Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 299
  • 849
  •   1
Отговори
# 675
мискрис, за инвитро е добре, за естествено не (олигоастенотератозооспермия). Но доколкото разбирам ти си в стимулация за инвитро в момента, така че няма какво да я мислиш. От тук нататък са ембриолозите.

# 676
Салсера благодаря ти. Сред всички изследвания които сме пуснали няма имунология, ще направя и нея. Мъжа ми направи вече две спермограми, първата беше в Геника, днк фрагментация 25% морфология 7% . Репродуктивната поиска нова спермограма при тях в Щерев по Крюгер. Излезе 4 % морфология и на двете има силно намалена подвижност, но при нас явно това не оказва влияние на зачеването. Предупреди ни, че ако съди по спермограмата от Геника проблема е при него и можем да направи ИКСИ. На 26.03 е часа ни за разчитане на изследванията, чакаме да излезнат кариотип на двамата и още едно генетично изследване което беше само за мен, за предразположеност към спонтанни аборти.Готови са тромбофилии, хормони, вирисология, разширени кръвни картини на двамата. Силно се надявам да ни кажат, че са били случайни грешки и можем да опитаме по естествен път отново, но да видим. Аз съм раздвоена между страха да не се повтори отново и страха ми от още интервенции. Иска ми се да мога да предвидя и планирам всичко, но осъзнавам, че е невъзможно.

# 677
Шантал, много съжалявам за СРДЧ-то ти. Съчувствам ти - имала съм какви ли не бъбречни кризи и съм изпикавала цели камъни, имам вече едно естествено раждане зад гърба си и по отвратително нещо от разярен СРДЧ не съм изпитвала. Слава на Бога е в дълбока ремисия от известно време и се моля така да си остане.

Относно зодиите

Скрит текст:
Не ги познавам, не вярвам и нямам грам интерес, но с ММ обичаме на се шегуваме и понеже съ заобиколена от приятелки скорпиони, които много са си повярвали да се държат като скорпиони и то като по учебник за всеки случай не предприемам никакви рискове!! 😂

# 678
  • София
е, и ние се разминахме със скорпиона Grinning
лелката влетя с ритници от страната без тръба... не знам защо, но от дясно пред 2-3 месеца умирам от болки. Обикновенно не стигам до лекарства ама нощес не издържах та пих но шпа, че даже не утихната пустите му спазми....
интересното е, че съм почти убедена, че О беше от ляво пък сега от дясно ме боли... аз от кога се каня за един домашен ехограф та да си гледам къде ми е О Grinning
но пък явно часовника не отчита много правилно пулса защото последните дни играе 75-74-73-74-75.
Та чакаме разни чудати новини от другите, аз съм пас Grinning

# 679
  • На изток от Ада
Аз загубих едната от котките си.
Блъсната от кола.
Котарачи.  Дойде от някъде преди 1г и 8м и остана.

# 680
Аз ще ви изумя с въпрос. Трябва ми вълшебно хапче, което да спаси положението с овулацията ми в момента за ерекция. Някой от вашите мъже да е приемал такова? Моя се оказа с високо ТСХ и явно оказва влияние. Сега пие по-висока доза хормон, но не се получиха нещата снощи. Днес теста за овулация е положителен, а и правих стимулация с Летрозол. Не ми се иска да губя месеца.

# 681
  • София
Арвен, мисля, че и при мъжете високото тсх дава отклонения в стойностите на СГ.
За хапче не мога да дам съвет, но предполагам тривиалните биха били удачни.

Наси, съжалявам... Cry

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:03 от shan^tall

# 682
  • Замък сред облаците
Виагра ли визираш?

Наси, съжалявам, горкото коте…

# 683
  • На изток от Ада
Гаден март, тъкмо миналата година загубих котарака , пак март месец. Март 2016 стана първият ми аборт...

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:37 от nasito8988

# 684
Аз ще ви изумя с въпрос. Трябва ми вълшебно хапче, което да спаси положението с овулацията ми в момента за ерекция. Някой от вашите мъже да е приемал такова? Моя се оказа с високо ТСХ и явно оказва влияние. Сега пие по-висока доза хормон, но не се получиха нещата снощи. Днес теста за овулация е положителен, а и правих стимулация с Летрозол. Не ми се иска да губя месеца.
Ние имаме такъв проблем след като започнахме с опитите. Не е постоянно, но понякога се случва да не получи ерекция в най-неподходящия момент. Ходи на уролог и му предписаха хапче, но е с рецепта. Държим си го за всеки случай. Ако си от София, мога да ти кажа лекаря.
Иначе има бабини зъби, л каринитин, ашваганда, цинк и т.н. но при нас не помогнаха.

# 685
Hаси, съжалявам Disappointed Relieved
Violetka, на лично можеш да и напишеш кое е хапчето.....

# 686
От зимата е този проблем. Съвпада с повишаването на ТСХ, спермограмата от октомври беше хубава. В аптеки Фрамар не искат рецепти и ми дадоха Силденафил. Точно в неправилния момент се случва. Тези дни са ми овулация и отделно с Фемара - не искам да гърмим напразно патрони.
Терапията с по-високата доза от три седмици. Трябва повече време явно да се натрупа. Бабините зъби му ги изписа ендокринолога през 2023, след два месеца бях бременна. Сега си ги пие пак.

# 687
Момичета, аз да попитам , по време на стимулация може ли да пийваме по чашка вино или бира за отскок? 😁

# 688
Генерално не би трябвало да има проблем с 1-2 чаши по време на цялата стимулация ама най-добре ще каже докторът ако е запознат. Немалка част от западните репродуктивни клиники по това, което намирам след 12 секундно търсене в Гугъл, съветват за въздържание и за двамата партньори по време на ivf цикъла. Ама както знаем ние тука сме по югоизточната балканска философия и секи сам си преценя.

# 689
Бихте ли имали доверие на такъв тест за бременност ,отрицателен беше сутринта от интерес го направих 1 ден преди чаканата дата на МЦ и заради липсата на менструални болки и адското главоболие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт