Последният печели - тема 3

• 16 588
  • 329
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Според един мит е заченат самостоятелно от Хера, която завидяла на Зевс, заради Атина (тя изскача от главата му). Обаче Хера не харесала бебето, захвърлила го от Олимп и при падането той окуцял. 
А според други той е изковал троновете на родителите си - Зевс и Хера.

# 316
Той е направил троновете, но това не отменя предишния мит.

А, впрочем, за Тантал - Камен каза днес, че той бил откраднал амброзията и затова е наказан по този начин в Подземния свят. Аз обаче си спомням друга версия - самият Тантал е смъртен син на Зевс и боговете са го посещавали, но него изглежда много го е било яд, че не е като тях, а е човек. За да ги изпита (дали са всезнаещи), убил и сготвил собствения си син, след което им го поднесъл. Зевс и останалите богове, които били на гости, осъзнали веднага, Тантал бил незабавно поразен и подложен на вечни мъки.

# 317
Харесвам игрите, в които резултата се решава с последния отговор. Иван се измъкна с 5 точки, но такаво победа е най-сладка.

# 318
Харесвам игрите, в които резултата се решава с последния отговор. Иван се измъкна с 5 точки, но такаво победа е най-сладка.

Това си беше баш така. Концентрирах се, но имах и късмет, не оспорвам.

# 319
Надявах се на повече победи от Иван, но Орлин беше по-добър. И втората му победа беше категорична, макар и доста по-трудно извоювана.

# 320
Зимата бил най-краткия сезон в Северното полукълбо!!!

# 321
За много години! Днес беше най-измъченото състезание. Факт е че и въпросите бяха трудни, но нивото беше ниско.

# 322
Ами, за хора на и над средна възраст теми като Gen Z и Евровизия си бяха кофти идея (визирам и себе си).

# 323
Евровизия не е особено младежки конкурс. Съмнявам се младите хора да са й големи фенове.

# 324
Евровизия не е особено младежки конкурс. Съмнявам се младите хора да са й големи фенове.
Не знам кой ѝ е, в такъв случай Joy

# 325
Май никой. Но са имали попадения през годините - мисля, че Авва са я спечелили.

# 326
То и други добри изпълнители и песни са печелили навремето, но напоследък тоя конкурс е за всичко друго, не и за музика.
А, вчера, явно бяха извадили някакви странни въпроси- на повечето и ние вкъщи не можахме да отговорим, а иначе сме много добри...от дивана Relaxed

# 327
Вчера се получи добра игра, но защо двама продължават. Имаше и друг подобен случай преди време, не е прецедент, но не е много логично.

# 328
Не видях началото на днешното предаване. Този Стефан ми е познат отнякъде. Кой е той?

# 329
Не видях началото на днешното предаване. Този Стефан ми е познат отнякъде. Кой е той?
Има предишни победи, а иначе е актьор. Сигурно от някой филм го знаете

Общи условия

Активация на акаунт