Booking.com – 11

• 50 944
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, вероятно ще има все пак малка разлика в моя полза. С код би било доста по- добре. Дано пратят на някого и реши да сподели. Blush

neuromancer, ще погледна довечера пак по- задълбочено, че съм на работа и нямам време.

# 211
Някой да го качи на 1 страница, защото ако го побликувам още веднъж ще ме накажат.
Запазвате през този линк и плащате задължително през Мастъркард.
Връщат 10% или до 300 евро.
https://sp.booking.com/index.bg.html?aid=2393117&sid=6396f6a3ce8 … _price_type=total&

# 212
  • Sofia
Ей-сега ще пиша на модератор. Simple Smile И аз съм с Mastercard. А само сега ли връщат 10%?

# 213
  • София
И този линк вдига цените.
Контролно някакъв хостел в Бон, стая с 4 легла за жени за една и съща дата като се логнах и през линка за да е напълно съпоставимо.
Приложението :

Линкът :

# 214
  • В подножието на Сините камъни
Това много яко, не го знаех. То си е като перманентен 10% код. Само това с Мастъркард не ми харесва, нямам такава

# 215
  • Sofia
При мен не ги вдига. Peace

# 216
И този линк вдига цените.
Контролно някакъв хостел в Бон, стая с 4 легла за жени за една и съща дата като се логнах и през линка за да е напълно съпоставимо.
Приложението :

Линкът :

И двете ли са от телефона?

# 217
Ползвал съм линка на 3 хотела- в момента ми предстоят още 2 настанавания около великден и никога не ми е вдигало цената.
Даже парите за 1 и 2 вече ми дойдоха, дават ги като пари в портфейла в букинг за следващо настаняване могат да се използват.

Ето един и за Visa но при нас за Италия не сработи с визата, незнам проблема в тях ли е или в самият хотел. Виза връщат до 6%
Линкът Visa Важи до 31 декември 2025 г. 23:59 GMT
Линкът Mastercard Важи до Valid until 2025-06-30

Винаги сме правили резервация през компютър, ако това има значение.

https://www.visabg.com/bg_bg/visa-offers-and-perks/bookingcom/154323

# 218
  • София

Да.
Ако искаш да пробваш през друго устройство - една нощувка, един възрастен, 27 май, Hostel 45, Бон.

# 219
  • София
При мен не вдига цените, но хотелът (малък семеен) иска плащане на място. В такъв случай едва ли ще има кешбек, нали?

# 220
  • Казанлък
4% Wallet кредит за картодържатели на стандартни карти
До 10% Wallet кредит за Премиум картодържатели

Това пише в сайта на Мастеркард.
Явно зависи и от вида на картата?
И няма поле за въвеждане на код допълнително )))

# 221
При мен не вдига цените, но хотелът (малък семеен) иска плащане на място. В такъв случай едва ли ще има кешбек, нали?

Тук незнам. Ние не предпочитаме да отсядаме в апартаментно настаняване и винаги гледаме или хотел или поне да приемат картово плащане.

това незнам къде го четете но ето това е сайта от който се достъпва кода или страницата който дава кешбека.

https://specials.priceless.com/en-ap/offers/Booking.com_(Cashbac … uerId=&productId=

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 16:24 от jijo99

# 222

Да.
Ако искаш да пробваш през друго устройство - една нощувка, един възрастен, 27 май, Hostel 45, Бон.

хаха, на мен ми излизат еднакви
тая отстъпка 8% от скриншота ти не ми я дава

# 223
  • Казанлък

Тук незнам. Ние не предпочитаме да отсядаме в апартаментно настаняване и винаги гледаме или хотел или поне да приемат картово плащане.

това незнам къде го четете но ето това е сайта от който се достъпва кода или страницата който дава кешбека.

https://specials.priceless.com/en-ap/offers/Booking.com_(Cashbac … uerId=&productId=

This is only eligible for cards issued in Australia, Bangladesh, Brunei Darussalam, Cambodia, China, Hong Kong, India, Indonesia, Japan, Macao, Malaysia, Myanmar, New Zealand, Philippines, Singapore, South Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam
Това какво ли означава?

Моето инфо е от сайта на Мастеркард.

# 224
и аз мога да чета --парите от две резерваций написах че са ми в портфейла. Двете бяха в началото на Януари в Сърбия.
ето
Кредити за пътуване
06.01.2025 г.
- BGN 141.23
Изразходенo
Използвано за резервация на настаняване за VILA JEZERO

Кредити за пътуване
27.02.2025 г.
+ BGN 136.97
Спечелени
Награда, спечелена от резервацията ви в мястото за настаняване VILA JEZERO

Излишно спамим темата --Който иска ги ползва, който иска чака за код. Иначе за различни карти върна различна сума, но едната ни е издадена от Италия другата от БГ -- В Италианската върна 2 евро повече, за една съща почивка, един и същ хотел, 2 семейства за едното платих през едната за нас през другата. сумите по резервацията съвпадаха, просто кешбека беше различен.

Общи условия

Активация на акаунт