На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 12 647
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Палечка, какво се е случило? Дано да не е нещо сериозно и да сте здравички с бебо! Praynig

# 271
Палечка, надявам се всичко да е наред и докторите да ти кажат, че няма да има нужда да лежиш. Уф, ще стискаме дружно палци всички тука. Разписвай се когато можеш, за да сме спокойни, че сте добре с бебока!!!

И Честит рожден ден на малката АНИ
Да ти е жива и здрава и мнооого да те радва!!!

Целувки и да се пазиш!

Мари, и мен от време на време ме придърпват яйчниците. Силно се надявам и гаденето да ти отмине

# 272
Здравейте, сладурки  Hug
Инка, поздравление за решението да запишеш синчето на такива тренировки  Hug Наистина е много добре за момченца особено  Party
Брейви, благодаря ти, сладур  Hug Успокои ме НАИСТИНА за това пусто гадене .... Благодаря ти много за което, че това ми е основен проблем засега, да чукна на дърво  ooooh!Ама ... днес нали се връщам от  4измерния ехограф .... няма друг такъв глист като бебо, честно .... не се спря.... ама направо си беше за бой  box
Но да започна отначало ... та тъгаме ние с татито с колата към Майчин дом и както си пътуваме и по едно време усещам едно тупване от вътрешната страна на корема: ПАААААТ  doh ... викам си: Лелееее.... дзвера се събуди  Grinning След малко още едно: Пат! ..... след което една поредица вече: Паааат, пат, пат, пааааат!!!!  smile3557 Викам си: Ай, стига бе ... сега ше се гоним ли на прегледа ...  smile3557
Отиваме и сядаме да чакаме... тука няма да го описвам, щото ни струваше доста нерви докато изчакаме доки  Mr. Green та идва тя и ухилени до уши с татито отиваме към 4д-то ... и се почва сега едно... Доки: А, ето го бебетоооо!!! Ето сега това.... е, не това е,..... е чакай де.... СПРИ СЕ ДЕ  Sneaky .... ааааааааа така.... ЩРАК застопорихме ехографа на кратунката ни  Mr. Green Сичко наред ... после пускаме пак .... сегааааа... да видим тумбака ... ама чакай сега .... е чеки де.... СТОЙ !!! Rage...... ЩРАК накрая след сумати мъки го спряхме и него и го видяхме, сичко наред .... така докато проверим сичко по бебока ... и накрая питам Доки: ко ши кажим сега за пола  Party Сигурно ли е, че е мома  Blush И доки ... пак започва разходка по корема, ама този моя глист не спира бе  Mr. Green Че го и усещах .... татито щеше да се пръсне да се хили, че и мен разсмиваше и беше още по-трудно  Mr. Green Ама накрая го щракнахме между краката и ..... НИЩО .... няма нищо ... Така, че 100% момиче според доки .... както и си беше казала. Иначе нашата мома 240 гр. вече, а в този период трябвало да е около 200 ...  newsm78 На сичкото отгоре съм + 2 кг. за две седмици и това прави общо 4 от началото  ooooh! Викам си: Лелеееееее.... то първо, че голямо бебе ше бъде (аз и татито сме били големи .... аз 4,450 ...  Blush, а татито малко по-малко), второ ше кача кой знае кви килца.... че вече дори ми е трудно да се трая да ви кажа ....  ooooh! ....
Иначе, нали 4д-то го правихме в Майчин дом. Взеха ми 45 лв., тъй като съм на ЖК там. Ако не си на ЖК в Майчин дом - тогава струва 55 лв.  Hug Обещах да дам инфо по въпроса  Hug
Катринче,  Mr. Green верно ли? Значи пишока се вижда ... е май за мъжко ше се работи после (сичко да е наред само  Praynig ), че дедо му иска кикбоксер да го прави и малко се муси тука, че е момиче май и не верва  Mr. Green Майтапче ... то сега се почва с едни предпочитания. Аз нямам никакви претенции, АБСОЛЮТНО никакви .... може би защото е първо бебе и ми е все едно  Flutter И честито ти момченце ....  Hug
Поздравче на новите мамчета, адски се радвам, че ставаме толкова много  Hug
Тумбелинка, оправяй се, мила  Praynig ПАЗИ СЕ МНОГО МНОГО МНОГО  Praynig На сичко останало МАЙНАТА МУ ... вие с бебо да сте добре  Praynig

Целувки на всички септемврийски сладурки   bouquet

# 273
  • София
Здравейте пак от мен, на мен ми казаха, че резултата от БХС става за около 10 дни, при това ако има нещо обезпокоително, те ще ми се обадят. И аз не съм правила това изследване първата бременност, но сега с тези хапчета, с които се надрусах един месец, ми е малко страшничко и предпочитам да направя всичко, което зависи от мен. Моят доктор ми препоръча за фетална морфология Д-р Марков. Името му го срещам напоследък все по-често. Дано и при него всичко излезе наред.

basilisk и аз ще потръся тази книга. Като те чета установявам, че нашите деца, въпреки че са момчета, са коренно различни. Аз не отдавам темперамента на мойто само на това, че е момче, но все пак си мечтая за едно момиченце. Но каквото и да е по-важното е да е здраво и послушно.

Инна, аз съм съгласна за срещата независимо от датата.

Катрин, честит мъж и не се плаши. Сигурна съм, че не знаеш как се гледа и момиче  Laughing, но бебетата ни учат в движение и то много бързо.

# 274
  • Кърджали, България
Феми, направо ме сбърка с описателния си разказ, отново  Joy Тя, щерката, може да тръгне по стъпките на майка си  Wink

Катрин, честит мъж и не се плаши. Сигурна съм, че не знаеш как се гледа и момиче  Laughing, но бебетата ни учат в движение и то много бързо.

Кали, много си права  Peace

# 275
здравейте мами  Simple Smile много се радвам, че ставаме все повече и повече - добре дошли на новите мами  welcome
при мен нищо ново, нямам какво да ви разкажа, освен че ме мъчат адски киселини вече 3ти ден, ама че гадно, а като знам че сигурно ще ме мъчат до края  Confused , но пък резултатът ще си заслужава, затова си стоя тихичко и си мълча  Mr. Green
на 2-ри като ходя за БХС и аз ще питам за 4д вече кога ще ме запишат, че като ви чета всички дето сте били вече и колко е било забавно  Mr. Green аз все си мислех, че е още рано, ама явно не е
феми мен ако питаш, с това дето си написала, твоята бебка май вече е кикбоксъорка  Mr. Green с тези ритници, дето е раздавала - явно ще прилича на майка си  Wink
палечка, писах ти на лични мила  Simple Smile
аз отивам да си разходя малко шкембето извън мрачната София за уикенда (то не че не вали в цяла Бг де  Mr. Green ) и ще ви пиша и чета пак като се върна
книжката за отглеждането на момченца много ме заинтригува, дали няма такава и за момиченца?  Wink аз имам тези американските What to expect , които са разделени за различните възрасти, но тази определено много ме заинтересува  Simple Smile
ох, уж малко щях да пиша. пък то пак какъв роман стана...  Joy
весели почивни дни на всички ви и да се надяваме, че все някога ще изгрее слънчице и ще спре да вали вече, че да разходим малко "големите" кореми  Hug
бенич, къде изчезна, много работиш нещо

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:43 от mackomacko

# 276
  • София
Сега ще се пробвам да копна един линк с моя снимка да видим дали ще се получи. Ако стане, аз съм лявата.
Url http://img341.imageshack.us/img341/7818/dsc01164ij7.jpg url

# 277
  • гр.Хасково
Здравейте мами. Тази седмица дъщеря ми не беше на градина и не мога да се добера до компа. Тъкмо ви изчетох и реших да се разпиша и аз, писах, писах и хоп тока спря. Та сега да се похваля и аз бях на преглед, всичко с бебо е наред, но не се видя пола а съм толкоз любопитна и аз. Днес  тук
понапече малко слънце, та се понапекохно малко навън, за съжаление през почивните дни го дават валежи. Добре дошли на новите мами, няма ли някоя мама и от Хасково бе.?
Тумбелина, много съжалявам, че си била в болница ,  аз бях още в началото и знам колко е натоварващо психически, но щом се налага всичко ще изтърпим, пази леглото и всичко ще е ок.
Ина, аз утре ще идвам в Кърджали, другата събота също, така че когато ти е удобно можем да се видим.
Хайде до писане, отивам да се приготвям , че съм на мохабет с колегите.

# 278
Хехе  Mr. Green
Инка, Мацкомацко, абе наистина адски шавлива е момата и направо не ми се мисли като поотрасне малко за какво ше иде реч  ooooh! ... сега е дребосък и се търпи  Peace ама по-нататъка лелееееееееее  Praynig
Но ми казаха, че е хубаво, че не се спира - това значело, че й е гот и се чувства в нейни си води
То не, че не са си нейни де  Mr. Green
Супер се успокоих, че е наред след това яко повръщане .... че и Брейви и тя ме поуспокои и сега вече съм много спокойна  Blush
Поне до следващия преглед  Heart Eyes
Кали е много права за гледането на деца  Hug Но нали форума не свършва с раждането. Живот и здраве ше черпим инфо от по-опитните майчета   bouquet

Целувкиииииии  bouquet  Hug

П.С. Сладка мама, сладурче си наистина Hug

# 279
  • София
Благодаря ви, момичета, много сте мили и много ви обичам  Heart Eyes
В момента съм добре и успях да ви изчета  Simple Smile Приеха ме в МД заради болезнени контракции. Биха ми някакви инжекции и ми казаха да не ставам от леглото. Нищо друго не ми казаха освен, че бебчо е жив и че ще трябва да лежа, защото  било опасно. За два дена ми мина, но сега ще трябва да пия хапчета и да си почивам кротко. Надявам се оттук нататък да ме оставят вкъщи, защото само искам да съм с Анна. В понеделник ще се разбере. Сега да ви почерпя за моето слънце и да ви пожелая здраве и пролетно настроение!

Честито на всички, които са разбрали пола! Момчета, момичета, всичките са сладки ангелчета, важното е да са здрави  Simple Smile
Добре дошли на новите мами   bouquet   bouquet   bouquet  страхотно е какъв бум на бебета ще направим през септември  Grinning
Фемининче, твоята кукла явно прилича на теб и отсега тренира за медал  Joy
Надявам се до срещата да съм много добре и да се съберем всички на една маса, заедно с Инчето  Simple Smile
Честит петък на работещите и хубав уикенд на всички  Hug

# 280
книжката за отглеждането на момченца много ме заинтригува, дали няма такава и за момиченца? 

Ами има, но не е излязла на български засега. Казва се Raising Girls, а името на автора се изписва Steve Biddulph, той е доста нашумял детски психолог, спрягат го редовно във вестници като Таймс и Обзървър по разни теми свързани с деца.
Thumbelina, да ти е живо и здраво рожденичето и от мен, а бебето да мирува и да не ти създава повече проблеми.  Hug

# 281
Sladka_mama, надявам се не се сърдиш, но те добавих в албумчето, вече си там (наистина си много сладка  Mr. Green).

Майчета, хубава събота и неделя, аз си тръгвам от работа (най-накрая) и ще се включа в понеделник

Целувки

# 282
Здравейте и от мен. Laughing
Виждам че има много нови майчета.Добре дошли милички и приятна и безпроблемна бременност ви пожелавам. Hug
Феми благодаря за информацията и много се радвам че всичко с твоята мома е на ред. Hug
Тумбелинка да ти е жива и здрава принцесата.Заповядай:

# 283
Здравейте пак мамита.
Момиченце знам как да гледам, макар че вече съм позабравила някои неща. Сестра ми е много, много по малка от мен и спокойно мога да кажа, че аз я отгледах. И грешката ми беше , че като я гушнах от родилния дом и не я пуснах повече, та до сега Simple Smile Е вече знам, никакво гушкане, че ръцете ми тогава...Simple Smile

Фемининче мисли му, от малка е като майка си бъдещата олимпийка Simple Smile Да ти е жива и здрава и да не те тормози много.

Кали аз вчера бях при д-р Марков. Една приятелка, която тези дни ще ражда при него ми го препоръча, а и аз съм чувала доста добри неща за него. Той е много спокоен и ти обяснява всичко много подробно...А как изглежда доктора...Влизам вчера аз и като го видях...млад, синеок, сладур... и си мисля...ужас аз пред него не мога да се съблека...направо ще умра от срам... добре че не се наложи, каза че съм слабичка и бебо се вижда добре и през корема. Та се разминах с неудобството. Лекаря е млад, но явно си разбира много нещата.

Палечке много, много да се пазиш и да не ставаш от леглото... а е хубаво и някой да помага за сладката принцеска. Да ти е жива и здрава и много да те слуша. А каква хубава торта само...
Колко време ти казаха да пазиш леглото, та вече мислиш как на срещички ще ходиш...никакво ставане...
И аз съм ЗА срещата...когато и да е....
Приятни почивни дни!

# 284
   Здравейте мами smile3525

Добре дошли на новите мами и приятно приятно бъбрене с наз.

Инка мерси за информацията за снимката вече си сложих една и аз.
  Тумбелина пази се мила щом казват да лежиш ще лежиш и това е .
   Сладка мама този д-р.Илиев дето си се записала аз го знам преди време още не бях омъжена ходих при него та ми прави едно изследване.Абе добър е като специалист,разбира си от работата, но мен нещо ме подразни с един коментар относно изследванетои спрях да ходя при него.  bouquet  bouquet  bouquet
   чао за сега

Общи условия

Активация на акаунт