Booking.com – 11

• 50 816
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Аз мисля, че тъй като съм с много стар профил и резервирам твърде често, нито са ми изпращали, нито ще ми изпратят. В същото време мъжът ми е с профил от поне 10-15 години и резервации веднъж на 1 година, и на него никога не са изпращали също. Най-вероятно всички ония регистрирани преди 20XX година примерно, никога няма да ни огрее, щото сме някакви древни клиентски изкопаеми за тях Simple Smile)))

# 46
  • Berlin
Намерих си мейл от 2015г, значи оттогава имам акаунт. Simple Smile

# 47
  • На планетата Земя
Няма никакви ограничения в броя на анулациите.

# 48
  • София
Безкрайно много пъти се писа за кешбек сайтове, за оферите на картовите оператори…

http://www.booking.com/gating/authkey?aid=2400290&key=T8NK5cv1Qx&label=bg

https://www.visabg.com/bg_bg/visa-offers-and-perks/bookingcom/154323

Ся, не са 10% но все е нещо.

+1

От миналата тема съм си запазила и това: https://www.topcashback.com/booking-com/ - има кешбек 6%

# 49
Topcashback нали знаете?
Може и да пробваш да търсиш през Trivago, понякога дава отстъпка с Букинг (появява се booking.com pays $xx)

# 50
  • На планетата Земя
Вчера пробвах през линка на виза, но не ми даде никаква отстъпка. Не знам дали по някакъв начин не е свързано с най-високото ми genius ниво.

# 51
  • Berlin
Не би трябвало, в условията не е посочено нищо за Genius. Прочетохте ли ги, може да сте резервирали обект, който не позволява отстъпка, не може през приложенията, не може да се плати на място и т.н.

# 52
Това го виждам само в мобилното приложение. Проверете си там за тези, които търсят код. Тече в момента Genius days.

Ако резервираш до 17 март и използваш до 31 март получаваш 10% за първо ниво, 15% за второ и 20% за трето ниво. Много по-добре от кодовете, но е обързано с дати.

# 53
На мен ми дава такава отстъпка от акаунта ми на уеб версията т.е. без да влизам в приложението. Но мисля, че е пак само за определени обекти/хотели.

# 54
Да, за обекти, отбелязани с Genius property e само, и за хора, които планират пътуване през март месец.

# 55
Тоест освен 10% отстъпка за genius дават още 10% кешбек? Ще го погледна

# 56
  • София
Симулирам резервации с джиниъс за март, но никъде не излиза нещо такова.
Може да е за определени профили като екстра, както митичния ВИП статус, който не разбрахме как се достига.

# 57
Rebel, ето така изглеждат офертите при мен в приложението.

Със зелена иконка, която виждаш още в списъка с хотели за избор. При резервация нищо не се отбелязва, мисля. Направо си получаваш сумата в портфейла и си я ползваш после.

# 58
  • Milano
На мен за посоченият хотел с кредити не ми излиза нищо.
Същи така нищо не пише в профила ми за genius days. Вероятно, защото съм ниво 2?

# 59
  • София
На мен за посоченият хотел с кредити не ми излиза нищо.
Същи така нищо не пише в профила ми за genius days. Вероятно, защото съм ниво 2?

Аз също съм Genius 2 и не виждам никъде genius days.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт