Booking.com – 11

• 50 150
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мястото за настаняване трябва да потвърди, че резервацията е изпълнена успешно.
Тази година вече минах 4 резервации с кодове, 3 от тях вече са налични и чакам четвъртата. Горе долу 8-14 дни след чек аут.

# 541
няма точен срок, как дойде...

# 542
Здравейте!
Правя резервация и св ипитвам да приложа сума от кредити. Избрала съм хотел, имащ възможност за плащане с портфейл. При финалната стъпка, независимо дали чеквам или не спечелената сума, промяна в крайната ценя няма. Надявам се да съм обяснила добре. Случвало ли ви се е?!

# 543
  • Sofia
По принцип, накрая си е посочената цялата сума за плащане, но някъде по-горе трябва да е уточнено каква част се заплаща с кредити и каква ще бъде изтеглена от картата. Виждаш ли такова поле някъде?

# 544
Да, има такова поле и оция за редакция. Но цената не се променя.
*Оказа се, че тази опция не е зададена в профила. Оправиха се нащата! 👍

# 545
наградите в Букинг могат ли да се използват за плащане и на други неща, освен престои (настаняване)?

# 546
И аз се чудя тъкмо дали с кредити могат да се платят самолетни билети при резервация през букинг

# 547
  • София
Симулирах резервация за произволен полет - на последната стъпка преди плащане приложи наличния кредит, да.
Не мога да потвърдя, че е за всички полети и / или за всички компании.
Друго, което ми направи впечатление, е че има джиниъс отстъпки и за полетите.

# 548
  • София
наградите в Букинг могат ли да се използват за плащане и на други неща, освен престои (настаняване)?

Да, аз платих билети за Лондон ай.

# 549
  • София

Да. Аз съм ги използвала за наемане на кола и за входни билети за атракции.

# 550
За резервация минала Януари и платена с код за Мастъркард --парите дойдоха Май месец.
За резервация минала през Април направена през Мастъркард и с код --парите дойдоха юни месец .
Ще ги обработят но определено ги бавят. Втози ред на мисли някой има ли свободен код?

# 551
Здравейте,през май т.г. направих резервация ,платих веднага ,получих ОК.Днес получих мейл от мястото на настаняване,че резервацията ми е в риск от анулиране и линк който да отворя ,попълня и изпратя.Отварям линка ,а там пише,че трябва да платя пак таксата и да дам данни на кредитната си карта.Обадих се в хотела и те ми обясниха,че всичко е наред и има проблем с  Booking.com,писмото е спам и да не отговарям.Пиша в случай, че на някой друг изпратят подобно нещо.

# 552
  • София
Здравейте,през май т.г. направих резервация ,платих веднага ,получих ОК.Днес получих мейл от мястото на настаняване,че резервацията ми е в риск от анулиране и линк който да отворя ,попълня и изпратя.Отварям линка ,а там пише,че трябва да платя пак таксата и да дам данни на кредитната си карта.Обадих се в хотела и те ми обясниха,че всичко е наред и има проблем с  Booking.com,писмото е спам и да не отговарям.Пиша в случай, че на някой друг изпратят подобно нещо.
Коментирано е.
Единственото невярно е, че проблемът е с booking. Не е. С резервационните системи на хотелите е, там пробиват измамници.

# 553
  • Велико Търново
Здравейте! След 1О дни ми предстои почивка на нашето Черноморие, запазена чрез Booking. - частен апартамент в хотел, собственика на който е поляк,  до колкото разбрах от телефона, който е даден. Днес получих имейл,  че трябва трябва да върна отговор за регистрация - Три имена, дата на раждане и ЕГН. Отдавна не бях ползвала Booking, но преди не помня да са ми искали тези данни предварително.

# 554
  • На планетата Земя
Нормално е. Реално всеки хотел взима тези данни при настаняване.

Общи условия

Активация на акаунт