Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 296
  • 849
  •   1
Отговори
# 690
  • На изток от Ада
Тест за бременност от Дм това е новост.

# 691
Диди, това че го рекламират, че може да установи бременност 6 дена преди пропуснат цикъл, е несериозно. По това време и имплантацията още може да не се е случила. Иначе щом си го направила само 1 ден преди чаканата дата, то резултатът е достоверен и по-скоро симптомите ти са от нещо друго.

# 692
  • Замък сред облаците
Ааа, може да установи при ранна О и дълга ЛФ, тоест маркетингът не лъже, просто това е много малък % от бременностите. Тая подробност я пропускат. Всеки тест с 10miu чувствителност може да отрази 2 дни след имплантация иначе. Бих си го купила аз, ама като гледам цената в евро това сиг е в Германия или Австрия.

# 693
Дам .От ДМ в Словения го взех Simple Smile Сега гледах, че го няма в България
Ааа, може да установи при ранна О и дълга ЛФ, тоест маркетингът не лъже, просто това е много малък % от бременностите. Тая подробност я пропускат. Всеки тест с 10miu чувствителност може да отрази 2 дни след имплантация иначе. Бих си го купила аз, ама като гледам цената в евро това сиг е в Германия или Австрия.

# 694
ДМ са пичове, бих го пробвала и аз.

# 695
Здравейте, момичета.
Ако позволите да се присъединя.
Преди доста години / 6г/ именно тук ми даваха кураж дамите, когато не се получаваше да видя двете черти. Сега мислим да започнем опити вече за второ детенце. Започнах с рутинни изследвания и естествено първата греда, левкоцити в микробиологията. Очевидно и този път няма да е лесно Sad . Надявам се поне финалът да е също толкова хубав.

# 696
  • На изток от Ада
Добре дошла Поли

# 697
Наси, съжалявам, 😥 горкото коте.
Записах си името на хапчето. Обаче, след като гледах втория сезон на "Белия лотус", май няма да съм много смела да дам на моя мъж такова. Иначе и при нас такива "проблеми" стават все по-често, и не му се отразяват добре на самочувствието. Предложих му да ме смени с нещо по-свежо, не иска. Не си е изследвал щитовидните, но ще го накарам. Иначе от около месец пие екстракт от трибулус (бабини зъби) от по 1000 мг. Преди пиеше по 250 мг на ден, но имаше намаление в айхерба и му взех от 1000.

# 698
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!
Syringa, и ММ има разни проблеми, последно му взех бабини зъби 1000 пие ги чат пат. Имаше ефект

# 699
Наси, съжалявам! Знам как боли загубата на любимо животинче, особено коте (и аз ги обожавам) и наскоро претърпяхме същата загуба..... 😔

# 700
Ох, как ме успокоихте. С никого не говоря за този проблем с ерекцията и по едно време симислих, че сме само ние.

# 701
Ох, как ме успокоихте. С никого не говоря за този проблем с ерекцията и по едно време симислих, че сме само ние.
Отначало мислих, че проблема е в главата и от притеснение, ама не е така. Очевидно проблеми с щитовидната оказват влияние. Зимата хормонът рязко се покачва и дозата хапче също трябва да се коригира.

# 702
Имам въпрос - ако не е за тука, ще пратя на лично адрес да дойде някой и да ме заплашва с баница и еклери.
Преди пункцията ми набутаха едни капки витамин К1 (да не изкърви нещо твърде), обаче им напомних, че имам някакви кьопави тромбофилии и питах дали да ги пия, казаха “В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ”..все едно аз съм си ги купила и съм си ги назначила, нали.. та ако някой прецени, че има нужда и биха му били полезни - да ми каже.

# 703
Аз се включвам да пиша за терапията, която ми е назначена, за който смята, че информацията може да му е полезна.
Скрит текст:
Почвам от тромбофилията.. Имам само хетерозиготи в PAI и ACE, та и този път се съгласиха, че само аспирин ми трябва. Притесни ги обаче хематомът от последната бременност, та ми намалиха дозата от 100 на 75. Коагулацията ми е добре, правих и АСПИ тест и се потвърди, че се влияе добре с тази доза. Коагулацията ще я повтаряме на всеки 4 седмици и ако нещо се влоши няма да ми увеличават дозата, а направо ще ме минат на ниска доза фраксипарин, за да не се получи пак хематом.

Имунологичните ми отново светнаха като елха. За NK клетките 4 от 5 показателя са ми над горната граница, като 2 от тях - двойно. Сигурно и лаймската си е казала думата, защото резултатите ми са по-зле отколкото миналата година, а имах и две вливки интралипид междувременно. На преднизол кортико съм и допълнително поне две вливки октагам - едната мина преди няколко дена, втората е в 7 седмица, в 9-та ще правя нова контрола, за да видим докога ще трябва да ги продължавам.

На микробиологията ми излязоха ентерококи, та се пробваме да ги борим с глобули полижинакс. След две седмици правим контрола и ако не сме се справили ще минем на антибиотик. Междувременно си продължавам метилираната фолиева киселина, циклогеста, витамин Д и желязото.

# 704
  • Замък сред облаците
Нали уж 75 действа по-силно от 100 по отношение на антиагрегацията?!? Я ги питай следващия път ❤
За останалото всичко ми изглежда смислено както си го описала, надявам се да е успешна тази Б!

Общи условия

Активация на акаунт