Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 460
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
И ние сме с Пежо 5008. Мога да го препоръчам като икономична кола. В багажника обикновено събираме нещата, които ни трябват по път. Ходим си често на село, на 2 или 3 седмици. Там сме инсталирали много неща и не разнасяме много покъщнина. Има легла, столчета за хранене, завивки, възглавници, корито, хавлия, посуда, понякога оставям памперси и пюрета. Това много ни улеснява. Обмисляме да отскочим до морето, но и за там може би ще процедираме компактно. Важно е да ни е удобно и приятно пътуването.

# 151
И ние сме с Пежо 5008. Мога да го препоръчам като икономична кола. В багажника обикновено събираме нещата, които ни трябват по път. Ходим си често на село, на 2 или 3 седмици. Там сме инсталирали много неща и не разнасяме много покъщнина. Има легла, столчета за хранене, завивки, възглавници, корито, хавлия, посуда, понякога оставям памперси и пюрета. Това много ни улеснява. Обмисляме да отскочим до морето, но и за там може би ще процедираме компактно. Важно е да ни е удобно и приятно пътуването.

Наистина е доста икономична. За нас контрастът с предния змей (Субаро Форестър) е впечатляващ.
Колко големи ще ги водите на море? Изкушавам се септември да направим едно късно, малките ще са на 4 месеца. Но не съм сигурна дали е реалистично. Simple Smile

# 152
Около годинката мислим да е, юли 😊 Макс седмица

# 153
Свекърва ми живее на морето. Първото лято като бяхме  там, децата бяха на 6м. На плаж ( в истинския смисъл) така и не ги заведох. На следващото лято вече си плажувахме, но си беше голям зор за мен. Вече проходили, искат да обикалят, не стоят на едно място, не можеш да ги скриеш малко на сянка, докато намажеш едното, другото е вече цялото в пясък. Или пък вземат да се заиграят и то дошло време да стягаш катуна. Чак миналото лято ( на 4,5 г. бяха) мога да кажа, че си изкарахме добре, играеха сами в пясъка и във водата, общи взето бяха на свобода и аз покрай тях също.

# 154
Ние живеем на 10 мин от плажът. Нормално на плаж отидохме едва миналата година като бяха м/у 3 и 4г. Като бяха бебета хич не ми беше до почивки, а по-скоро само се молех да оцелея без сън. Но моите бяха с жестоки колики, не спяха като хората до 1г и така. Иначе с непроходили бебета е най-спокойно, после ни забелязва целия плаж 🤣

# 155
"...после ни забелязва целия плаж 🤣..."
Те това е приказка 🫣😂🤭🥰

Родени са юни момчета:
На 1 годинка седяха само на пясъка. Далеч от вода.
Водехме ги след като се наспят следобед.
Седяхме според зависи настроението им но най-късно 19.30ч се прибираме за вечеря, къпане, спане.
Във водата не съм и мислила да ги пускам.
Едно, че бе много замърсена заради аварията на атомната в Украйна,а и водата във варненските плажове е ужасна.
Заради мизерията нашето черноморие( живеем във Варна)
На 2 годинки, миналата година чак края на лятото ги вкарахме във водата.
Как ще е тази....на 3 ....най-вероятно както е написала Диди🤣....целият плаж нас ще гледа.
P. S ние с ММ си ги гледаме сами.
Нямаме помощ от баби, лели, дядовци.
Та при нас всичко е въпрос на оцеляване...

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:05 от Joy Joy

# 156
Ние изкарахме 1 месец на морето лятото, когато бяха на година и половина. Все още се чудя на себе си какво си причиних. Бяхме помъкнали цялата къща, заедно с кучето. ММ беше с нас 10 дни само, после останах с децата при майка му. Програмата беше през ден на плажа, а на децата изобщо не им харесваше. Не искаха на пясъка, страх ги беше от водата, басейн носихме и него не искаха, абе голям купон. Миналата година вече им хареса, на 3г6м.

# 157
Миналата година им беше първото море на мойте , на 1,10г . Първия ден играха в пясъка , след това просто бягаха от нас на плажа, като ги вкараме във водата , излизахме с рев. Накрая се прибрахме с ковид и лежахме в болница. Мисля ,че мъжа ми повече никога няма да ни заведе на море Joy

# 158
Сефте ще видят море тази година, ще бъдат на 3,5г.
Пазя си нервите, ние сме сами също без помощ.

Спомням си времето, когато от 5 годишни детската градина ни местеха за 1 месец в Бургас, с всичкия персонал,  в мешките дрешките с инициали.
От Бургас пък идваха на нашия курорт в балкана.
Хубави времена бяха, сега е невъзможно - вируси много, ако са здрави децата пък не трябва да кихнат даже, че веднага са натрапници

# 159
На 8 месеца ги заведохме на планина. На 1,8 бяхме на море. Това море ми беше що годе спокойно. Не искаха да влизат, ровеха пясъка. Но на 2,8 беше Ад. Гонили сме ги по пясъка, тръгваха в различни посоки. Ужасно беше, ужасно!
След това взе да става по-добре. Миналата година на 4,8г беше рай. Ама наистина беше супер. Но и ние ходим на по-безлюдни плажове, където да тичат спокойно.

# 160
Joy Joy, ако се засечем на един плаж ще е епично Grinning

# 161
Ние живеем на морето и лятото всеки ден сме на плажа, но ги свикнахме от малки, че се играе само на пясъка и на брега. Съвестни са и не са преминавали границата, влизат само с нас във водата. Ние също ходим на безлюдни плажове и обикновено ни е като втори дом там, ядат, бягат, строят.

# 162
Ние живеем на морето и лятото всеки ден сме на плажа, но ги свикнахме от малки, че се играе само на пясъка и на брега. Съвестни са и не са преминавали границата, влизат само с нас във водата. Ние също ходим на безлюдни плажове и обикновено ни е като втори дом там, ядат, бягат, строят.
На южното или северното черноморие ходите?
Къде са тия безлюдни плажове 🤗

# 163
Шкорпиловци, например. Ние сме там лятото. Били сме и на Камчия, но пътя надолу е по-гаден. Много познати от Варна ходят и на Фичоза. Имам близка от Варна с близнаци вече на 11 години, но като малки бяха на плажа на Аспарухово всеки ден.

# 164
Шкорпиловци, например. Ние сме там лятото. Били сме и на Камчия, но пътя надолу е по-гаден. Много познати от Варна ходят и на Фичоза. Имам близка от Варна с близнаци вече на 11 години, но като малки бяха на плажа на Аспарухово всеки ден.
Плажа на Аспарухово е ужасно мръсен самият пясък е в пепел.
Фичоза изчезва, плажната ивицата  е камениста.
Шкорпиловци - ходихме там когато нямахме деца. Почти 99% духа и трудно се задържат чадърите, дълбоко е и има голямо вълнениие почти постоянно.  Това е от ляво на моста.
В дясно от него е мръсна водата от заведенията.
Около Варна стана скръб 😢

Общи условия

Активация на акаунт