Любители на кучета - 149

• 21 034
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Враца
Нексгард спектра + дронтал, мислех да сменя на милпразон и пипета, но нашият ветеринар, каза че нямало смисъл.

# 706
Сега е на Милпразон и Симпарика хапчета,  Форесто каишка.
Преди това бяхме на Милпразон и Вектра 3Д ампула.

# 707
  • Пловдив
Ние сме само на каишка Форесто + Милпразон.
Сложих тазгодишната каишка преди седмица, че кърлежите пролазиха.

# 708
Симпарика трио и на 3 месеца добавяме милпразон.

Галчудо Къпането донякъде зависи и от вида на козината на кучето. Ако е малтипу ще изисква и ресане. Може би е добре да я заведете на грууминг и там да ви кажат какви грижи да полагате за козината.
Аз моето куче не го ограничавам и си спим заедно. Мисля си, че е до характер и темперамент на кучето дали просто ще иска да дойде да се гушка, или ще реши да защитава територия.
Покажи ни я да я видим все пак, и ние душа носим и искаме да оплакнем очи Smile
Ей ги на моите калпазани:

# 709
  • Бургас
За бургаските кучовци, които ползват грумър:
Нашата грумърка отвори салон в Бургас. Страхотно се справя с Ева, а 95% от салоните ми отказват изобщо да работят с нея. Отношението и към животните е прекрасно и Ева си ходи при нея с желание, а виси на масата по 4-6 часа понякога.
Салона е в Славейков бл.55 - Слава (Slava Fly)

# 710
Аз скоро не съм показвала нашата лудетина.
До сега я вардехме от бебето което вече порасна ,да не му направи нещо, а сега е обратното. Детето като я види и пощурява а тя горката се чуди къде да се скрие, идва при него само за саламче и кашкавалче.

# 711
Красота!

# 712
Andji много е сладка лудетината.
Купих легло за Кристал, моя мъж казва,че й било малко, а тя пък даже и играчките си сложи. Вие как мислите малко ли й е?

Ето и Съни да не остане по-назад, чакаща бате да й хвърли пръчка.Само,че той само я дразни и накрая го ковна с муцуната по носа та му разби носа.

# 713
  • София
Според мен и е малко легълцето, но тези кученца заблуждават за размера си с тази козина пухкава.

# 714
На мен са ми казвали, че за да му е по мярка леглото, кучето трябва да може да легне изпънато вътре.

# 715
  • София
patenceto_, малко изглежда легълцето. Но пък тази Кристал е такова сладурче 😍.
Помня малък Чарли... беше същински Йода докато спеше...

# 716
  • Враца
Хаха, Кас и Мегчето как са си сплели лапичките Heart Heart Heart

Малко и е легълцето на Кристал и тъничко ми изглежда, трябва да може да си се шири. Много  красива , като играчка. Heart

# 717
Мегчето и Кас са много сладки, като от някой филм за невъзможната любов.
Леглото го взех на шега мислейки си,че тя ще го разкъса бързо,бързо обаче тя пък си го хареса и за сега не го е разпердушинила. Козината наистина й създава чувство за обем, но имаче е с размерите на охранен плъх. Направи ми впечатление,че обича да се сгуши и така спи по-спокойно и така пък й е точно по мярка. Ще й купя и по-голямо щом не го разкъсва. На Съни 2 й купих и тя за 1 час ги правеше на парчета.

# 718
Здравейте, някой би ли казал какво може да е това от вчера седи на лапичката на кучето ми прилича на месест мехур .. за първи път и излиза.

# 719
  • Бургас
Нямам много време да я снимам, защото все нещо чета, гледам за нея, разходки, чесане, оглеждане. Сега ушите и гледах. От едното малко ми понамирисва и май го чеше. Нищо не видях. Почистих ги малко с кислородна вода и клечка, но нищо не остана по нея.

Ей така е ако аз съм неподвижна. Правя ли нещо-върви след мен.

Общи условия

Активация на акаунт