дребният пък е с асцедент скорпи та вкъщи е пулна лудница

.
Благодаря, че се сещаш за мен. Чета ви, но си бях дала малко почивка, че май тревожността ми дойде в повече и постоянно се чудя за какво да се притеснявам. Минах първия преглед миналата седмица, имаме си “точица” в матката, според АГ беше рано и иска тази седмица да ида пак, за да види динамиката. Моля се да имам хубави новини. 

Прегръдки!
Моят съвет е освен да пуснете СГ задължително с ДНК фрагментация ( ние сме с тежък мъжки фактор и от там идват някои от абортите ми), да си пуснеш и имунология. .Препоръчвам доц. Михайлова. Фактът, че имаш 2 живи и здрави деца от бившия ти мъж, показва че може при сегашния ти мъж след първата бременност да си образувала антитела. Познавам такова момиче, от първия си мъж е родила без проблем, от втория множество аборти, а неговата спермограма е перфектна. Казвам ти го, защото докторите пращат ( даже въобще не пращат,, трябва сама да се бориш, както повечето от нас тук) на имунология след множество опити и загуби, но тя е много, много важна. При естествено забременяване въпросът за преборване на мъжкия фактор е ...Божа работа, при инвитро задължително се прави ПИД, за да се избегнат мутации.
Препоръчани теми