"Системата -60" - тема 56

• 10 099
  • 234
  •   1
Отговори
# 45
  • пак на Рив Гош
Добър вечер!
Лебед, направо не ти завиждам на темпото, не знам как успяваш с всичко Hug. Гледай все пак да си отпускаш и време за почивка и  теб. Дано здравословните проблеми на семейството ти да се разрешат благополучно.

Аз вчера бях системна до вечерта, когато отидох до Големия Град, за да се срещна с една колежка от Румъния, с която 3 години редовно си говорим по интернет, но не се бяхме виждали наживо. Та тя е на екскурзия в Париж с приятели и използвахме случая да се запознаем на кафе. Кафето се трансформира във вечеря, по време на която мушнах една много несистемна салата Цезар. Но поне се утешавам, че направих 10 хиляди крачки Joy

Днешното меню:
З - сандвич със сирене и малко мед (обичам сладко-солени комбинации)
О - кюфтета, печен карфиол с рас-ел-ханут на еър фрайъра, печени чушки, мандарини
В - портокал, мандарина и кисело мляко
(май и при мен доста въглехидрати се струпаха)

# 46
О, на мен ми е екстра, не ме мислете, така нямам време за мислене. От време на време ми идва в повече, но всичко, което правя със страст, си заслужава времето и безсънието.

Ден 03

з: двоен сандвич с масло и сирене + палачинка
о: свежа салата с моркови, краставица, домат... + шишлик, агнешко кебапче, пуешко шишче
в (19:30): кисело мляко с две ябълки и канела

# 47
  • ВАРНА
Роца, не знаех, че живееш във Франция.
Аз пак пропуснах два дни отчет, вчерашния поне го помня точно 😄
Ден 27 (3)
з: 1 бриош с шоколад, 1 кремче брюле, 2-3 соленки
о: 2 зелеви сарми, 1 печено св. кюфте, малко  печено пилешко месо, зелева салатка и 1/2 авокадо.
в: липсва - ходих на кино и вечерята отиде на кино 😆

Днешния ден ще го пиша довечера (или утре) 🫣

Редактирам се, понеже никой не е писал след мен.

Днес Ден 28(3)
з: кроасан с масло, 1 бонбон Тофифи, 1 суха паста и 2 пурички със сладко.
о: печено пилешко месо, 1 домат и 1/4 авокадо
в: 1 мандарина

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 22:00 от de3demonka

# 48
  • София

Ето, че дойде първо число на нов месец и е време за отчет. Застоят, който си усещах, се оказа реален, но пък кантарът ме изненада, че все пак бележа и минус - малък, но от сърце, както се казва Joy
ОТЧЕТ:
Февруари - минус 1 кг
7 месеца на Системата = минус 22кг
Доволна съм. Макар и с малко, се движа в правилната посока.
Възлагам по-големи надежди за през март.

(7) Ден 1:
З: Чери домати, кашкавал и кафе
О: кюфтенца от спанак с кисело мляко и копър, краставица
В: ябълка и айрян

# 49
Честита Баба Марта и от мен!

Kally May
, честит 22-ри килограм! Чудесна си!

Ден 04

з: двоен сандвич с масло и сирене
о: пропуснах
в (20:30): тиквена крем супа и гръцка салата

Ден 05

з: двоен сандвич с масло и сирене + два моркова
о: свежа салата с моркови, краставица, домат... + шишлик, 2 агнешки кебапчета, 1 телешко кюфте
в: киви, мандарина (може и още нещо да мушна след малко, че ми е малко)

# 50
  • ВАРНА
Честита Баба Марта, момичета! Hearts Hearts
Пожелавам на всички ни, женския месец да ни донесе повече минуси и много щастливи моменти Flowers Tulip
Kally May, честити ти резултати! Въпреки последния месец, общото ти свалено е супер.
Аз също приключих месец - имам три месеца до тук - резултат общо 7 кг, слабо е, но е повече от нищо, така че, няма да се давам.
Отчитам Ден 1 (4)
с: 3 филии Живена с крема сирене, салам, кашкавал, малка купичка сладолед, към 150-200 грама плодово кисело мляко - комбинацията ми е под всякаква критика  - ама ...
о: купичка боб чорба, 1 домат, 1 червена чушка (пиперка) и 1/4 авокадо.
в: 1 круша, 2 мандарини и 1/2 кисело мляко.

# 51
  • пак на Рив Гош
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави и зассмени!

Kally May, браво за резултата! Важното е, че има минус!
de3demonka, да, живея във Франция, затова често може да виждате разни френски манджи в менюто ми (както и азиатски, понеже много харесвам този тип кухня).

Аз се претеглих вчера и отбелязвам още един килограм в минус, с което закръглям резултата за февруари на 2кг, а от началото на Системата - на минус 5.
Затова снощи го отпразнувах с много несистемна вечеря Relaxed в японски фюжън ресторант, но се виждах с приятелка, която живее в Канада и не вървеше да се цепя от колектива.

Днешното меню:
З - бриош със захаросани бадеми, матча лате;
О - филе от риба-треска на пара, с броколи, моркови, ряпа, гъби шиитаке, соев сос и саке + портокал
В - зелена залата с пресен лук, краставици и печени ябълки с подправки за меденки (ябълките бяха извън салатата Joy )

# 52
  • в реалния свят
Браво, момичта, за постоянството!
Аз временно се отказвам от режима. Февруари не ми беше успешен месец. Ще пробвам някоя по - кратка диетка за смъкване на желаните ми 5-6 килца. Ако не се получи, ще се върна пак на Системата. Но ми омръзнаха вече тези  системни вечери с млечни и плод/зеленчук. Там се издъних през изминалия месец. Но пък за 6 месеца - 18 кг. ми дойдоха добре🙂Успех ви желая!

# 53
мама барба, сигурна съм, че ще ги претопиш оставащите няколко килограма. Пиши после как си се справила с тях!

Роца, ммм, все забравям за печени плодове! Благодаря!

de3demonka, дано и за теб е много щастлив месеца.

Днес се събирахме родата и за утре имам една торба ядене на чело с вкусна питка и парче торта.

Сестра ми беше направила много интересни мариновани яйца, които имаха вкус на яйчена салата и използвах да вечерям с тях, но ометох за сравнение, удоволствие и лакомия Flushed - остатъка от яйчената салата на майка ми (майонеза, кисели краставички и яйца).

При мен лудницата не спира, но днес позабавих темпото.

Ден 06
з: три филии с масло и сирене
о: много салата + сирена и ядки, пържола с печени зеленчуци
в: мариновани яйца и яйчена салта + свежа салата

# 54
  • ВАРНА
Добро утро и Честит Национален празник 🇧🇬
Мама барба, Системата е свършила доста добра работа при теб! Успех с последните кг., които имаш да пребориш! Ще успееш 🍀
Отчитам вчерашния Ден 2 (4)
з: домашни мекици със салам, кашкавал, бри, барбекю сос, чери доматки, 1 парче дом. бисквитена торта.
о: липсва
в: печено пилешко

# 55
Днес почивка, върнах се да пиша.  Явно ми е трудно, когато почивам. Мисля си само за храна. Вече е 22:30 - ще си нарежа кашкавал с една ябълка, но преди това ще пия чай (малко течности за деня + нищо правене /моят човек се прибра от "нощна смяна" в грижа към баба си и гледах да не му шумя много, за да поспи/ ме водят към желание за бисквити, ядки... и т.н.). Върнах се отново 22:50, направих си закуската за утре и пия чай. Това ще е всичко за този вечер.

Правя нова седмица! Мога да кажа, че е още по-трудно, от колкото преди една година, но вярвам, че съм напипала пулса на тялото си и вървя в правилна посока.

Надявам се да отпразнувам 45-тия си рожден ден, който е след 6 месеца, на килограми близки до тези, на които съм в момента.

Ден 07
з: домашна питка със сирене и парче торта + сусамов тахан с мед
о: пържола с печени зеленчуци
в: кисело мляко със замразени плодове и канела

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:55 от Лебед

# 56
Натоварен ден от сутринта - сандвич в движение, обяд на бързо заедно с оперативка, вечерята беше буквално докато пресипвам храната от съд за готвене към съд за в хладилника - остана купичка ориз, която не се побра... и го изядох до мивката на крак.., но за сметка на това - не измих нищо... Та, от сутринта, буквално до преди малко, с леки прекъсвания за храна, съм в работен ритъм.

Хубаво ми е така, не мога да си кривя душата, но си е и доста сбъркано...

Ден 08
з: сандвич с кашкавал и масло
о: салата + зелеви сърми с телешко
в (20:30): ориз със зеленчуци + две воденички за... разкош...

# 57
  • ВАРНА
Добро утро! 🤩
Дребния (9г) е болен, с температура, гърло, кашлица и хрема … вчера цял ден снова покрай него, че и през нощта. Надявам се бързо да оздравява, защото в събота заминаваме за Боровец … що да не се разболее точно преди почивката.
Имам доста задачки тия дни, дано успея да ги свърша всичките.

Лебед, странно ми е как ти е ‘по-трудно’ отколкото в началото. Нали уж с времето става по-лесно.

Аз отчитам вчерашния
Ден 4 (4)
з: печени филийки с масло и салам, чай, няколко мини вафлички
о: пиле със сирена и сметана
в: няколко хапки филе тип Елена

Хубав ден от мен 😊

# 58
  • София
Привет!

Мама Барба, тъжно е, че си тръгваш от тук, но ти желая успех с последните килограми по начина, по който решиш. Ти си боец и съм сигурна, че ще се справиш! Gift Heart

Дезди, дано дребосъчко бързо да оздравее и да се насладите на почивката си максимално!
Ние сме планирали такава в началото на април и направо нямам търпение.

Лебед, и аз съм на забързан работен режим. Сто неща ме чакат, но се опитвам да съм организирана и да не допускам хаос в делата, който няма да е от никаква полза.

Радостното при мен е, че вчера си взех международната диплома - много е красива. Баща ми веднага каза, че ѝ трябва рамка, за да виси на стената Satisfied .

(7) Ден 5
З: пица, кафе
О: пилешки крилца, краставица
В: ябълка и айрян

# 59
  • в реалния свят
Kally May , Системата се оказа най-продължителния режим, който съм спазвала и самата концепция (с малки изключения) ми харесва. Ще се полутам този месец по други кратки диети и пак ще се върна към режима. Дори и като поддържащ режим.

Общи условия

Активация на акаунт