Ясновидци - тема 47

• 55 842
  • 757
  •   2
Отговори
# 660
Може ли мнение за Стефка Добрева от Бургас и знаете ли дали приема хора още?

# 661
Здравейте, момичета! Преди време съвсем случайно попаднах в темата подарявам на една съфорумка (Sunflower29), която беше предложила да гледа на някой. Малко бях скептична и да си призная никога не съм се интересувала от такива неща, не съм й вярвала, но реших да пробвам. Бях учудена с каква точност ми описа моментното ми състояние, без да съм й казвала никакви подробности за себе си. Вече няколко пъти се възползвам от услугите й и съм впечатлена от точността с която ми казва нещата. Препоръчах на приятелка, която е на кръстопът в момента и тя беше впечатлена колко верни неща й е казала. Ще ви следя с интерес, защото доста се запалих.
На мен точно тази потребителка не ми позна нищо ,за съжаление.
Аз съм доволен. И при мен имаше доста точки неща, които ми спомена. Не съжалявам, че я потърсих.

# 662
Какво е мнението ви за Лина? Някой усеща ли негативно въздействие след разговор с нея?

# 663
Какво е мнението ви за Лина? Някой усеща ли негативно въздействие след разговор с нея?
Коя е Лина?

# 664
Здравейте, препоръчайте ми гладел или гадателка, от който сте доволни за гледане в частност дали има направена магия и ако има развалянето и.

# 665
  • Sliven
Здравейте!Опитах се да ползвам търсачката,но нещо не ми се получи...Някоя от Вас има ли информация и телефонен номер на Диана от Сливен?Има доста старо питане от 2011,ако не се лъжа,но не успях да намеря дали някой е отговорил на дамата, която е питала.

# 666
При мен видя за негативите, които почти изчистих. Описа и човека, който ми ги правеше - вече трето мнение съвпада.
А на някоя каза ли, че има магия? Питам за жената с обикновените карти.
Дайте ми координати моля.

# 667
Здравейте, ако е възможно бихте ли ми дали и на мен кординати на жената с обикновенните карти Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 668
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър ясновидец или ясновидка, който/която познава и не подпитва? Ще се радвам, ако споделите опит и телефон за връзка на човека.
Благодаря!

# 669
  • София
Почна се отново за "жената с обикновенните карти " . Чак ми е смешно. След малко затишие пак се почна. Нали се направи отделна тема за тази жена. Потърсете,пишете там. Стига тук едно и също.

# 670
И отделна тема ли има? Еха, тя наистина звезда стана.

# 671
  • София
И отделна тема ли има? Еха, тя наистина звезда стана.
Да,направиха след като тука всяко следващо питане беше за координати и колко е познала всичко. Просто стана досадно и " обидените" направиха нова тема с линк към нея. Нямам спомен дали е в тази тема или в предходната. Който много иска,ще я намери.

# 672
Скандално… 😂 как се казва темата?

# 673
  • София
Скандално… 😂 как се казва темата?
До колкото имам спомен се казваше "жената с обикновенните карти ". Joy
До 16 страница тук само за нея се питаше и към 22 стр. се предлага да се направи отделна тема. Малко по-късно се прави, но най-вероятно е изтрито всичко, защото сега прегледах и точно поста с линка към новата тема го няма. Явно номера там не минава и затова пак започна тук....за нови клиенти.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 20:41 от leni_rad

# 674
Ами да си я ползват, аман вече. Влизам, за да чета отзиви за ясновидци.. то само за жената с картите, дето даже името ѝ не пишат. И тема имало за нея, който иска да си я търси, спрете да спамите темата за ясновидците само нови профили, аман!

Общи условия

Активация на акаунт