Booking.com – 11

• 50 231
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
За апартаменти аз бих предпочела някой друг сайт пред airbnb, ако стигна до апартамент, макар че те си остават засега най-известните, но и там има място за шашми.
Напр. https://www.novasol.com/ имат добра селекция, но са по-"почивка" ориентирани.

Иначе от доста време предпочитам хотел + закуска задължително, когато пътуваме да разгледаме някой град (засега само в Европа), ако е по-особен случай - полу/пълен пансион.

# 526
Може ли някакъв български телефон с букинг? Баламостват ме цял месец че ще върнат пари....

# 527
  • Sofia
Пробва ли този от първата страница на темата?

Иначе, опитай и чрез следния: 02 / 425  37 00.

Но тези линии са отворени само в работно време.

# 528
  • София
Може ли някакъв български телефон с букинг? Баламостват ме цял месец че ще върнат пари....
За голямо съжаление при такъв проблем изобщо не съдействат. Няма значение дали по телефон или мейл. При мен три месеца тупаха топката и не получих един отговор по същество, а и хубави сметки за телефон натрупах.Успях да си върна парите чрез оспорване на транзакция през банката. От Букинг - никакво съдействие.

# 529
За голямо съжаление при такъв проблем изобщо не съдействат. Няма значение дали по телефон или мейл. При мен три месеца тупаха топката и не получих един отговор по същество, а и хубави сметки за телефон натрупах.Успях да си върна парите чрез оспорване на транзакция през банката. От Букинг - никакво съдействие.
Ужас! Аз платих чрез Револют, какво да правя.....
Много са лъжливи. Те твърдят, че собственика не отговаря и щели да ми дадат 70 евро кредити..А той показва съобщения как на него са му взели 70 евро и му казват, че те ще уредят нещата с мен. Той искал да върне сумата, не знам кой лъже вече!

А този номер горе не работи...

# 530
Хич не ги харесвам Букинг, открай време. Особено след вашите постове, си затвърждавам мнението. Макар че за следваща почивка, пак се налага тях да ползвам. При всяка възможност ги отбягвам.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 17:13 от aDream

# 531
Ми те не са задължителни Букинг...
Естествено има много повече хотели в Букинг, отколкото в другите платформи.

# 532
  • Berlin
Точно вчера запазих една стая стая за нас директно от хотела, която стая в booking я нямаше като опция. Напоследък само за търсене го ползвам.😀

# 533
Всъщност звъннах на един телефон и след 15 минути проблема ми беше решен....момчето веднага съдейства. Но какво се оказва.. понеже държа връзка със собственика на апартамента, той беше ок да върне парите веднага. От букинг обаче му казват, че ще го таксуват само 70 евро и проблема му с мене е решен. В същото време пишат на мен, че не могат да постигнат съгласие със собственика и като обещетение ще ми дадат 70 евро ОТ ТЯХ което нямало общо със собственика...а реално ги взеха от него! И какво искат с това...хем да запазят мене, хем него....доста грозно. След обаждането днес те казаха, че изобщо не е задействано връщане на сумата, те му звънна пак, той потвърди и днес задействаха процеса. Реално правят страхотни номер, ако мине номера..

# 534
  • Пловдив
Сигурно е коментирано, но може ли да се използва код за намаление за услугите, предлагани от Booking - обиколка на някоя забележителност например ?

# 535
  • Berlin
Сигурно е коментирано, но може ли да се използва код за намаление за услугите, предлагани от Booking - обиколка на някоя забележителност например ?
Аз не съм пробвала, но не виждам на първо четене да пише изрично, че трябва да е само за настаняване.🤔

# 536
  • София

Аз съм наемала кола с кредитите в портфейла, които съм получила след като съм ползвала код. И съм плащала посещение на забележителност пак с такива кредити.
Ако това имате предвид....
Не съм въвеждала код от тези, които си разменяме тук.

# 537
  • Berlin
Не за плащане с кредити, а прилагане на код се има предвид.

# 538
Ако има място за код, значи може, ако не виждате такова значи не може, аз купувах самолетни билети, но не видях място за код

# 539
Пак идвам с въпрос. Кредитите от кодове кога се потвърждават след като е минала резервацията?
През Май имах използван код, получих имейл за потвърждение, да очаквам сумата да бъде преведена в портфейла, ден след като освободих апартамента. Сега имах три последователни резервации, две с код предоставен от любезни хора от форума и една през Visa. Мина седмица и по нито една от трите не съм получавала информация.
Трябва ли мястото за настаняване да направи нещо или просто предишния път съм имала късмет с бързата обработка?
Не си спомням предишните пъти кога са ми одобрявали кредитите.

Общи условия

Активация на акаунт