Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 44 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Ще взема и аз да ги пробвам, не знаех, че имат японски продукти в ДМ.
Към момента за нощен ползвам на Микса, който много добре ми хидратира, като вече изразходих не знам коя поред опаковка.
То аз за Микса влязох в ДМ, купувам един 25% богат крем, ползвам си го като балсам за сваляне на грим.
И техните продукти са хубави, доста опаковки и от тях съм изразходила.

Ама ми стана интесередна тази марка Hada labo, намерих положителни мнения и реших да пробвам.
На мен ми липсва влага в кожата, не е толкова чак суха, колкото дехидратирана и продукти с хиалуронова киселина ми действат по-добре от маслени продукти, както Микса с вечерна иглика и глицерин примерно. Но ще продължа да си свалям с него грима, супер е за тази цел.

# 46
Аз пък се излъгах да си взема ексфолиант за лице на Yasumi само за да разбера че марката е всъщност полска и няма нищо азиатско в нея. Ексфолианта е меко казано гаден, мирише гадно и си ми седи така неупотребяван в банята. 22 лева на вятъра. След тази случка вече чета подробно кое, какво и от къде е. Тогава нямаше много информация, както вече има сега за марката. Но ако бях прочела че е полска, нямаше никакъв шанс да дам тези пари за такъв продукт.

# 47
  • Бургас
На Yasumi ползвах два крема за лице, не бяха лоши. Мислех, че са японски обаче и аз... Какви подвеждащи имена само.
Полската козметика не е лоша, любими са ми Tresemme и Eveline.

# 48
Полската козметика е навсякъде. Едно 70% от продуктите в Лили, а и не само там са полски, и всичко е окей стига цената да не е масивна и да не подвеждат клиентите. Нарочно споделям моят опит за да се знае че тази марка не е азиатска, а от там нататък всеки си преценява. Аз лично мисля че 22 лева за полски ексфолиант за лице е скандална цена, но бих платила 22 лева за истински японски или корейски продукт.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 20:55 от Lale_Lili

# 49
  • Русе
Аз имам и ползвам оризовия тоник на Yasumi . Доволна съм ,но го взех на промоция, не бих дала цялата сума,а рекламата, че е корейки ,но произведен в Полша .... Без думи.

# 50
Аз пък се излъгах да си взема ексфолиант за лице на Yasumi само за да разбера че марката е всъщност полска и няма нищо азиатско в нея. Ексфолианта е меко казано гаден, мирише гадно и си ми седи така неупотребяван в банята. 22 лева на вятъра. След тази случка вече чета подробно кое, какво и от къде е. Тогава нямаше много информация, както вече има сега за марката. Но ако бях прочела че е полска, нямаше никакъв шанс да дам тези пари за такъв продукт.

Леле как се шокирах ако знаете … 😩 нямах представа,че са полски

# 51
  • Deutschland
Благодаря за темата. По-късно ще прочета пропуснатите страници. Бях обещала отзив за сапуна на Тезори Аюрведа. Мек сапун, ароматен, не изсушава ръцете. Надявам се да направят още видове, например онзи червения, копие на Бакара. Сапунът е опакован допълнително. Ще покажа, тази сутрин си взех още един, който ухае страхотно.

# 52
Аз имам и ползвам оризовия тоник на Yasumi . Доволна съм ,но го взех на промоция, не бих дала цялата сума,а рекламата, че е корейки ,но произведен в Полша .... Без думи.
Скоро изхвърлих флакона. Употребих го до до капка, но... какво прави този продукт? Grinning Ни-що! Вода...

# 53
На пазара има много полски продукти. Например преди време, понеже се боря със силен косопад, четох, че било много хубаво според аюрведа да се решиш с гребен от дървото нийм. Намерих един сайт Билки, в който се продава такъв гребен. Имаше и още много продукти, които са според аюрведа. Поръчах гребена и се оказа, че марката е полска.

# 54
За съжаление са само четири вида твърдите сапуни:
Скрит текст:

Щеше да е хубаво от всяка линия да имат. Течните им също са само три вида мисля.
Yasumi не съм ползвала, името подвежда, че е нещо японско, но май си пише в сайтовете, че са полска козметика.

# 55
  • Deutschland
Ще търся полски магазин в града значи.
Аз пък мислех, че са италиански 🙄

# 56
За Yasumi ли? Те са полски да.
А за Tesori италиански са. В ТК макс съм намирала на добри цени сапуни и душ гелове, иначе в България също често са на намаление.

# 57
makeup.bg предлага много полски продукти. Имат сайтове и за другите държави, най-отдолу има линкове. Можете там да потърсите

# 58
Козметика и какво ли не масово се произвеждат в Полша. Бившият ми работодател имаше фирма и там и постоянно се хвалеше колко по-добри условия има в Полша, вкл.стимули от държавата. За Yasumi четох, че са "вдъхновени от японската козметика"...

# 59
Момичета, ползвали ли сте тези ампули и имате ли мнение за тях?

Общи условия

Активация на акаунт