💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 28 318
  • 757
  •   1
Отговори
Здравейте, правя темата със страх, тъй като това е дълго чакана бременност. Все още е съвсем в началото, но пък имам поне установен сак в матката, много искам да си споделяме някъде, докато стане време за прегледа, на който се надявам да чуем и пулс.

По приложение съм с термин 16.10.
Ще се радвам да си споделяме, да обменяме опит и да чакаме заедно прегледите  ни! Hug

Представете се, кажете кога ви е термина, как споделихте с таткото, както и всичко, което ви вълнува! Blush

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:25 от Golden stone

# 1
Здравей, Голдън!
Според premom и аз съм с термин 16.10. Hug
В понеделник и днес пуснах чхг + прогестерон. Чакам да станат готови и днешните изследвания и ще ги пратя на АГ. На преглед още не съм била. Планувам го за понеделник следващата седмица. 
Иначе за мен – на 34 г., първа бременност. Чакахме близо година и половина докато започнем опити. Точно се канехме да бебеправим през 2023 и се оказа, че имаме уреаплазма и стрептококи. Та се почна едно безкрайно пиене на антибиотици, прегледи, пускане на Фемофлор, Андрофлор...
На моя мъж не съм правила специални изненади при споделянето. Бременността е планувана. А и той самият често ме питаше кога ще бъде овулацията, има ли бебче, кога ще правя тест... и така. Grinning
Вълнението е голямо, мисля позитивно и се надявам всичко да бъде наред! Търпеливо ще изчакам още няколко дни за преглед. Нека всички имаме лека и безпроблемна бремменност! Flowers Four Leaf Clover Heart Relaxed

# 2
Дано да си бременеем заедно до края, особено и щом сме с еднакъв термин Blush  Какви ти бяха стойностите онзи ден, аз последно в понеделник пусках чхг, иначе имам общо 4 пускани?

# 3
Пускани са в цибалаб, а при тях резултатите излизат на другия ден Neutral Face
Та утре ще знам как е днешното чхг и прогестерон. Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:

# 4
Днес трябва да е над 1000 според мен Blush Стискам палци за хубава стойност, не знаех че там излизат с такова забавяне, то това е мъчение Joy

Моите едва, едва ги изчаках,  а излязоха за по-малко от 2 часа, непрекъснато рефрешвах за резултат  😀

# 5
Много благодаря, ще споделя утре! Hug
Аз съм от по-малък град и тук имаме манипулационни на Рамус и Цибалаб. По принцип ходя в Рамус, но точно тези дни те не работеха. Та се наложи да пускам в Цибалаб. И аз се разочаровах от бавното изпълнение.
Хайде, чакаме още дами да се включат. Relaxed

# 6
Включвам се и аз, макар и много плахо.
Аз съм 6+2 гс. с термин, който се пада 08.10.2025.
Ще започна с как разбрах за бременността - след направен отрицателен кръвен тест, след 1 седмица светнах с положителен уринарен. Не знам как е станало това късно оплождане, защото по седмицата, която съм в момента е било на 15.01, а ние последно бяхме активни 12.01. Мъжа ми като разбра, даже ме пита какво съм правила аз на 15.01😀 после мина на настроение да си хвали издръжливите войници.
До сега редовен преглед при моето АГ така и нямах, а само 2 по спешност. С моето АГ ще се видим в Петък. Стреснах се с кръв и зацапване вчера и онзи ден, но слава богу ембриона е добре, има сърдечни пулсации и расте правилно. Не разбраха защо имах кръв, нямам отлепяне, нямам хематоми, нямам активно кървене. Днес цял ден лежа и съм си пренесла живота на дивана. 😀 с тромбофилия съм, бях на аспирин и дано аспирина просто да е виновен. За мен това е 3та бременност, имам предишни 2 миседа, точно в 6-7гс, ноооо този път искам да съм положителна. Надявам се да остана докрай в темата!

# 7
Здравейте, включвам се в темата плахо и със свито сърце, защото все още нямам потвърдена бременност, а само тест с 2 ясно червени черти ❤
Тъй като съм с Тромбофилия днес бях на хематолког и започнах терапия с Фраксипарин, защото имам 2 спонтанни аборта.
За мен: на 35 г. съм и имам едно дете на 12 г.
С тази бременност, ако се развие добре разбира се ще съм с термин 16.10.
Утре съм на преглед и ще споделя какво е положението.
Пожелавам на всички безпроблемно бременеене!

# 8
Явно ще сме доста с този термин евентуално.

Аз от вчера съм леко гадене, особено след хранене, не е ли прекалено рано за него Close

# 9
Здравейте, включвам се и аз със втора бременност. Имам закъснение, три положителни теста и записан час за първи преглед на 21.02. Simple Smile

# 10
Здравейте и от мен ! Оглеждам се за тази тема ! Моят термин е 02.10  ! 🥰 ,надявам се всичко да е наред  и леко бременеене  на всички! Вторник  бях на преглед , 6+ 4 дена бях .От една седмица целодневно ми се гади ,сутрин и повръщам (и все още ходя на работа).

# 11
Здравейте, дами! Hug
Днес излязоха изследванията от вчера. Прогестеронът е малко по-нисък спрямо понеделник, чхг не е перфектно удвоен, но според АГ резултатите са добре и да не ги мисля. В понеделник ще съм на първи преглед. Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Аз съм с прм 10.01, според premom съм 4+6 дни. Моите усещания засега са чувствителни и плътни гърди и от време на време леки менструални болки/придърпвания, които са буквално за няколко секунди.
Sun_and_moon_ , как си, как мина прегледът? Blush

# 12
Днес мина първия ми преглед след положителния тест и се видя само малко сакче.
АГ ме вика отново на 28.02 на преглед и дано имам хубави новини.
Последния ми цикъл е 10.01. Усещането ми е като преди цикъл. Засега нямам гадене, но предвид предишните бременности няма да ми се размине.
Стискъм палци на всички 🍀

# 13
Моят Ц беше на 9.01, значи не са ни еднакви датите за термин, защо става това разминаване? Вие с кое приложение изчисляване? АГ не ми каза предполагаем термин, защото е прекалено, прекалено рано още

# 14
Аз съм с Premom. Просто си качих положителния тест миналата седмица и приложението го изчисли. Thinking Grinning

Общи условия

Активация на акаунт