Viber / Вайбър – 2

• 9 701
  • 116
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря

# 106
Здравейте,
Въпросът ми е свързан с Вайбър на десктоп. Забравила съм от къде се изключваше настройката, натискането на ентер да не изпраща съобщението. Искам да мина на нов ред, а не да изпращам. Опитах и с клавишни комбинации, но не се получава. В мобилната версия на телефона знам къде е, в обаждания и съобщения, но на десктоп менюто е различно.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 10:00 от Clo - Camille

# 107
  • Sofia
"Shift + Enter" е нов ред.

А за описаната настройка не съм чувала. Може и да има такава, разбира се.

# 108
  • Козлодуй
Blаck Cat, благодаря за информацията и мен ме интересуваше, но ми свършиха лайковете Simple Smile

# 109
Тъй като вече компютъра не е пред мен, утре ще пробвам. Опитвах с Alt+Enter и Control+Enter. За Shift не се сетих. Благодаря много.

# 110
Има такава настройка, но съм забравила. Много рядко ползвам на лаптопа.

# 111
Здравейте,
Въпросът ми е свързан с Вайбър на десктоп...................... Искам да мина на нов ред, а не да изпращам.
В самия вайбър няма настройка за това, тя е в лаптопа/компютъра. При мен е Ctrl+Enter и при писане и във вайбър сваля на нов ред.

# 112
Утре ще пиша. На компа ми е зададена комбинация Alt+Enter за нов ред, но както писах вече, тук не сработи.

# 113
Намерих настройката в телефона. Махаш отметката на Ентер.

# 114
В телефона е ясно. На десктоп версията е друго менюто. Там настройките са само за обаждания и са за микрофон и камера. Не за съобщенията.

# 115
Ако го направиш от телефона не важи ли по принцип?

# 116
Здравейте! Искам да изтрия даден контакт и да няма достъп от телефона ми до него. Но искам по някакъв начин да запазя чата в архив. Какво мога да направя?

Общи условия

Активация на акаунт