🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Да, Джаки, рекламно лице на Тойота е. Миналата година направи два клипа.

# 16
Аслъхан още на премиерата ми направи впечатление като чувствително и скромно момиче. Аз не бих я нарекла амбициозна, но всъщност думата май е напориста. Мисля, че иска да играе, но не ми се струва, че би минавала през трупове, за да го направи. Няма излишно напъване. Беше много сладка като каза, че стилистите са я облякла. Да призная не бях впечатлена тогава от тоалета.

# 17
Гери, така се определя тя. Може би това е нейната представа за амбициозна.
Тоалета от галата не беше по моя вкус, но на нея накак и отиваше. Мисля, че тя се чувстваше добре в него.

А  нашите нови герои днес завършиха снимките за плаката на "Eşref Rüya"

Според не потвърдена информация, трябва да го видим до два дни.

Прави впечатление наличието на микрофон.
Нямам търпение да го видя!

# 18
Ако може да се вярва на тази публикация, Медиасет са закупили Ешрефа.
Дали е италианския или испанския, не пише.
Малко ме съмнява да е истина предвид, че още нищо не е показано от сериала.... най-вероятно е фенско желание!
Ама не пречи да си помечтаем!

# 19
Честно казано, това ми звучи малко нереалистично.
Нямам представа как точно се случват нещата, но ми се струва малко вероятно да се купи нещо, което на практика още го няма. Rolling Eyes
На пък, ако сериал, който още не е заснет, вече се продава, това означава само едно- имената говорят.

# 20
Аз мисля, че Чаатай се е договорил за конкретен брой серии. Нямам информация. Звездите ми го говорят. Той така работи, откакто почна да работи с нетфликс. Това значи, че може и да има някакви преговори за продажби. Може нея много да я харесват в Италия. А Чачо всички го харесват. Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой може ли да ми каже името на стилистките? Опитвам се да ги намеря в инстаграм, но само едната открих, а другата ми е бяло петно. Нещо с И беше, но как се казваше? 

Ще вкарам малко цвят от пинтерест.
Първата снимка винаги е на Чаатай.

И малко с похапване.

Все в млад вариант ми го дава, но ще преглътнем. Много е свеж.

# 21
Илкнур, бившата на Енгин бей
https://www.instagram.com/ilknursereff?igsh=NmEwdmR2NWVoMHBx
Но другата за сега е по-активна.

# 22
Илкнур, бившата на Енгин бей
https://www.instagram.com/ilknursereff?igsh=NmEwdmR2NWVoMHBx
Но другата за сега е по-активна.

Много благодаря! Гледам, че и двете са споделили една и съща реклама. Явно работят все заедно.

# 23
Гери, в Нетфликс работят по готов сценарий и предварителен брой епизоди. Нормално е да подписва за определен брой. На телевизия се пише на крак и епизодите зависят от рейтингите. Няма актьор, който да решава колко ще са епизодите. Тези неща се решават на високо ниво.

# 24
Днес не знам защо навсякъде се върти едно клипче, зад камера от "Gaddar".

Като го гледах, се сетих за нещо. Преди няколко месеца превиждах един разговор с Къванч, за момичетата от неговата тема  и там го помолиха да се опита да обясни на едно пет годишно дете какво работи.
И той каза нещо от сорта, че всеки ден отива с приятели на една площадка и си играят заедно. Могат да бъдат, каквито си поискат, всеки път са различни хора и всеки път играят различни неща. И за това им плащат.
Та, точно като илюстрация на този отговор, ми дойде днес този клип.
Чачо ми заприлича на дете, което си играе с приятели.
Wink
Лека нощ от мен! Hug

# 25
Нези, много хубаво го е казал Киво. Иначе тези сцени на които се залива от смях са ми по-подходящи за илюстрация.

Жаки, не съм сигурна, но нали за айлето се говореше, че са конкретен брой серии. Тоест това е бройката на сезон и край. А и мисля за предния сериал на Чачо се говореше, че има договорка за конкретен брой серии.

А това го споделям не само заради красивата колежка, а и заради поредния аксесоар. Май са му задължителни.

Моята кръстница ме беше учила, че жената винаги по себе си трябва да има нещо лъскаво или просто някакво бижу. Това го спазвам, защото му вярвам и намирам логика. По този начин хората, които не ти мислят добро ще се загледат в него, ще се резсее и няма да могат да ти предадат негативната си енергия.
А Чачо зло няма да го хване. Винаги е накичен. Тук си представете емотиконче със синьо око против уруки. Такова като в заглавието на темата.

# 26
Гери, това са договорки м/у продуценти и канали.
Актьорите, по принцип подписват договори първо за 13-15 епизода, при определени условия за рейтинга.
Ако има добър рейтинг ги удължават. Възможно е при добри продажби навън, да си върви и с по-нисък рейтинг или както миналата година Гадара, тъй като започна втората половина на сезона си го оставиха докрая, въпреки слабият рейтинг. Самата продукция не беше скъпа.
А за това, че говорят, че Чачо си договаря брой епизоди са си фенски измишльотини.

# 27
Добро утро! CoffeeNature Snowflake

Истанбулския сняг дойде и тук. Wink
Новината за купуването на сериала се разпространява. Говори се, че това е компанията, която купува сериалите на Демет. Тя е много известна в Италия, до колкото разбрах.
Чаатай има италиански фенове, но неговите сериали не са излъчвани в Италия. Там той е познат предимно от Нетфликс.
Може би събирането на двамата в общ проект е тактика, в което няма нищо лошо.
В крайна сметка от опита, който имаме с Gaddar, вече знаем,че само неговото име не е достатъчно.
В мрежата се споделя и  работната схема, която фотографът EMRE GÖLOĞLU е направил за снимката.

Вижда се как ще са разположени осветителните тела, но самата сцена е прикрита.
Все пак от двете страни се виждат част от мъжка и част от женска ръка.
Надявам се утре или защо не още днес да го видим.
Ето и портфолиото на фотографа, ако на някой му е интересно.
https://emregologlu.com/advertising-people
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня!

# 28
Здравейте,

Вие какво мислите а новините, че ще имаме тийзър след 2 седмици чак? На мен ми намирисва старта да е в средата на март, не в началото. А в края на март имат почивни дни и ще си почиват.

Естиствино, че не искам да бързат и да претупват матиериалите, но като нетърпелива фенка искам да видя всичко сега и веднага.

# 29
Гери, може и така да е.
Наистина предстои Шекер байрям, който тази година е в края на март.

Според мен няма пречка да си започнат в началото на март, а после да имат малка ваканция за празниците.
Обикновено им дават 2 до 4 почивни дни на всички.
Макар, че знаем за случаи,в които Чаатай е работил дори тогава.
Оставаме в очакване на нещо ново!

Общи условия

Активация на акаунт