Booking.com – 11

• 50 858
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • София
....Това откакто резервирах чисто нов супер-дупер апартамент в Дубай с гледка към фонтаните, а после той изчезна от Букинг, заедно с 4 цифрена сума от картата ми.

Свърза ли се с booking? Те възстановяват парите.
Не се изразих добре. Официално не ми взеха пари от картата. Просто мястото за настаняване изчезна и получих известие, че резервацията ми е отменена. Скоро след това обаче ми се обадиха от банката, за да ме уведомят, че картата ми е блокирана от тях самите, защото подозират, че не аз правя чрез нея онлайн залози в Швейцарски сайтове.
Не мога да го докажа, но като си говорихме със служителите и коментирахме къде и как съм ползвала картата, стигнахме до извод, че няма къде другаде да са ми я хакнали. Възстановиха ми всичко от банката, но нямаше как да занимавам Букинг, все пак имаше и някакво време между отмяната на резервацията и източването.

# 76
  • София
Здравейте, да питам някой дали е попадал в следната ситуация- синът ми има резервация, без безплатно анулиране, която няма да може да ползва. Направил я е с код. Ще има ли кредити в портфейла, след като пари няма да му върнат? Моята логика е, че би трябвало да има, ама знам ли. Някаква малка утеха ще е за провалилото се пътуване (естествено, че така ще се случи, когато за първи път правиш резервация без безплатно анулиране Simple Smile))).

# 77
Здравейте, да питам някой дали е попадал в следната ситуация- синът ми има резервация, без безплатно анулиране, която няма да може да ползва. Направил я е с код. Ще има ли кредити в портфейла, след като пари няма да му върнат? Моята логика е, че би трябвало да има, ама знам ли. Някаква малка утеха ще е за провалилото се пътуване (естествено, че така ще се случи, когато за първи път правиш резервация без безплатно анулиране Simple Smile))).
Ние имахме такава ситуация - след като мине резервацията, си връщат кешбека в акаунта, както е в описания срок. Така че поне него ще може да си ползва Simple Smile

# 78
Момичета (и момчета, ако има такива Simple Smile ) има ли някой свободен код, който няма да ползва?
Ще съм много благодарна ако ми го изпратите на ЛС bouquet

# 79
Имах подобна резервация в България, пари не видях, не видях и кешбек защото анулираха резервацията след като не се явих и съответно не отговаря на условията.

# 80
Ако те пишат неявил се, няма кешбек. Можете да пишете на хотела евентуално да отидете друг път или нещо такова, понякога са съгласни.

# 81
  • София
Обикновено се дава кредитна карта и няма значение пълна ли е, стига да има достатъчен лимит.
Иначе, ако теглят предварително ще има проблем, ако няма сумата, ако не теглят предварително няма да има.

Не уточних, че цялата сума по резервацията е платена, дължим на място на ръка данък по 2€/човек. 👍

# 82
Най-вероятно на място ще ви минат картата да блокират някаква сума за депозит.
Ако няма да се виждате на място, може и с оставената карта.
Ама дотогава няма да ви трябват пари в нея, щом вече е платено.
Само с хотел ми се е случвало - винаги на рецепцията, и с ербнб - там е през сайта.

# 83
Някой знае ли начин да се пише на място за настаняване без да си резервирал?

# 84
  • София
Намирате ги в Гугъл и ги питате. Simple Smile Най-вероятно ще предложат да се прескочи Букинг, но не е задължително да ги послушате.

# 85

На много места за настаняване има обявен телефон за връзка,та ако искате,може направо да се свържете и да се договорите.
Тия дни резервирах за Гърция и ми направи впечатление,че домакините бяха оставили телефон за връзка,но не прескочих букинг.

# 86
Виждам, че са трити коментари. Не знам с нещо да съм нарушила правилата. Не е позволено да се търси код в темата ли?

# 87
  • Sofia

Чрез опцията "Ask a question" – налична е в десктоп версията; не знам дали нещата седят по същия начин в приложението. Simple Smile

# 88
  • Berlin
Виждам, че са трити коментари. Не знам с нещо да съм нарушила правилата. Не е позволено да се търси код в темата ли?
Не е забранено, но покрай другия спам може и вашият коментар да е заминал.

# 89

Чрез опцията "Ask a question" – налична е в десктоп версията; не знам дали нещата седят по същия начин в приложението. Simple Smile
През мобилната версия не излиза за съжаление, но благодаря за информацията. Ще го имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт