Отговори
# 240
В снощния епизод на Лейля

# 241
То Афрам с Гюнгер учебник издадоха с първи сезон. Кой ли не  ползва импровизации и ситуации от там ( сещам се за три сериала, които вървят в момента)?! Но съвършенството си остава в оригинала.

# 242
# 243
Здравейте,момичета! Heart
Като гледам в резюмето пише основно за Суна.Завидна упоритост,няма друго какво да кажа.

# 244
Айшен бая гъвкава се оказа.

Еве, защо са нареждали Мирай?

# 245
Здравейте,момичета! Heart
Като гледам в резюмето пише основно за Суна.Завидна упоритост,няма друго какво да кажа.

Скука 🥱 явно са малоумни и не разбират че на никого не му пука за Суна и Абидин. Поне да сложат малко грим на тая Берил, че без грим изглежда като мумия, съжалявам за израза но ме дразни страшно много и като я видя на някоя снимка без грим имам чувството че ще сънувам кошмар

# 246
И без грим и с грим все е отвратителна! ✌🏻

# 247
Споделям пак Афрам/ Сейфер за разкош

# 248
Най-скучната двойка евър Абидин и Суна, както и Айшен Head Band , са споменати по 3 пъти в озета, Сейран и Ферит по 2 пъти. Няма какво да се каже повече.

# 249
Най-скучната двойка евър Абидин и Суна, както и Айшен Head Band , са споменати по 3 пъти в озета, Сейран и Ферит по 2 пъти. Няма какво да се каже повече.
Еве,допълвам,че споменаването на Сейран и Ферит е покрай развитието на историята на други персонажи.Показно как блестящи актьори в главни роли могат да бъдат и на ниво като поддържащи.Ама разбрахме,стига толкова! Rage

# 250
Еве,допълвам,че споменаването на Сейран и Ферит е покрай развитието на историята на други персонажи.Показно как блестящи актьори в главни роли могат да бъдат и на ниво като поддържащи.Ама разбрахме,стига толкова! Rage

И после да ми разправят феновете им че не били торпедота, ние не ядем доматите с колците и много добре може да видим как те двамата са бутани напред и в момента се гледа тяхната скучна история

# 251
Това ще им е то на Берил и Ерсин. Абсолютно никой друг продуцент няма да направи това, което направи нашия малоумник, а именно да ги изтика тия двамата напред за сметка на СейФер. Жалко само, че се случи в този сериал.

# 252
Невротизирали са ни момчето. Simple Smile От вчерашното клипче се вижда Мерт до прозореца, до него е седнал Ясир /вчера се шегувах, че е разделител, пък то .../, после е Мирай. И въпреки всичко пишете, че пак са намерили с какво да "нахранят" Мирай .... Луда работа!
https://x.com/memo_spm/status/1889936939006169586

# 253
Харесва ми този паралел между сезон 1 и сезон 3. Не са мръднали грам Simple Smile

# 254
Афра е малко напълняла на последната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт