Ясновидци - тема 47

• 55 951
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Жената не желае телефонът й да се развява из интернет. Какви са мотивите й си е нейна работа. Предполагам, че всеки който е пожелал, е получил на лични фейсбук контакта й.

# 61
Аз вчера имах разговор с жената.Много приятна и ми разказа доста неща за миналото и бъдещето.Много от нещата ги позна,за другите ще видим занапред във времето.
Приказвахме си,посмяхме се дори.Аз лично съм доволна от разговора с нея.

# 62
Днес говорих с жената с картите.
Позна минало и настояща ситуация на 99%.
Искам да кажа ,че всичко което са ми казвали таролозите с които съм си правила рийдинг и Фатме се припокри с думите на жената.
Това което ми направи впечатление е ,че ми каза нещо което ми е казвала една баба която ми ля куршум преди две години,а тя няма от къде да го знае.
Описа жената която ми се бърка в живота едно към едно ,като външен вид и характер.
Описа бившият ми мъж също по същият начин и всичко се припокри.
Каза ми за една ситуация в която само аз и бившият сме били участници и никой друг не знае.Тя няма от къде да я знае.
Ще видим за бъдещето дали е познала като мине срокът който ми даде.
Доволна съм.
На мен ми каза че пари не иска и не го прави за пари.Не иска номера й да се споделя.

# 63
Aз искам да кажа, че таро няма абсолютно нищо общо с врачуванки. Таро картите са интуитивна наука, но са наука.
Тарото нито може да ви опише човек как изглежда, нито нищо такова. Казвам го не, за да се заяждам, а просто за да може да ги разграничавате.

# 64
Aз искам да кажа, че таро няма абсолютно нищо общо с врачуванки. Таро картите са интуитивна наука, но са наука.
Тарото нито може да ви опише човек как изглежда, нито нищо такова. Казвам го не, за да се заяждам, а просто за да може да ги разграничавате.
Имах впредвид ,че като настояща ситуация се припрокриха нещата с тарото.
Таролози не са ми описвали как изглеждат хората.
Не съм се изразила правилно.

# 65
Не, той коментарът ми не беше насочен директно към вас. По-скоро се подсетих, че доста хора мислят, че нещата са еднакви. Та затова реших да го напиша.

# 66
Искам да кажа ,че всичко което са ми казвали таролозите с които съм си правила рийдинг и Фатме се припокри с думите на жената.
Това което ми направи впечатление е ,че ми каза нещо което ми е казвала една баба която ми ля куршум преди две години,а тя няма от къде да го знае.
Описа жената която ми се бърка в живота едно към едно ,като външен вид и характер.
Каза ми за една ситуация в която само аз и бившият сме били участници и никой друг не знае.Тя няма от къде да я знае.
Доволна съм.
На мен ми каза че пари не иска и не го прави за пари.Не иска номера й да се споделя.

Как така не иска пари? На мен ми каза, че не иска конкретна сума, а колкото изпратя. Но съвсем без пари... Иначе, да, и на мен ми описа много подробно хората и ситуациите.

# 67
Искала е да каже, че няма такса, колкото прецени човека, но явно не са се разбрали.
Доволна съм.

Как така не иска пари? На мен ми каза, че не иска конкретна сума, а колкото изпратя. Но съвсем без пари... Иначе, да, и на мен ми описа много подробно хората и ситуациите.

# 68
Ми да, ама от мнението се разбира, че НЕ иска пари, защото е написано точно това.

# 69
Да, аз вас ви разбрах. Коментара ми беше по-скоро, за тези, които са разбрали, че не иска пари жената. Цитирам я: “Не го правя заради пари, кой колкото, сърце му дава”. Както е и Фатме - колкото човека прецени, толкова.
Ми да, ама от мнението се разбира, че НЕ иска пари, защото е написано точно това.

# 70
А как се осъществява връзката с жената с картите ако не се предоставя телефон за контакт ?

# 71
А как се осъществява връзката с жената с картите ако не се предоставя телефон за контакт ?
Пише се на месинджъра и и там след като се уговорите нещо ,оставяте вашия телефон и тя ви звъни от частен номер.

# 72
Егати тайните, чак от частен номер звъни. Вече е смешно 😂

# 73
Ами не е смешно иначе ще й пръснат номера навсякъде и ще й звънят денонощно много добре знаете какви има. А и никой не ви кара да вярвате в крайна сметка

# 74
Кое ви е толкова забавно, не разбирам ?! Има хора, които ей така звънят, има и такива с отрицателна енергия, които и майка им, както се казва, не ги харесва. Защо е това плюене, все едно ви е конкуренция и хляба ви завиди от това ?? Като някакво чуждо решение не ви харесва, не забравяйте, че всеки има свой личен избор ! Защо постоянно трябва да се всява смут ?! Групата е за помощ, не за излишно хейтене.

Общи условия

Активация на акаунт