Резултати Бхс

• 2 119
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Ами тук има само резултати от кръвните изследвания...това не са резултати от бхс..там са изчислени рисковете в съотношения

# 31
Здравейте вчера бях на първа фетална и днес ми излязоха резултатите от БХС, ще се чуя с АГ-то чак сряда, а не мога да чакам до тогава. Може ли помощ с разчитането им.

Трябва да имате още някоя страница, това не са резултатите от БХС. А ако нямате в сайта, не са излезнали все още.

# 32
Прекалено многото изследвания водят до стрес. Спокойната бременност е мит ако следиш всичко. Между 12 и 13 седмица ни направиха ранен скрининг. Комбиниран риск за Даун 1:2525. ЧХГ 1 и папп 0.98 ( взимам Утрогестан и генетичката каза, че няма проблем). Има костица, правилен растеж и nt 1.54 мм. БХ риск за Даун 1:425 и възрастов 1:107. Поради факта, че съм на 40, ми препоръчаха втори скрининг или НИПТ. Зачудих се, всичко изглежда добре. Мислех, че по тези частни клиники всичко е за пари, но си казвам, ако пропусна нещо? Все пак съм на 40. Препоръчвали ли са ви втори скрининг след добър първи?

# 33
За първи път чувам да карат някой да прави втори

# 34
Аз също не съм чувала за втори скрининг, до колкото знам БХС се прави само веднъж. А ако евентуално има нещо или по Ваше желание може да пуснете пренатален тест. Аз си правих БХС и ФМ в МЦ Марковс и останах много доволна, ако сте от София - Ви ги препоръчвам.

# 35

Здравейте, според вас добри ли са тези резултати?

# 36
Благодаря ви!

# 37
Здравейте! Може ли мнение, притеснява ме рискът от прееклампсия и това че PAPP-A ми е нисък. Според АГ резултати са добри и ще ги коментираме по-подробно на следващия преглед, но от прочетеното из интернет това, което изредих ме притеснява.
Скрит текст:

# 38
няма нищо притеснително...той Папп трябва да си е около 1...а моя риск за прееклампсия беше 1:30 и не развих такава...дори кръвно не съм вдигала..

# 39

Здравейте, моля за коментар най-вече по линия преклампсия, иначе виждам, че по линия хромозомни дефекти сме добре (то е и тестван балансиран ембрион).

# 40
Семира, моят риск за прееклампсия е 1:410 и се счита за нисък, нямам изписан аспирин, според мен са ти супер изследванията! 🌸

# 41
Аз съм на Клексан по линия изследвания за вродена тромбофилия, предполагам това е някаква превенция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт