ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 931
  • 372
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,това е тема за отричане от ваксините ?
За деца и новородени?

# 16
  • Deutschland
В заглавието пише. Това е тема за вредата от ваксините.

# 17
Най-накрая някой да признае ,че има вреда от ваксините. Ще следя темата!
Навсякъде се говори само за полза и задължетелна ваксинация,но всеки мълчи за вреди

# 18
Пука ни защото сме подлога на запада!RFJ junior говори за вредата от ваксини повече от 20 години.

# 19
  • Sofia
И най-същественоето - на нас какво ни пука за RFK JR и HHS и набодена ли е или не Луизиана?  
Всъщност не ни пука особено.
Колкото ни се отрази забраната на абортите в редица щати, толкова ще ни се отрази и спирането на масовата ваксинация в Луизиана.

# 20
Пука ни защото сме подлога на запада!RFJ junior говори за вредата от ваксини повече от 20 години.

"Вредата от ваксините" е абсолютен нонсенс. Можем да говорим за вредата от алкохола, или цигарите, защото те са вредни абсолютно за всеки, който употребява. Но за ваксините това изобщо не е вярно, те са полезни за преобладаващото болшинство от хората, но имат странични ефекти за някакво малцинство.

# 21
А не, не питам си аз - какво е ПП и САЩ?

Multimedia, верно е мога и знания да намеря и да се бутам и чета, макар написаното от теб да е абсолютно некасаещо ни. Ама възпитание и последващите го такт, отношение и /другите сама питай Гугъл/ няма как да придобиеш.

Ще ти кажа защо въпреки познанията ти и логичността на някой от твоите мнения си абсолютно вредна за каузата и разпространението на каквато и да е идея за вредата от ваксините - защото се държиш кретенски! Няма послание, което да достигне до когото и да е с подобен манталитет!

Влезе в темата и тотално удволетвори по много параграфи и без това накацалите тук ваксъри! Пример си за това, защо "антиваксър" е мръсна дума!

# 22
  • Sofia
Ще ти кажа защо въпреки познанията ти и логичността на някой от твоите мнения си абсолютно вредна за каузата и разпространението на каквато и да е идея за вредата от ваксините - защото се държиш кретенски! Няма послание, което да достигне до когото и да е с подобен манталитет!

Влезе в темата и тотално удволетвори по много параграфи и без това накацалите тук ваксъри! Пример си за това, защо "антиваксър" е мръсна дума!
+1000
Да, ваксинирам си децата и със задължителни и с препоръчителни ваксини. Но не се определям като ваксър,  защото го правя с голяма доза страх и съм винаги на ръба между "за" и "против" ваксините. В темата съм за информация (именно за вредата от ваксините) - къде от предоставени официални източници, къде от личен опит на съфорумки.
На този етап успяват да ме убедят Про настроени хора. А ако всички антиваксъри са като Мултимедия, само ще се подхилквам и ще подминавам. Никакъв шанс да я взема насериозно, хеле пък да ме убеди в каквото и да било с подобен тон.

# 23
  • Mediterraneo
повечето линкове изобщо не се отварят!

Знаем! Пропуснах момента за редакция, извинявам се за което.

# 24
Аз казвам,че не съм ваксинирала децата си и не съжалявам!
Ходят на частна детска и не вземам лев от ш.... Държава!
По - добре да плащам вместо да треперя всеки път след ваксина!
Виждала съм деца пострадали от ваксините и това ме накара да пощадя своите, защото връщане назад няма!

# 25
  • Sofia
Виждала съм деца пострадали от ваксините и това ме накара да пощадя своите, защото връщане назад няма!
Ето, затова влизам в темата.
Бихте ли споделили как са пострадали децата. В какво се изразява?

# 26
  • София
Brin de muguet, твърде неуместно е да се употребява думата "пропаганда", когато се говори за вреда от ваксини. Много по- логично е да се говори за пропаганда, когато се обяснява, че трябва да се ваксинира, просто защото финансовите /и кариерни дори/, ползи, за този, който убеждава в полезността им, са много по- големи, отколкото за противниците / ако въобще за тях има такива/. Тук пишат най- вече бивши "про ваксъри" или техни познати,  пък дори и такива, лутали се между "за" и "против", които просто са изтеглили късата клечка.

# 27
  • Sofia
Не съм писала "пропаганда", за да се заяждам, а защото на този етап не срещам аргументи, за да употребя "убеждаване". Просто влезнах малко в тона на Мултимедия. И всъщност постът беше насочен най-вече към нея, защото освен да се подиграва и обижда, друго не прави.

# 28
Дааа, много са полезни ваксините. Толкова много са полезни за фарма индустрията, че дума да няма.

# 29
  • София
Не съм писала "пропаганда", за да се заяждам, а защото на този етап не срещам аргументи, за да употребя "убеждаване". Просто влезнах малко в тона на Мултимедия. И всъщност постът беше насочен най-вече към нея, защото освен да се подиграва и обижда, друго не прави.
Върнете се малко по- назад и прочетете по- старите теми, може би преди 2019-2020 г. По- новите не са чак толкова информативни, предпочитаме да не преповтаряме една и съща информация, която е споделена неколкократно. Някои от активните потребители  с доста полезни публикации,  вече не следят тази тема. Преди години линковете към филми и видеа бяха активни, лично съм гледала повечето от тях, сега всичко е свалено и недостъпно за гледане. Върнах се дори на теми от 2014-2015, за да видя отварят ли се линковете...мне, никакъв шанс, цензурата "работи".

Общи условия

Активация на акаунт