Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 290
  • 849
  •   1
Отговори
# 705
Какви хубави изпарителни черти дава ClearBlue,  няма да повторя да си взема такъв .Втората чертичка излезе след времето което е дадено за разчитане на резултата .

# 706
Като е излязла след времето, значи теста си е ок. Има си време за отчитане на резултат, след времето, вече теста не е валиден.

# 707
Тези на clearblue пък много ги хвалят уж..

# 708
  • София
аз не знам за оплакване ли е за хвалене ли е... абе ще споделя пък вие ще дадете акъл Grinning
от тийн не ми се е случвало да се налага да ставам да сменям превръзка през нощта. на фона на предните месеци с криво ляво читав цикъл, този направо ще ме съсипе. първо бяха адските контракции, после съвсем нормален първи ден и избухване нощеска. и за сега се държи прилично като за втори ден. такова чудо не помня от години....

# 709
И моят цикъл напоследък е станал доста обилен, или поне така ми се струва. Преди време едно от притесненията ми беше, че лигавицата не е достатъчно дебела и, каквото според мен беше оскъден цикъл, е резултат от това. Същевременно, и преди, и сега, замерват ендометриума еднакво дебел. Представа нямам какво се случи при мен напоследък.

# 710
  • На изток от Ада
И моят МЦ се промени. Първите 2 дни ок и третият доста обилен. И като дни се удължи. Преди беше три! Сега 5 дни

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 11:36 от nasito8988

# 711
Да разбирам ,че теста си е ок,но когато на кутията пише 1 минута на листовката пише до 3-тата минута а видиш втора черта след 10-тата минута и малко ти трябва време да включиш .
И сега докато пиша редовете виждам още един надпис в  синьо, че резултата се разчита до 10-тата минута и се обърках и ще си седя и ще си чакам и ако не ми дойде до 3дни тогава тест .

# 712
  • На изток от Ада
didito_lp дано не ти дойде! Но защо 3 дни ще чакаш ?

# 713
  • Замък сред облаците
Сините тестове винаги имат изпарителна чера след указаното време, това им е специфика.

# 714
Благодаря Simple Smile За да съм сигурна .С първата не успешна бременност имах бледа чертичка на третия ден от закъснение с втората успешна направих тест на 3-ти ден закъснение и защото явно психически го мисля повече от колкото ми се иска и се изнервих на нещо подобно като какво пише на опаковката и какво пише на листовката.
didito_lp дано не ти дойде! Но защо 3 дни ще чакаш ?

# 715
  • На изток от Ада
didito_lp разбирам те . А също съм с няколко спонтанни аборти.
За последната Б чаках над седмица. То имах имплантационно.

# 716
И аз знам, че синият пигмент на тестовете дава много често изпарителни линии. Пробвай следващия тест да е от друга марка. Аз съм доволна от sure check, макар че и за тях има изписани доста негативи.

# 717
Момичета, сега видях, че имам една опаковка Гиназ*л, на която изтича срока на 05.2025 ( т.е. до края на май). Ако някой има нужда, да ми пише ЛС.

# 718
Момичета, малко ъпдейт от мен, че само чета Grinning

Скрит текст:
Стартирахме с инвитрото. Първоначално пет фоликула, 4 за пункция, от които 3 яйцеклетки. Две се оплодиха, но единият ембрион спря развитие на трети ден. Другият го трансферираха, та към края на другата седмица тест.

# 719
  • На изток от Ада
Аниго браво! Бях останала с впечатление че инвитрото ще е напред...

Мони какво стана с теб?

Общи условия

Активация на акаунт