Booking.com – 11

• 50 857
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм трето, също нищо

# 61
Кое ниво си няма значение, защото има кредит за всяко ниво на различен процент. Не знам защо не е за всички, много тъпо.

Аз го виждам само в мобилното приложение.

# 62
  • Berlin
От коя страна ползвате приложението? При мен се вижда само Early 2025 като оферта.

# 63
В България съм в момента, но съм с VPN.

# 64
  • Berlin
Може да е само за САЩ.🤷🏻♀

# 65
VPN в момента ми е в Холандия и го виждам, така че не е само за САЩ. Още един човек тук каза, че го вижда. Не знам, не мога да им хвана спатиите. Както и да е - видях и го споделих, дано някой се възползва.

# 66
  • София
И при мен няма такъв допълнителен надпис за конкретния във Вроцлав, genius 3 съм.

# 67
Прекалено е, още повече че не сработва винаги. По-добре 6-7% от топкешбек или нещо през линк от кредитна карта

# 68
  • София
Здравейте! Имам платена резервация за апартамент в Италия след няколко дни. В регистрацията пише, че на място ще искат лични документи и кредитна карта. Имам една, която не е много пълна в момента. Не е упоменато, че ще дърпат предварително депозит щети, просто я записват за всеки случай при евентуални такива, нали-дефакто не е проблем, че не е заредена? За първи път ще ползваме booking извън Бг и не съм наясно. Благодаря предварително!

# 69
Ние няма как да знаем какви са условията на вашата резервация. може да не приемат кешово плащане изобщо и ако се налага някакво доплащане да се изисква карта.
"нали" няма как да ви потвърди никой тук. Депозит за щети не навсякъде се взема

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 18:24 от second

# 70
Обикновено се дава кредитна карта и няма значение пълна ли е, стига да има достатъчен лимит.
Иначе, ако теглят предварително ще има проблем, ако няма сумата, ако не теглят предварително няма да има.

# 71
  • София
Случи ми се в Рим. Резервацията беше платена предварително, non refundable. На място ни снимаха личните карти и на един портативен касов апарат ни чекнаха картата. Нищо не изтеглиха, нищо не блокираха.
Беше отдавна и един единствен път. Не помня подробности. Но се доверих, защото апартаментът имаше много на брой високи оценки в Букинг.
Щом е платено и не ви искат депозит предварително, би трябва да не е проблем, че няма много лимит в нея.

По принцип рядко наемаме нещо с под 50 отзива. Това откакто резервирах чисто нов супер-дупер апартамент в Дубай с гледка към фонтаните, а после той изчезна от Букинг, заедно с 4 цифрена сума от картата ми.

# 72
Вижте си условията по резервацията. Аз досега депозит щети не съм плащала.

# 73
  • София
....Това откакто резервирах чисто нов супер-дупер апартамент в Дубай с гледка към фонтаните, а после той изчезна от Букинг, заедно с 4 цифрена сума от картата ми.

Свърза ли се с booking? Те възстановяват парите.

# 74
  • София
Вижте си условията по резервацията. Аз досега депозит щети не съм плащала.
В Щатите почти няма хотел без такъв депозит. Simple Smile

Здравейте! Имам платена резервация за апартамент в Италия след няколко дни. В регистрацията пише, че на място ще искат лични документи и кредитна карта. Имам една, която не е много пълна в момента. Не е упоменато, че ще дърпат предварително депозит щети, просто я записват за всеки случай при евентуални такива, нали-дефакто не е проблем, че не е заредена? За първи път ще ползваме booking извън Бг и не съм наясно. Благодаря предварително!
Щом резервацията е платена, кредитната карта могат да я поискат, за да видят че е ваша.
Депозит, ако е упоменат, може да поискате да платите в брой, ако няма достатъчно наличност в картата - те само блокират сумата, не я теглят. Лично аз винаги предпочитам да оставям депозит в брой - така при напускането на хотела, те си проверяват стаята и се разделяме приятелски, а не с възможност за обяснения след известно време. Разбира се не навсякъде е възможно да се остави в брой депозита, тогава картата е задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт