Ясновидци - тема 47

• 55 966
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Пишете ми, ще ви кажа има ли друга, няма ли… 😊

# 436
  • гр. София
И двете ми казаха едно и също, фатме спря да отговаря . Жената с обикновенните пак ме хвърли и каза : а, да . Сега излиза , че има връзка . И двете ме убеждаваха колко е самотен и страдащ и събиране до Великден .
Ти да видиш... ей на сега и се дало и излязла другата. Една читава няма. Направо се ядосвам, като се сетя, че и аз бях в това състояние.

# 437
Лошото е, че търсиш помощ когато си отчаян . Аз бях сигурна, че е изчезнал заради жена и попитах и 2те няколко пъти . Лошо е когато някой е толкова отчаян и му се дават напразни надежди и то с големи приказки от сорта; това е твоя мъж, бебе ви се дава и тн. А бебето ми е много болна тема. Съжалявам , че изобщо се допитах честно казано.
Може би човек не трябва да се бърка в тези неща и аз лично смятам повече да не търся гледачки . Доста зле ми се отрази.

# 438
Лошото е, че търсиш помощ когато си отчаян . Аз бях сигурна, че е изчезнал заради жена и попитах и 2те няколко пъти . Лошо е когато някой е толкова отчаян и му се дават напразни надежди и то с големи приказки от сорта; това е твоя мъж, бебе ви се дава и тн. А бебето ми е много болна тема. Съжалявам , че изобщо се допитах честно казано.
Може би човек не трябва да се бърка в тези неща и аз лично смятам повече да не търся гледачки . Доста зле ми се отрази.
Същата работа и двете едно и също говориха и като питах беше аааа да да сега виждам… няма да коментирам защото от тук се изнася много информация И се докладва…

# 439
Здравейте спешно ми трябва някой който прави ритуали за събиране на разделени двойки благодаря !

# 440
Здравейте , Любомир не ми вдига от повече от половин година ? Дали скоро сте ходили ?

quote author=Liliange link=topic=1740267.msg49484942#msg49484942 date=1742577218]
Здравейте, търся контакти на Любомир Алексиев
+359888592992
Това е номера на.майка му, тя.записва часовете
[/quote]

# 441
И двете ми казаха едно и също, фатме спря да отговаря . Жената с обикновенните пак ме хвърли и каза : а, да . Сега излиза , че има връзка . И двете ме убеждаваха колко е самотен и страдащ и събиране до Великден .

Пробвай от друг номер Simple Smile

# 442
Здравейте, някой правил ли е таро консултация с тази дама, има невероятни отзиви за нея, била уж най -добрата с най голям % сбъдване .....https://www.facebook.com/profile.php?id=61559648039099

# 443

Честно казано и не знам дали има смисъл. Не ми се слушат пак измислици. Общо взето каквото всяка жена иска да чуе. Но нямат общо с действителността.

# 444
Здравейте спешно ми трябва някой който прави ритуали за събиране на разделени двойки благодаря !

Здравейте!Точно една приятелка,която е по ритуалите ми обясняваше колко е доволна от някаква жена Денка от Тик Ток...

# 445
Не ви препоръчвам да правите такъв ритуал. Едно , че си трупате негативна карма и може децата ви или внуците да я изкупят. А и когато двама души не са един за друг, дори и чрез магия няма щастие. Дори и такива ,,ритуали” имат срок на действие. Постоянно ли ще ги правите?
Ама всеки сам за себе си решава, но не мисли за последиците. Пожелавам ви да не намерите такъв човек. Нищо лично. Хубав ден!

# 446

Честно казано и не знам дали има смисъл. Не ми се слушат пак измислици. Общо взето каквото всяка жена иска да чуе. Но нямат общо с действителността.

Вземи ми думите от устата, така да се каже. И аз останах със същите чувства след като говорихме с нея.

# 447
Аз също съветвам да не правите ритуали. Може би просто човек не трябва да се бърка в съдбата си. Каквото ни е писано това ще е.

# 448
Аз също съветвам да не правите ритуали. Може би просто човек не трябва да се бърка в съдбата си. Каквото ни е писано това ще е.

Е аз не правя ритуали, но ако попадна или прочета нещо за бъдещето, не мисля че това е някаква намеса. Понякога хората получаваме знаци, или интуицията се проявява, ако се случват такива неща, значи има причина да ги видим.

# 449
Здравейте, пиша да кажа за развитието към момента при мен и восъколеенето от Виктория Събева.
Не й писах повече от събота, когато каза, че днес ще ми изпрати резултат.
Е изпрати ми чак днес. Не съм я заплашвала с жалби и т.н нито да ми върне парите.
Изпратила ми е само снимка на восъка нищо повече за сега.
Предполагам някога ще пише какво означава.
Ами това е за сега и ще пиша, когато ми изпрати обратна връзка, ако го направи.

Общи условия

Активация на акаунт