първа резервация!
И аз го забелязах и нямам обяснение.

# 376
Има значение дали е от компютър или мобилното приложение също.

# 377

Това е ясно, има отстъпка за мобилни резервации (за някои хотели само).
Горния пример ми е много странен, как профил, който не е genius му излиза отстъпка за Genius. Ако може да кажете кой е хотела... Също така е интересно да се цъкне на (i)  и да се види какви точно са отстъпките.

# 378
И двете са през компютър.Абсолютно по един и същи начин,за едни и същи дати и т.н...
Пратих на RebelHart на ЛС хотела,нека провери и да каже,но няма да давам името тук, нека има дискретност.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 13:17 от bgroza

# 379
  • София
Проверих : с Джиниъс 3 излиза точно колкото на първия скрийншот - 241 евро / 471.35 лева.

# 380
  • Milano
По отношение на нивата пише, че с регистрирането си genius 1, така че не е странно.
Виж, ако за тях е по-евтино не е лоялно.

# 381
  • Berlin
bgroza, а вие логнати ли сте наистина в сайта? При вас няма "Genius" знак.

# 382
По отношение на нивата пише, че с регистрирането си genius 1, така че не е странно.

Не е така или поне не беше. Трябваха 3 резервации да станеш genius 1, освен да са го променили.
Аз като ползвам само един профил и какви циркове и хватки изпускам...

# 383
bgroza, а вие логнати ли сте наистина в сайта? При вас няма "Genius" знак.
Логната съм, разбира се! Даже проверих и през мобилното приложение,там е същата цената,не знам защо при мен за тази резервация не отчита Genius ниво, нито през компютъра, нито през мобилното.
Направих си сега втори профил, чисто нов,проверих през него, отчита си Genius ниво 1 и ми дава по-ниската цена.Веднага ми показа, че съм Genius 1. Може да е бъг, знам ли?

# 384
  • Berlin
Възможно е, да, особено ако се получава само в този конкретен случай, а не като цяло. Мисля, че е добре да се пише на booking, дали ще отговорят нещо или просто ще коригират цената.Laughing

# 385
Това не е бъг или изолиран случай. Съпругът ми е с първо ниво, аз с трето и се е случвало абсолютно същото- на него да даде по-ниска цена.

# 386
  • Milano

Не е така или поне не беше. Трябваха 3 резервации да станеш genius 1, освен да са го променили.
Аз като ползвам само един профил и какви циркове и хватки изпускам...

Проверих преди да го напиша.
Явно са променили.
Аз не помня, когато съм се регистрирала навремето.

# 387
  • София
Нововъведение е, преди не даваше автоматично първо ниво при регистрация.

# 388
еми аз добре си спомням, че ми трябваха усилия да стана ниво 1 Simple Smile
все пак ми е интересно кой е хотела, да видя мога ли да рабера нещо
че така нищо не е ясно и няма и да стане

интересно сега тия 10% отстъпка дето ги пише за джиниъс 1 излиза, че ги получаваш без нищо
тоест се обезценяват и другите 15-20% за по-високите нива

ПП
Не знам, гледах, гледах, висока цена ми излиза без да съм логнат, иначе с ниво 2 и ниво 1 нов профил ми излиза  ниската. 3 нямам... Та да провериш дали като ти излиза високата цена верно си логната или сесията е изтекла или нещо подобно, защото не пише Genius, а при мен не пише само ако не съм логнат.
Ако всичко е наред може би има някаква друга особеност дето не я хващам, но си резервирайте от нов профил и толкова...

Отделно гледам, че отстъпката е винаги 10% без значение от нивото, то и така си пише, ниво 2 10-15, ниво 3 10-20, но зависи от хотела. Та това ниво е пълен т@ш@к (сори за израза).

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 16:08 от neuromancer

# 389
Не знам доколко е новост това с нивата, защото моят профил е от няколко години и много добре помня, че ми дадоха Genius 1 само защото се регистрирах, без да съм правила резервации.
То аз и само затова се регистрирах де, дотогава си резервирах без да имам профил. Може би точно заради такива като мен са го променили, но във всички случаи тази промяна не е отскоро.

Общи условия

Активация на акаунт