Ясновидци - тема 47

• 57 923
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Ами честно-казано не усетих да се губи нещо, то самият факт, че не те виждат дори, а говорят точно това, което се случва, беше достатъчно изумителен.
На живо се чувствах неудобно, защото ми се говориха тотални глупости, и само се чудех как да си тръгна.
Явно наистина е до човек.

Zuzane_307, изчисти си кутията, няма как да отговоря на съобщението ти, защото входящата ти е пълна.
Готово, благодаря!

# 406
Здравейте,

Случайно ми попадна стрницата на тази жена, но не ми вдъхва много доверие. Някой правил ли си е четене при нея?

https://www.facebook.com/profile.php?id=61563145100747

# 407
Здравейте,

Случайно ми попадна стрницата на тази жена, но не ми вдъхва много доверие. Някой правил ли си е четене при нея?

https://www.facebook.com/profile.php?id=61563145100747
И на мен изобщо не ми вдъхва доверие!Човек който има дарба не трябва да си прави реклама,поне така мисля!А тя постоянно се рекламира!

# 408
Здравейте, Група!
Днес майка ми е намерила под една плочка в къщата цвете вързано с червен конец и завито в хартия. Някой има ли идея за какво се прави такава магия? Майка ми го е хванала и хвърлила в кофата за смет. Казах и, че се хвърля в течаща вода, а тя сега в кофите няма да ровя. Едно време баба на съпруга ми при която живеехме мажеше моите дрехи и дрехите на детето тогава новородено със смола от бор, поне на това митишеше хвърлше червени конци и под спалнята ни черен боб.
Моля някой който знае да ми каже.
Мисля, че скоро писах, вече съм вдовица, съпруга ми почина точно преди 4 месеца. Има ли връзка тази китка със смъртта му. Почина внезапно както върви пада и умира белодробна емболия.
Много благодаря!

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 22:32 от Rumenatia

# 409
  • там, където ми харесва
Трябва да питате човек , които разбира.

# 410
Извинявам се, че не съм прочела темата изцяло, но идвам да се оплача от Виктория Събева, ако някой я следва вэв фейсбук.
Има страница, пише постоянно за восъколеене, таро и т.н.
Писах й за восъколеене, чаках 3 дни да ми отговори как да й изпратя 50 лв такса..
Уж можеше по изипей, но даде само банкова сметка. Изпратих й парите, снимах платежното, отговор няма..
Писах й след 2 дни дали е получила парите, отговори да.. питах кога ще получа отговор, писа след малко и до там..
Изчаках пак 2 дни, писах й пак, дали изобщо да очаквам резултат и кога, писа ми днес..и до там.
Аз тия 50 лв ги прежалих, но е много, ама много некоректно това отношение..
Тя прави много пари предполагам, едва ли с тия пари ще забогатее, но съм разочарована, защото имам нужда от помощ, но я потърсих от неправилно място.
В групата й няма как да напиша нищо срещу нея, та ако чете тук да знае, че не е изобщо коректна или пък професионалост..
И хората да си имат предвид отношението й към онлайн консултациите й..

# 411
Не пращайте пари предварително. Винаги има такъв риск…

# 412
  • гр. София
Извинявам се, че не съм прочела темата изцяло, но идвам да се оплача от Виктория Събева, ако някой я следва вэв фейсбук.
Писах й за восъколеене, чаках 3 дни да ми отговори как да й изпратя 50 лв такса..
Уж можеше по изипей, но даде само банкова сметка. Изпратих й парите, снимах платежното, отговор няма..
Писах й след 2 дни дали е получила парите, отговори да.. питах кога ще получа отговор, писа след малко и до там..
Изчаках пак 2 дни, писах й пак, дали изобщо да очаквам резултат и кога, писа ми днес..и до там.
Тя прави много пари предполагам, едва ли с тия пари ще забогатее, но съм разочарована, защото имам нужда от помощ, но я потърсих от неправилно място.
В групата й няма как да напиша нищо срещу нея, та ако чете тук да знае, че не е изобщо коректна или пък професионалост..
Правила съм консултации при нея преди 4-5 години. По месинджъра се чуваме.Разбира се, познаваемост О. Тогава восък не лееше, май някакви амулети правеше. Явно е задобряла Simple Smile Ама, питайте тук поне, преди  да си давате парите. А иначе восъци са ми ляли поне 2-3 женици... то пък черен беше восъка, то пък виж формата... трябва пак.... мааани остави се. И от восъка ефект никакъв.

# 413
А защо в групата й няма как да пишете срещу нея? Какво означава прежалихте ги? Не виждам за какво да й ги подарявате?

# 414
Честно казано изобщо не се сетих да прочета тук. Преди време редовно четях темата тук, но сега изобщо не ми хрумна.
Ами прежалих ги, защото тя няма да ми ги върне нали..
Пиша й през ден. Какво повече. Очаквах, че може и да е некоректна, още като ги изпратих си имах едно наум..
Тя не само восък лее, има и център вече в Русе, прави семинари и в други градове.
Публикация в темата й няма да допусне.
Дори да пиша под нейн пост ще го изтрие.
Та ако има някой заблуден като мен давам обратна връзка тук поне, да не й се връзват нови хора.

# 415
  • гр. София
Разширила е бизнеса значи Simple Smile Всички тези жени правят пари на наш гръб... правят пари от нашите проблеми и болки. Толкова съм ги обиколила, че някои даже съм ги забравила и като прочета тук, че питат се сещам. До сега една няма да е  познала бъдещето. И тази прехвалената  с обикновените карти ще мине и замине, като почнат да казват, че не са се случили нещата. Обикновените карти,  както и тарото, отразяват моментната ситуация, вас и вашите емоции и мисли. А вие си мислите, че всичко ви е познала. Ама нека сами да се убедите.
Между другото Виктория Събева няма да ви върне парите, но ще ви излее восъка според мен. Нека да видим.

# 416
Ами не е точно така, специално за тарото.
На мен в дългосрочен план всичко ми беше познато навремето.
И мъжът ми, и излекуването ми, и фалита на бизнеса ми по-късно…

# 417
Ами не е точно така, специално за тарото.
На мен в дългосрочен план всичко ми беше познато навремето.
И мъжът ми, и излекуването ми, и фалита на бизнеса ми по-късно…
С най-обикновени карти преди години една съседка ми гледа, тя не се занимава с това, просто ей така, излизаше ми около мен все най лошото, след около 2 месеца след това почина детето ми 😥,вече 20 години никога няма да забравя думите и, така че картите си показват, стига да се разчетат правилно

# 418
  • бургас
Честно казано изобщо не се сетих да прочета тук. Преди време редовно четях темата тук, но сега изобщо не ми хрумна.
Ами прежалих ги, защото тя няма да ми ги върне нали..
Пиша й през ден. Какво повече. Очаквах, че може и да е некоректна, още като ги изпратих си имах едно наум..
Тя не само восък лее, има и център вече в Русе, прави семинари и в други градове.
Публикация в темата й няма да допусне.
Дори да пиша под нейн пост ще го изтрие.
Та ако има някой заблуден като мен давам обратна връзка тук поне, да не й се връзват нови хора.

Кажете,че ако не ви върни парите ще пуснете жалба в полиция и нап.

# 419
Здравейте, Група!
Днес майка ми е намерила под една плочка в къщата цвете вързано с червен конец и завито в хартия. Някой има ли идея за какво се прави такава магия? Майка ми го е хванала и хвърлила в кофата за смет. Казах и, че се хвърля в течаща вода, а тя сега в кофите няма да ровя. Едно време баба на съпруга ми при която живеехме мажеше моите дрехи и дрехите на детето тогава новородено със смола от бор, поне на това митишеше хвърлше червени конци и под спалнята ни черен боб.
Моля някой който знае да ми каже.
Мисля, че скоро писах, вече съм вдовица, съпруга ми почина точно преди 4 месеца. Има ли връзка тази китка със смъртта му. Почина внезапно както върви пада и умира белодробна емболия.
Много благодаря!
Случайно попаднало  там ,няма как да е ....
Учудвам се ,как някои хора не вярват в тези неща ,и си мислят че нещо си там ,е случайно попаднало ...
Много наивно,че майка Ви го е хвърлила в кофата за боклук.Но знайте ,че вече енергията от това нещо ,в зависимост от това за какво е направено ,най - вероятно действа на всички ви ,вече .

Общи условия

Активация на акаунт