Booking.com – 11

• 49 981
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Моля, преустановете публикациите за търсене и предлагане на кодове.
Темата се разводнява излишно и публикациите по същество се губят.
Както е видно, тези, които се възползват са единици, понякога дори не са и потребители на форума, а недоволството и обидата на повечето публикували, са факт.

# 361
  • Sofia
... а недоволството и обидата на повечето публикували, са факт.

За какво "недоволство и обида" иде реч? Flushed
Размяната на кодове е изключително полезна практика – раздавала съм и съм получавала кодчета именно в тази тема, в което не виждам какъвто и да е негатив.

# 362
  • Карлово
Подкрепям горния пост. Защо да стават зян изтичащи кодове, като някой друг много се нуждае от тях?

# 363
  • Milano
Не може ли да се направи тема само за кодове?

# 364
  • София
Има такава от много време : https://www.bg-mamma.com/?topic=1767341.390#new

# 365
  • Milano
Посочената май е обща. Имах предвид само за кодове за Букинг.

Така ще е разделено и всеки ще влиза да чете, където го интересува.

# 366
  • Berlin
Black Cat, e, как.. нали имаше оплаквания, че не получили код, а някой друг бил получил или какво беше там, сигурно е изтрито отдавна, но имаше и недоволни, и обидени (сякаш ние преливаме от кодове и само чакаме някой да поиска). Темата се пълни с искания за код основно, а не с дискусия.
М/у другото, ако искате кодове, в една група във ФБ администраторът дава често (мисля, че на него членовете му изпращат, когато имат), но за целта трябва да споделите полезен пост за ваше пътуване.

# 367
Относно кодовете- определено пращат на потребители от 1 и 2-ро ниво, с цел да резервират повече. Трето ниво сякаш сме им сигурни и хич не ни ухажват. Последно са ми пращали преди година и нещо.
През линка на Виза не всички обекти участват в промоцията 6%,но все пак е вариант за някаква отстъпка.

# 368
  • Berlin
Мне, аз съм 3то и мисля, че получих поне 3 кода от началото на годината.

# 369
Няма да разрешите мистерията с опит от един-два профила. Хубаво е, че почти винаги има и други начини, макар и с 2-3% по-малка изгода.

# 370
Няма да разрешите мистерията с опит от един-два профила. Хубаво е, че почти винаги има и други начини, макар и с 2-3% по-малка изгода.
Току-що проверихме цени за един и същ апартамент в Испания-2 нощувки-аз и колежката ми: аз-3-то ниво,тя-наскоро регистрирана,1-во ниво,без нито една резервация до момента.
ИМА какво да кажа- на мен ми дава цена с 50 лв. ПО-ВИСОКА,отколкото на нея!
Просто трето ниво сме им сигурни,а новите ги зарибяват с по-големи отстъпки,респ.кодове за отстъпки.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 12:57 от bgroza

# 371
  • София
Моля за скрийншотове, ще е любопитно.

# 372
Моля за скрийншотове, ще е любопитно.

От моя профил е 525 лв,което е с 53 лв повече отколкото при човек ,регистриран съвсем наскоро и ще прави първа резервация.

# 373
  • На планетата Земя
При по-евтината цена седи обаче текстът GENIUS, което е нелогично, ако е нов потребител???

# 374
  • София
Именно, джиниъс излиза в първия шот и това трябва да е от профила с ниво.

Ако е удобно пусни и за кое място място за настаняване става дума и за кои дати, ще проверя през моя профил, също трето ниво, как излиза.
Ако те притеснява по някаква причина да е видимо, може и на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт