🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
И днес имаме нови снимки. Ей  голяма късметлийка е това момиче.  И с Демет успяла да се снима. Гледам, че Демет си е с нейни дрехи, значи тя ги чака пред входа и си прави снимки. Днес е неделя и не почват рано.

Мерт голям сладур! Напоследък все сам, дали си има някой?

# 166
Ето, какво разказва Birsen:
Музикант в криминалната драма "Eşref Rüya",
Demet Özdemir, която вдъхва живот на ролята на Нисан, отиде на снимачната площадка.
Хотелът е управляван от Ешреф (ÇağatayUlusoy) и неговите хора.
 Сцената  започва с Özdemir, която се появява изнинадващо в асансьора.
Ще има конфронтация.

# 167
Всъщност дрехите му може и да не са черни, а сиви или сини.

Нали всички виждаме че бръчкаха си е там. Не я е махнал
От толкова много фенове кога им остава време да играят.

# 168
Гери, тази е от вчера. Само, че с друга жена. Аз още вчера видях,че дрехите му са тъмно сини.

# 169
Тези, не видях да сте ги качвали

# 170
И Чачо си е тръгнал. Спокойна съм. Grinning

С любимото панталонче Wink

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 20:15 от NeZ_9

# 171
Първият ден на Демет Йоздемир на снимачната площадка на "Eşref Rüya"!

Започнаха снимките на дългоочаквания нов сериал на Kanal D "Eşref Rüya"! Сериалът с Чагатай Улусой и Демет Йоздемир в главните роли предизвика голямо вълнение още преди да излезе на екран. Демет Йоздемир, актрисата от априлския сериал, позира пред камерите в първия си ден на снимачната площадка. Ето тези кадри на Демет Йоздемир...

"Eşref Rüya", който се готви да прикове зрителите пред екрана с любовна история, която ще се запечата в съзнанието на всички, изглежда ще се говори дълго за него. Çağatay Ulusoy ще играе Eşref, смел, могъщ, богат мъж, който има всичко, но е затворник на любовта, чието име не знае. Демет Йоздемир ще се появи пред публиката като Нисан, младата музикантка, която разтуптява сърцето на Ешреф за първи път след Рюя. Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката и ще пренесе една дългоочаквана любовна история на екраните след много години.

Как ще се пресекат пътищата на Ешреф и Нисан?
Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в ранна възраст и с годините той придоби идентичност, която доминираше в този свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят. От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Април, който се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вятър.
https://www.superhaber.com/demet-ozdemirin-esref-ruya-setinde-il … galeri-524734?p=3

# 172
И Чачо си е тръгнал. Спокойна съм. Grinning

С любимото панталонче Wink

Не мога да разбера как ги носи тези дрехи без да ги съсипе.
И панталонът не му е нов.

Този вече не съм сигурна дали е същия.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 20:35 от gerryto_2

# 173
Същия е. А с якето, което държи го виждаме миналата година по време на Gaddar.
Преоблякъл се е, но прическата не е развалил. Wink

# 174
Даже храна за вкъщи си е взел. А може да го е взел за Аслъханчето.

Официално се извинявам за правописа си. Понякога виждам и се връщам да редактирам.

# 175
Не е имал време да си го изяде. Grinning
Толкова е скромен, чак не мога да повярвам.
А иначе е суетен, но не и по отношение на дрехите, май.

# 176
Аслиханчето каза, че обича да готви. По-скоро Аслиханчето я няма и си евзел храна за в къщи.

# 177
Тая малка кутийка едва ли ще му стигне, знаем, че си е апетитен. Wink
Може вече да е вечерял и това да е за десерт.
А може и да е на диета. Grinning

# 178
Това може да му е допълнителното.
Усмихнал се е на лелята готвачка и тя му е дала и за вкъщи.

# 179
Жаки, направо ще ме убиеш. Как го измисли. Joy
Той не е нужно да се усмихва. Лелята му го е бутала в ръцете и му е викала: айде и това от мен.

Ама верно е малка порция и може да е на диета. Че едва ли има време за много спорт сега.

Или му е любимото и затова не е искал да си го остави.

Ей, сокчета не го бях видяла. Прилича ми на нар, цвекло или онзи ферментирал морков. Аз и трите ги харесвам.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 21:03 от gerryto_2

Общи условия

Активация на акаунт