"Системата -60" - тема 56

• 11 610
  • 249
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес се очертава ден с малко нарушения, тъй като съм обещала на сина да ходим на кино, а като сме в мол, ядем там - обикновено не по правилата. Ще видя все пак нещо леко да бъде. Хубавото е, че със сигурност ще е преди 18:00ч.

(7) Ден 21
З: две ръжени сухарчета с кашкавал, кафе
О: кюфтенца от чисто телешко месо, краставица, сок от моркови
В: неясна

# 91
  • ВАРНА
Здравейте!
Да пусна аз един отчет, че не помня от кога не съм писала меню Animal See No Evil
Вчерашния Ден 21 (4)
з: домашни гофрети с филе, кашкавал, мед, сирене и течен шоколад за разкош
о: супа леща и зелева салата
в: плодова салатка- кисело мляко, 3 кивита, 1/2 зелена ябълка, доза протеин в млякото.
Днес Ден 22 (4)
з: кроасан с масло и малко мед
о: чудна салата от спанак, морков, цвекло, карфиол, киноа и хумус и суши.
в: липсва

# 92
  • София
Вечерята оня ден я ограничих само до суши, но тъй като с този ориз със сигурност съм задържала вода, следващите два дни се постарах да олекотя храната.
Вчера:
(7) Ден 22
З: чери домати, 2 листчета чедър, кафе
О: зеленчукова супа, сирене, моркови
В: спаначени кюфтенца, краставица, айрян

Днешното меню:
(7) Ден 23
З: в 5:00 - чери домати, 2 блокчета извара "Кири", кафе
8:30 - едно парче овесена баница
О: телешки кюфтенца, краставица
В: ябълка и айрян

В петък ще ми е отчетен ден, тъй като в събота заминаваме на почивка. Искам хем да видя как е минал месецът, хем да засека преди и след почивката какво ще е положението.

# 93
  • пак на Рив Гош
Kally May, дано кантапът те зарадва положително преди отпуската, а още повече - след Grinning .
Лебед отдавна не се е появявала, дано да е добре!
Да извадя темата от затишието с моите менюта (в събота на обед бяхме на ресторант, но успях да държа менюто що-годе системно).

Вчера:
З - филия (дебела) хляб със сушени плодове, намазана с масло, няколко солети
О - тиквички с лук и чоризо на еър фрайъра
В - печени ябълки и кисело мляко

Днес:
З - същата като вчера, но без солетите
О - оякодон (пилешко на тиган с лук, яйца, бульон даши и соев сос, сервирано върху купичка ориз), ябълка
В - зеленчукова супа, портокал

# 94
  • София
ОТЧЕТ:
Март - минус 3 кг
8 месеца на Системата = минус 25кг
HugHugHug
Няма как да не съм доволна!

Ще гледам да не прекалявам на почивката, за да ми е в ритъм храненето и след нея.
Днес деня ще го прекараме в път. Закусвам сега с чери-домати и кашкавал, но за малко по-късно съм си приготвила и едно варено яйце с малко моркови. Ще се запася с ябълки и айрянчета за вечерите, и ще трябва само на обяд да преценявам какво да ям. Мисля, че ще се справя.

Надявам се, че всички сте добре и мълчанието в темата не е продиктувано от неприятни случки и емоции.

# 95
  • ВАРНА
Kally May, супер ти е резултата, и месечния, и общия - той пък е повече от идеален. Аз такива скорости не съм виждала при Системата.
Хубава почивка и много приятни емоции да имаш Hug

Аз мерки, теглилки и месечен отчет ще направя утре сутрин. Днес пропуснах понеже задачките започнаха рано рано.
Менютата ми последните дни не бяха много редовни, но пък без особени грешки. Та, ще ги пропусна.

Хубав понеделник и успешна седмица на всички Flowers Tulip
Всъщност, къде сте всички ...!? Хора, пишете!

# 96
Здравейте на всички, от 9 март съм на диетата, успях да сваля 3кг, не знам дали е добър резултат, но кантара не мръдва от известно време насам и взех да се отчайвам, въпреки че се храня по системата със съвсем малки отклонения, като си позволявам пържено отвреме на време.

# 97
  • ВАРНА
Хей, здравейте 🤗
Какво се случва тук, бомба ли е паднала 😌
Да Ви пусна моята днешна вечеря.
В последната седмица доста често си правя такава салатка.

Natallya, нормално е да не сваляш ежедневно. 3 кг. за 20-ина дни са супер. Продължавай, без да се отказваш, резултатите ще дойдат.

# 98
  • София
Привет, привет Hug
Вчера се върнахме от почивка и днес съм на килимчето на срама - плюс 1,5 кг Head Band
Въпреки че не съм прекалявала с храната, режимът ми беше нарушен и закономерно резултатът е този.
За 9 дни закуска (обилна от блок маса), без обяд, само системна вечеря към 17:30. Сигурно върнатите килограми щяха да са и повече, ако не плувах по 1 час всеки ден. Но каквото било, било. От днес отново в редиците, защото има цели за постигане Sunglasses
Чакам сега да стане 10:00ч. и да отворят близкия мол, от който обичайно пазарувам и да се сдобия с нужните продукти за седмицата. Вече закусих с 3 ръжени сухара с чедър и кафе. За обяд планирам пилешки крилца с краставица, а за вечеря - ябълка и айрян. От утре ще имам и ограничена закуска.

Не очаквах такова затишие в темата. Мислех, че ще сте изписали света, а то - никой нищо. Срамота! Къде сте, момичета?
Дезди, салатката ти изглежда фантастично! Не съм сигурна дали има рукола в нея - това е нещо, което бих пропуснала, защото не обичам. Но си е системна отвсякъде.

# 99
  • ВАРНА
Kally May, welcome back Simple Smile
Май ще си пишем двете тук 😄.
Въобще не го мисли този плюс, ще го редуцираш за отрицателно време.
Май има рукола, микс салатки от Лидл - от пакет. Много ми е удобно - купувам един пакет - измивам и минавам през центрофугата за салати, после прибирам в една кутия в хладилника и имам готова салата за няколко дни. Само вадя в купа, режа домат и краставица, овкусявам и вечерята готова. Сиренцето също ми е важно, тъй като много го обичам, а и така съм във варианта от Системата. 😉

# 100
Здравейте момичета и вие ми липсвате!

Миналата седмица беше първата, в която темпото ми на живот, работа и стрес бяха в рамките на нормалното и си отпуснах душата доволно. Физически, емоционално, хранително.

Все още не съм имала криза, което само по себе си е някакво вълшебство!

Килограми продължавам да не меря, след тази седмица и нерви и недоспиване от предния поне месец със сигурност съм качила килограми, не много, но... и не искам да изпускам гърнето по нанадолнището...

Вчера вечерта си казах, че днес почвам отначало, до където стигна. Надявам се на 2-3 месеца системстване - тъкмо да не прекалявам по празниците и да се подготвя за лятото. Ще опитам да нося само рокли през този летен сезон, това ще е напълно ново предизвикателство за мен Bowtie

Ден 01:
з: двоен сандвич с топено сирене и кашкавал
о: шопска салата + ориз с картофи
в: банан, червени боровинки, ябълка и буркан овче кисело мляко с канела.

Прегръщам ви, връщам се да ви прочета по-внимателно. До скоро!

# 101
  • София
Хей, Лебед!
Чудесно е, че си поуспокоила топката и си влезнала в хармония. Дано така ти продължи!
Няма смисъл да се отбелязва колко важно е спокойствието за постигане на всякакви наши цели.
Роклите... Това би било предизвикателство и за мен, от което засега ще се лиша, но съм сигурна, че ти ще си вълшебна в тях.

Дезди, без сирене не мога да живея, буквално. Като ученичка ми се случи да отида на един международен лагер в Чехия. Не знам дали знаете, но чешката кухня е отвратителна. Е, те си я харесват де, но всички останали националности бяхме в потрес. Две седмици - глад. В последния ден звъня аз на мама да ѝ кажа в колко часа пристигаме, за да ме вземат от гарата и тя, като една същинска майка, ме пита какво да ми сготви. Казвам ѝ "Купи ми сирене! Искам сирене!". Разбира се, жената беше омесила и питка към сиренето, имаше и масло, и шарена сол. Това е споменът ми за най-вкусното нещо, което съм яла ever.

Днес се премерих - минус 0,600 кг. Тази седмица мисля да се меря всеки ден, за да си отбележа от коя дата реално ще стартирам с килограмите от преди почивката. После ще се върна на варианта мерене на 1-во число.
Вчера за първи път една колежка отбеляза колко много съм отслабнала. Стана ми приятно Blush
За днес менюто:
З: чери домати, чедър 2 листчета, кафе
О: спаначени кюфтенца със сирене, краставица, може и 1 айрян
В: таратор

# 102
Здравейте момичета. То малко вече е осми, но все пак и аз да отчета месеца. Не съм много сигурна обаче какво да отчета. Ако сложим килограмите от преди Италия, значи съм – 1. Ако сложим обаче килограмите, с които се върнах от Италия и които се бяха закотвили дълго време съм -3. Общо от януари -9.
Хем ги усещам хем не много. Ама то от ЕГН-то. Мисълта ми е, че преди години -9 килограма са си два размера дрехи надолу. Ама то сега едни дрехи, едно чудо иди ги улучи, все съм си XL – XXL. Другото, че последните дни вечер един глад ме гони и не съм много системна и с тази смяна на времето още по-трудно. Вечерям си и аз салата с малко сиренце да кажем към 17.30, преди да тръгна от работа (ама то това по старото време е 16.30) и после проблем. Добре че за сега го ограничавам до някакви сурови ядки и сирене или малко месо. Но пак тотално не в час със системата. Или хоп времето се затопляШЕ и трябва да се излезе с приятели и…не че съм яла пица, но то достатъчно е, че салата има дресинг например или чашата вино не е червено и не е една чаша…и започна борбата с бирата.
Та така де, за всичките ми подхлъзвания – резултатът е супер. За моите желания…е мислех, че до сега ще съм видяла 8Х (осмичка). Продължаваме! В края на май съм на два бала, та се надявам да съм в рокля дето се казва. За морето – още е далеч. Най-късно в началото на август ще се видим с Бургас. Освен да си извадя късите панталони, от които ме делят едни 10 килограма да вляза и да си ги окача на хладилника.
За днес:
З: 2бр. препечени филийки с авокадо, кашкавал и яйце на плоча;
О: крем супа от карфиол и броколи със сирене (може и ще помисля за още нещо, защото май заради това така прегладнявам);
В: Домати със сиренце

# 103
  • ВАРНА
Лебеееед, радвам се да те видя тук 🤗
Kally May, от една порода сме значи за сиренето 😉
ksanaidu, супер се движиш. За 3 месеца 9кг. е добър резултат.
Аз съм даже още по-бавна от теб - за 4 месеца имам 10 надолу. Знам, че метаболизма се забавя, усещам го аз. Не са толкова много, но се виждат определено. Имам аз още поне 10-15 да свалям. Да видим докога ще ги боря.

# 104
Привет, момичета
Никак не съм нова във форума, чета си го от години, не съм твърде по писането, ама може би трябва
Остарях, установих, че нито мога, нито искам да седя гладна, лягам рано, дебела съм, и след стотиците страници изчетени по темите все се връщам към системата, ни без сладко мога, нито......абе, лакома съм си
Това както и да е, аз се познавам, знам кое какво е и ще пиша тук, та дано имам малко воля

И си позволявам да кажа, не бързайте да сваляте рязко килограми, не е ок за кожата, всички сме нетърпеливи, но на организма му трябва време да свикне с новите килограми

Охххх, ще пиша и аз утре кое какво, че поне малко да ме хваща срамм

Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт