Аз вчера си получих резултата от пренателния тест и всичко е наред
За ФМ видях, че се е обсъждало Оскар клиник. Аз с пърата бременност ходих там при Д-р Стратиева и останах много доволна. Следващата седмица ми е първата ФМ и пак при нея се записах. Единствения недостатък е че всеки път се чака по 2ч.... така че аз лично си взимам лаптопа и си работя от там.
За ФМ видях, че се е обсъждало Оскар клиник. Аз с пърата бременност ходих там при Д-р Стратиева и останах много доволна. Следващата седмица ми е първата ФМ и пак при нея се записах. Единствения недостатък е че всеки път се чака по 2ч.... така че аз лично си взимам лаптопа и си работя от там.
8 сг+6. И на мен ми казаха, че няма да спирам дуфастона + но шпа-то. Макар че последните дни не съм имала зацапване, днес сутринта отново се появи, с леки болки. Чудя се дали не е от прегледа. Някой забелязвал ли е такива тенденции?
. "Нали се сещаш, че не те знам коя си?". Нямам представа от къде са всички тези положителни коментари за тази женичка, макар вероятно да е страшно компетентна, но това отношение е много неприятно. Този път обаче не и се вързах и тя взе, че посредата на прегледа стана "човек", та дори ми се усмихна
После много неприятно и стана като разбра, че вече имам запазен час за скрининг, и то не при нея..... Ама аз като ходих да я питам на първия преглед и в прав текст помолих да ми се обясни, че нямам идея какво следва, чух само "БЪРЗО решавай къде ще раждаш, къде ще се водиш, БХС, ФМ". Не чух БХС-то може и при мен...
За ФМ видях, че се е обсъждало Оскар клиник. Аз с пърата бременност ходих там при Д-р Стратиева и останах много доволна. Следващата седмица ми е първата ФМ и пак при нея се записах. Единствения недостатък е че всеки път се чака по 2ч.... така че аз лично си взимам лаптопа и си работя от там. Препоръчани теми