"Системата -60" - тема 56

• 10 091
  • 234
  •   1
Отговори
# 30
И аз с интерес чакам, но няма батерия кантарът Joy

Най-накрая сложихме батериите да се зареждат и утре ще знам.

Спокойна вечер Kissing Heart

# 31
  • пак на Рив Гош
Добър вечер!
Ще чакам резултатите ви и пожелавам да са силно положителни Hug
Аз се претеглих онзи ден сутринта и видях, че още 1 килограм си е отишъл.
Но пък оттогава насам съм болна, изморена и гладна ..за тестено и сладко Joy

Менюто вчера:
З - сандвич с кашкавал, шоколадови бисквити
О - фритата на еър фрайъра с лук, гъби, спанак и сирене; зелена салата; портокал
В - зелена салата с краставици, целина и червени портокали
(след което прегреших с две от любимите ми японски плодови желета... успокоявам се, че са само 13 калории на порция)

Менюто днес:
З - сандвич с кашкавал, сухари и 2 шоколадови бонбона с фъстъчено масло (споменах ли, че ми се яде тестено и сладко? Joy)
О - пържола на еър-фрайъра, кимчи, ябълка
В - таратор

Менюто за утре - същото като вчера, че имам за дояждане Joy

# 32
  • ВАРНА
Лебед, значи утре е Денят на страшния съд 🤣. Сигурна съм, че резултата ти ще е чудесен Simple Smile
Роца, браво за килограмчето. И да го видиш в плюс бързо ще го махнеш. Сега важното е да оздравяваш 🍀 бързо.
Отчитам ден 21 (3)
з: 3 домашни гофрети с кашкавал, шпек салам, барбекю сос, 1 с мед и сирене и 2 с течен шоколад (звучи мнооого, ама гофретките бяха малки). Малко след тях едно крем брюле от Лидл 🫣
о: хек филе на фурна и 2 кюфтета от тиквички, 1 портокал.
в: няколко лъжици кисело мляко да не съм капо и 1 чай.

# 33
Чак страшен, чак съд Joy

Кантарът показва, че съм на границата на две реалности! Не ми дава да се отпусна и да си развея салфетката...

Между наперените 70 и любимото число на моя мъж (израствам, вече "моя мъж" го наричам), т.е. 69 Stuck Out Tongue Winking Eye

Та, ще си се отчитам още два месеца, за да ги позадържа и затвърдя, но няма много да ми се сърдите на нарушенията, защото такива ще има. Надявам се малко.

Писах много, но без да искам обнових страницата и затрих писаното.
С две думи - Благодаря ви!

# 34
  • София
Лебед, въпреки че за теб 70 е граница, за мен е фантастичен резултат. Ако след неопределено време, (защото, както казах, не си поставям срокове), отчета 70кг, това за мен ще бъде изкачен връх Еверест.
Възхищавам ти се и се радвам, че си тук и споделяш.
А на нарушения никой, мисля, че не се съ(р)ди.

Последните два дни за мен бяха стриктно системни и съм доволна от това.
Нещо май се опитвам да се разболявам от днес, драска ми гърлото. Взех светкавични мерки и се надявам да ме размине. Ще видим утре.

# 35
  • ВАРНА
Лебед, и аз ти се възхищавам, наистина! Радвам се, че си тук и си така постоянна! Пример си!
И аз като Кали, очаквам времето да видя 70. Срам не срам, такива килограми не съм била повече от 9 години 🫣, когато бременеех с второто.
Kally May, бързо да оздравяваш!

# 36
  • ВАРНА
Къде сте момичета…!?
Много пуста тази тема последните дни.
Аз отчитам поредния Ден 24 (3)
з: милинки, 1 кокоска
о: спанак с ориз, зелева салата с морков
в: кисело мляко, мандарини

Хайде, пишете ☺

# 37
Привет момичета, пуснах си няколко дена годишен Системен отпуск Simple Smile))

Вчера две торти следобедно + сладолед, днес цяла опаковка Pringels и няколко лъжици крем вечерно. Нямам угризения - хапнах - насладих се - видях, че не си заслужава чак толкова много - занулявам брояча.

От утре съм отново на режим и отчитане всеки ден.

(няма да възстановявам предните менюта, в общи линии - последните два дни бяха несистемни преди това бяха с малки вечерни нарушения)

# 38
  • София
Системствам си стриктно последните дни.
Добрата новина е, че не успях да се разболея, но лошата е, че ме тръшна синузитна криза Weary .
Нищо не мога да направя, освен просто да чакам да ми мине след ден-два-три.
Поне лошата ми кондиция от това състояние не ми се отразява на храненето.

(6) Ден 24
З: Пица, 3 шоколадови бонбона, кафе
О: Пилешки крилца, моркови
В: Ябълка и айрян

Не мога да преценя дали застоят, който усещам, е наистина такъв, но и не се фокусирам върху това.
Търпеливо си чакам края на месеца, за да отчета резулат. Със сигурност няма как да е плюс, така че и това ме устройва Grinning .

# 39
  • ВАРНА
Добро утро от мен!
Меню за днес още не знам, ще го напиша довечера.
Лебед, хубаво си направила. Welcome back 😊
Kally May, бързо да минава и това.

Относно застоя и минусите, да ви споделя какво забелязах аз. От началото на месеца боря едно кило, половин нагоре половин надолу, не мърда повече и това е. Онзи ден, в събота вечерта, реших, че ще съм на чайче, обаче … брат ми и семейство дойдоха на гости при родителите ми, майка се беше приготвила както подобава за гости от чужбина, а аз тъпо и упорито си мисля ‘няма да ям нищо, не ми пречи’. И в един момент, някъде след 20:30 решавам, че ще се включа във вечерята пък каквото стане. Хапнах салата, печени ребра, не пропуснах и домашната питка със сирене, че и половин чаша кола изпих.
И хоп, на следващата сутрин разлика няма, денят системен и хоп минус. На следващата сутрин пак малък минус, тази сутрин отново минус някакви грамчета.
Извод - явно е трябвало да направя нещо за да се размърдам. Ще видим следващите дни как ще продължи, смятам да нямам грешки.
Та така …
Хубав ден от мен 🤩

# 40
  • в реалния свят
Ей, много съм непослушна. Забравих темата и режима. 10 дена отпуск от Системата и пак съм на стартови килограми от началото на февруари. Доста несериозно я карам, ама най-лошото е, че се научих да вечерям късно.А това за мен е най-краткия път към постепенно дебелеене.
Днес:
З - две шоколадови бисквити половин час преди обяда.
О - гъста пилешка супа
В - портокал и кисеко мляко съм приготвила. Гладна, негладна ще ги ям до 18ч.Омръзнаха ми тези късни вечери до 22ч. А на следващият ден първо ядене след обяд и тъпкане вечерта.
Критикувах се, засрамих се и продължавам напред. 😃

# 41
Като всяко начало, трудно е. Исках да ям и в 20:30 и в 22:00, но вместо това, направих палачинкова торта за колегите утре и прибрах във фризера още дузина палачинки Simple Smile))
Готова съм със закуската за утре и само да заспя... (правим събитие с 0 бюджет и ... много страст, та от това ми е трудно заспиването) и ще дойде закуската Joy
Kally May, оффф, бързо да минава! Торбички с морска сол, загрети на тиган и поставени на зоните, много помагаха на мъжът ми през годините. Иначе, сега гледаме сериали предимно - в момента сме на Shameless (брутален).

Ден 01

з: двоен сандвич + моркови
о: качамак със сирене и масло
в: пуешко и свинско шишче

# 42
  • ВАРНА
Обещах да дам отчет за вчера 🙃, но денят беше ангажиран, за сметка на това дълъг 😆
Ден 25 (3)
з: 3 домашни мекички със салам, кашкавал, сирене, 1 малко парче брауни
о: 2 зелеви сърми, няколко хапки пилешко печено и 2 лъжици салата - домат и краставица
в: 1 листо зелена салата и 1 кръгче домат (извадени от бургера на синковеца 🤣), 1 чаша лимонада. - на заведение толкоз

Хубав ден на всички 🤩

# 43
Не мога да се наспя, уморена и гладна съм.
Мрън

Сега вече не съм гладна, стоплих се и ми се доспа, но съм на събрание след малко, после имам изостанали работни задачи за довършване и се надявам да успея да си легна преди 00:00, защото и утре съм от рано.

На всичкото отгоре всичкото това е за едната ми работа, а за другата ще трябва да си опукам отпуската, защото не мога да стигна до офиса... На всичкото отгоре мъжът ми и баба му бяха в болница. Моят човек се прибра, но не е добре и обикаляхме по лекари цял ден. На баба му, състоянието е критично, но, искрено вярвам, че ще се оправи.

Казах ли Мрън... Айде, стига толкова Мрън, че задачите чакат.

Спокойна вечер, наслаждавайте се на свободното време!

Ден 02

з: двоен сандвич с масло и сирене + парче палачинкова торта с шоколад и маскарпоне
о: два моркова със сирене и зелена ябълка
в: кисело мляко със замразени плодове и банан

# 44
  • в реалния свят
Лебед , как успяваш да почиваш с такъв интензивен живот?
Днешното ми меню:
З - кроасан с някакъв пълнеж, шоколадови бисквити
О - кисело зеле с ориз и пилешко на фурна +2 филийки пълнозърнест хляб
В - портокал и кръгче краставица.
Трябва да намаля въглехидратите в менюто си. Много прекалявам с тях в тези последни 10 мразовити дни.

Общи условия

Активация на акаунт