Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Deutschland
След лекарски преглед, минах през ДМ . Довечера ще тествам нощния серум най-накрая.

# 61
Това Тезори ново ли е, Фрау? Не съм го виждала при нас?

# 62
  • Deutschland
Не е ново. Мисля, че съм ги виждала и в България.

# 63
Здравейте! Искам да попитам за спрей за обем на Ив роше,не го откривам никъде,спрян ли е ?

# 64
  • Бургас
Ще си купя сапунче Tesori d' Oriente.
И на един техен дезодорант се каня, прилича ми на J' Adore.

# 65
Аз много харесвам аромата на сивия Тесори. Много е траен. Ползвам дезодорант.

# 66
  • Бургас
Aз не помня кой точно ми беше харесал, една приятелка ми го беше показала.
Траен е, бях си пръснала на ръката.
Хубави са, не знаех, че имат твърди сапуни.
Имала съм душ гелове.

# 67
  • Пловдив
Каква хубава тема! Как така не съм ви "засякла" по-рано?
Hada Labo, аз ползвам техен околоочен крем, който ми харесва - по-мазничък е - за него разбрах от темата с околоочните кремове.
Не съм задълбавала да търся други техни продукти, но със сигурност ще пробвам нощния крем. Сега съм се заринала с 2 други..

# 68
Дами препоръчайте ми моля хубав дневен и нощен крем . Разочаровах се последно време от “скъпите марки” и след разговор с моя приятелка ,която е върл привърженик на бюджетните кремове (последно използваше някакъв с невен за около 7-8 лв ) стигнах до извод да пробвам нещо бюджетно от Дм или Лили .
На 37 съм , с лека гневна бръчка и малко около очите . Обичам да си слагам крем под фон дьо тена , който всеки ден използвам.
Благодаря за всякакви препоръки и мнения предварително!

# 69
Доволна съм от тези два крема, кожата ми е нормална към мазна:

# 70
  • Ланкър, планините Овнерог
Ето от този крем имам добри спомени

Хада Лабо е марката, чиито кремове са единственото нещо, което съм връщала в ДМ. Слънцезащита бях взела, която уж беше матираща, а реално лъсвах като намазана с олио. Отвратителен беше.

# 71
Лумене имат серия на достъпни цени. Аз лично съм ползвала посочения на този линк:
https://shop.lillydrogerie.bg/chuvstvit-kozha-24ch-hidrat

Дами препоръчайте ми моля хубав дневен и нощен крем . Разочаровах се последно време от “скъпите марки” и след разговор с моя приятелка ,която е върл привърженик на бюджетните кремове (последно използваше някакъв с невен за около 7-8 лв ) стигнах до извод да пробвам нещо бюджетно от Дм или Лили .
На 37 съм , с лека гневна бръчка и малко около очите . Обичам да си слагам крем под фон дьо тена , който всеки ден използвам.
Благодаря за всякакви препоръки и мнения предварително!

# 72
  • София
Ще си купя сапунче Tesori d' Oriente.
И на един техен дезодорант се каня, прилича ми на J' Adore.

Бихте ли споделила кой е дезодоранта? Благодаря Flowers Hibiscus

Днес пазарувах в кварталния ДМ, много харесвам приложението и е супер удобно хем да не забравя нещо, хем да не купя излишни неща като се завъртя във физическия магазин.
Благодаря за тази тема, в която отдавна не съм се включвала.

# 73
  • Пловдив
Днес е лайфът на dm.
Насройвайте алармите за 18 ч.! Simple Smile

# 74
Аз получавам нотификация от приложението. Благодаря за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт