Последният печели - тема 3

• 13 892
  • 294
  •   4
Отговори
# 165
И аз се надявах да бие Димитринка, защото е по-добър от нея.

Милен трябваше да се постарае повече, сега победата му изглежда някак безсмислена.

# 166
  • София
Интервю с Любомир Братоев-Мъдрецът от "Голямото преследване"
само той и Бела Дона не са участвали в "Последния печели".
Ще е интересно да ги видим вече нямат договор с Нова тв.
Могат да се запишат.

# 167
  • Стара Загора
Безсмислена и смешна победа на Милен, защото знае много по-малко в трети кръг. Добре, че Зорка успя да намери слабото му място в сферата ботаника, защото и тя имаше да наваксва доста точки.

# 168
  • у нас
Снощи не можах да повярвам, когато гледах епизода, че Пламен е от отпаднал от този участник.

# 169
Е то с тея сфери. А да се беше паднал футбол и Зорчето можеше и да е аут Joy
Баш на фенка на Италия, да и се паднат такива теми си е огромен късмет. Има знания , ама ще видим от днес как ще е Joy

# 170
Бях спряла да чета темата, но влизам само да изкажа разочарованието си, че Пламен отпадна и то само с 5 точки разлика! В петък не го бях гледала и тази вечер изведнъж виждам съвсем нови лица. После върнах да разбера какво се случва и просто онемях. Бях сигурна, че Пламен ще бие поне рекорда на Димитринка! Ако не беше дал само един грешен отговор в първата сфера на трети кръг (например за играта генерал вместо адмирал), победител щеше да е той! Успя да стопи огромна преднина на Милен, с два пъти 10 от 10 верни и отново ще кажа, че би трябвало да има някакъв бонус за такова постижение! А Милен след като се счита за негов приятел как му даде сърцето да прекъсне такава победна серия! В последната секунда можеше да даде предположение за броя на пуловете в таблата и да падне 5 точки под Пламен, просто така като жест към шампиона! Съвсем закономерно и отпадна още в следващото предаване.
Защо Милен да отстъпва победата на Пламен? Какво е това, че Милен му е приятел! В живота при такива ситуации, и когато става дума за пари, кариера и развитие, няма приятелство, роднини и близки. Всеки гледа своя просперитет и развитие. По същия начин щях да постъпя като Милен.
Но съм един от хората на Пламен, които са впечатлени и изумени от знанията му. Писах коментар за Пламен.
Милен отпадна. Зорка е наистина умна. Запомнила съм я. Просто има участници, които са много умни, и не можеш да ги забравиш, щом си гледал играта им.

# 171
На състезание няма приятели. И, ако някой твърди че се е отказал доброволно, не казва истината.

# 172
Изпуснала съм го вчера, цял ден бях с усещането, че е неделя и хич не съм пускала да проверявам, но си знаех, че Милен няма да продължи дълго, не е хладнокръвен.

Сега гледам, тази Зорка леко странно ми изглежда и малко неясно говори. Някакви филъри и козметични интервенции ли има?

# 173
Когато има предварителен подбор на участниците, както в случая, се получават страхотни игри. Предстоят ни още 2 седмици наслада.

# 174
  • у нас
Снощи беше много хубава игра. Силни играчи, с много точки.

# 175
Снощи ме напрегна Николай, скача, рита, ръкомаха, хили се - не ми харесват такива емоции в ефир. Все пак гледаме образователно предаване, не водевил.

# 176
И на мен ми направи впечатление, че стана прекалено "забавно".
На мен пък ми харесваше играта на Симеон - изглеждаше ми нормален неговият състезателен хъс.
Доколкото разбрах, някой от студиото се е заяждал с него - не знам дали от екипа, или от публиката, но аман от идиоти!

# 177
Гледам стари предавания на "Последния печели", че тази година започнах да го гледам предаването, и Орлин Горанов добре, че са го махнали - пристрастен, избира си любимци, мачка психически не-любимите съперници на любимците си, възмущава се как не знаели нещо участниците... Камен Воденичаров е сладур, усмихнат, скромен, приятен, има чувство за хумор.

# 178
На Камен му личеше в началото, че се дразни.

# 179
На Камен му личеше в началото, че се дразни.

Не съм го гледала в началото. Сега не ми изглежда видимо да проявява раздразнение към участниците. Струва ми се, че и стари участници, участвали при Орлин Горанов, сега възприемат участието си по-лежврно и ненатоварващо.

Общи условия

Активация на акаунт