Августовски бебета 2024 - Тема 4

• 23 606
  • 752
  •   1
Отговори
# 750
Вчера излязохме извън Варна за първи път,при това без преспиване. Ами, честно казано повече се натоварих, отколкото се разведрих. То голяма организация и събиране на багаж падна. Основната драма при нас е храненето. Отказва да яде почти всичко, различно от мляко. А ако яде, хапва някакви лъжички и до там. Та бях взела една чанта пюрета, каши и кутията АМ, защото не знам какво ще изяде и съответно с колко мляко да дохраня после. Отделно и дрехи за всички сезони бях взела. При нас си е студено още. Освен това духа силен и студен вятър. Излиза с яке и шапка задължително. Понякога дори е завита и с одеалце, защото нямам покривало за лятната количка.
Относно нещата втора употреба - нямам проблем, стига да са от някой близък и да съм сигурна, че са поддържани и съхранявани както трябва. От непознат не бих взела.

# 751
Гери, малката изпада в истерии в колата, та ще се включа. Ние почти всеки уикенд сме на някъде, обичаме и ние да обикаляме. Слагам я в колата 15-20мин преди да и е време за сън.. и заспива с рев. Държа я за ръка, батко и се прави на маймуна, но просто си реве и това е. Ако изпадне в някаква жестока истерия, спираме и я кърмя и продължаваме, обикновено като я върна в стола пак започва да плаче, но няма как. Ще свикне в един момент, искам да подчертая, че аз освен в колата не я оставям да реве, но аз съм безкомпромисна за столчетата, а нямам намерение да лишавам цялото семейство от пътувания защото не и е кеф в кола.

За багажа- на първото пътуване ще помъкнете всичко и за второто вече ще си сигурна кое ти трябва и кое не. Аз лично дори на разходка излизам с малка дамска раница, с неща за двете деца. Нося 2 памперса, мокри кърпи и по чифт дрехи за двамата, вода и това е.
Кошари има навсякъде, столчета също, пречупете се да отидете някъде на близо и ще видиш, че хич не е страшно. Децата и те се държат различно в друга обстановка.

За обличане - тук последните дни е 26гр, добре че духа, че ще се сварим иначе. Излиза с боди с къс ръкав и клин, вчера беше по къси гащи и без чорапи.

От вчера куцам жестоко аз, коляното ме предаде съвсем, а ще трябва да отложа лекаря поне след Гергьовден, личния ми не е в града дори. Не знам и какъв лекар да търся, много ме боли и съм сигурна, че постоянното носене на бебето не ми помага.

# 752
Момичета заповядайте в НОВАТА ТЕМА, аз ще гледам все пак да се включа и по актуалните теми като успея.

Общи условия

Активация на акаунт