Ясновидци - тема 47

• 56 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Аз съм дамата ,която чакаше Четвъртъка от Фатме….
Ами… нищо не се случи.

# 196
Здравейте,аз попитах за Марица от Варна,за мен нищо не познава и нищо не вижда,всичко е психология,налучкване и питане.Обръща чашата и иска първо снимки за хора който искаш да гледа.Показах снимка на детето ми естествено,каза няколко неща,като това ,че си има половинка,упорито е,до тук добре,за другите все едно говореше за мен,нищо общо.Показах снимка на половинката на детето ми,уж това бил човека.Когато зададох въпрос в множествено число,помисли че съм семейна и ме попита за мъжа ми,разведена съм от години,тоест гадае за да разбере.Много пита-имаш ли брат,сестра,детето къде работи,зодия,снимка,години ,в каще или ап-нт живееш,за това че работя вече знаеше,при запазането на часа от предния ден за следващия сутринта и казах ,че съм на работа и в колко мога да отида.За родителите ми същата работа,колко годишни,снимки ,зодия,баща ми имал проблем със сърцето и пиел хапчета,нищо вярно,скорошните му изследвания всичко е точно,единственото хапче което пие от години е за кръвно,пита дали пие,...отговор Да,да намалял алкохола...та така.Нищо за мен не познава,каза 2..3 неща за бъдеще който уж трябва да станат,като цяло за мен нищо не позна за настоящето ,та камоли за бъдеще.Това е моя опит с Марица,не знам как на  други познава ,за мен това е налучкване като се почне със снимките на близки хора,зодия и нещата от живота,за мен = 0 познаваемост.

# 197
Здравейте момичета,

Изказвам мнение за жената с обикновените карти.Рядко изразявам мнение,а това не е реклама.
Познаваемост има според мен.Нещо,за което ми даде кратък срок се случи,макар да не ми харесва резултата.За другото ще видим.Определено ще я потърся скоро отново.

# 198
Моля за мнение за Виктория Драгнева. Видях, че имаше скоро коментари, че се е бавила с поръчките, но като отворих профила и, се извиняваше за дълго заболяване и два дни по-късно, търсеше хора, непотърсили пратките си - някакси достоверно звучеше. Моля, ако някой има мнение и не иска тук, да пише на лични.
Давам мнение за Аз Вещицата - трудно свързване през лятото, в началото на годината я потърсих отново, буквално веднага ми отговори. Общувахме доста достоверно, но когато я потърсих след отреденият срок преди повече от две седмици, още “не си е видяла” съобщението, а сумата, която поиска, не беше малка.

# 199
Моля за мнение за Виктория Драгнева. Видях, че имаше скоро коментари, че се е бавила с поръчките, но като отворих профила и, се извиняваше за дълго заболяване и два дни по-късно, търсеше хора, непотърсили пратките си - някакси достоверно звучеше. Моля, ако някой има мнение и не иска тук, да пише на лични.
Давам мнение за Аз Вещицата - трудно свързване през лятото, в началото на годината я потърсих отново, буквално веднага ми отговори. Общувахме доста достоверно, но когато я потърсих след отреденият срок преди повече от две седмици, още “не си е видяла” съобщението, а сумата, която поиска, не беше малка.
Здравейте,  може ли контакт на тази жена? Доволна ли сте ако сте чистили негативни въздействия при нея ,колко взима за чистене,  а има ли ясновидски способности?

# 200
Уж чета всички коментари, ама съм пропуснала за тази Виктория Драгнева. Коя е тя, на какво гледа, какви поръчки?

# 201
Уж чета всички коментари, ама съм пропуснала за тази Виктория Драгнева. Коя е тя, на какво гледа, какви поръчки?

На мен ми е гледала на кафе миналата година. Писах ѝ преди време пак, но вече не гледа. Иначе, това с пратките не зная за какво става въпрос, там не съм се интересувала.

# 202
След опита ми и доста съобщения, които получих на лични, не мисля, че може да помогне с каквото и да било. Ако ви трябва някой за чистене, гарантирам на 1000% в способностите и(не само от моя опит), пишете ми, ще ви дам контакт на жената, при която се чистих. Чисти и родови проклятия и цените са приемливи.

Здравейте,  може ли контакт на тази жена? Доволна ли сте ако сте чистили негативни въздействия при нея ,колко взима за чистене,  а има ли ясновидски способности?

# 203
Някой правил ли е скоро четене при Таролина?Доволни ли сте,има ли познаваемост?

# 204
След опита ми и доста съобщения, които получих на лични, не мисля, че може да помогне с каквото и да било. Ако ви трябва някой за чистене, гарантирам на 1000% в способностите и(не само от моя опит), пишете ми, ще ви дам контакт на жената, при която се чистих. Чисти и родови проклятия и цените са приемливи.

Здравейте, писах Ви на лично за контакт за изчистване от негативни въздействия. Благодаря!

# 205
Здравейте, моля, някой да ми изпрати координати на жената с обикновените карти. Благодаря Hug

# 206
Някой правил ли е скоро четене при Таролина?Доволни ли сте,има ли познаваемост?
Аз края на мин година ... Таролина даде срок ,уж картите рядко показвали срокове,още месец,месец и нещо остава,но .....  ,все пак се надявам🙂надеждата умира последна🙁другите  неща са  напред във времето.

# 207
Таролина на мен много неща ми е познавала

За Ваня Спасова мнения? Много й е скъпа консултацията, струва ли си?

# 208
Таролина на мен много неща ми е познавала

За Ваня Спасова мнения? Много й е скъпа консултацията, струва ли си?

След като има някой, който ви е познал, защо търсите други? Не се заяждам, просто от чисто любопитство питам.

# 209
Аз съм ходила преди години при Ваня Спасова. В началото като да имаше повече познаваемост, после нищо и спрях да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт