Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 44 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Има ли доволни от серумите на лореал, за лице. Искам да използвам талона си в дм?

# 691
По Коледа си взех гланц на Кико, 3D hydra серията. Ами така брутално ми се разтича извън устните... И с молив пробвах, не става. Може и аз да бъркам нещо, но като се погледна съм смешна.

# 692
Има ли доволни от серумите на лореал, за лице. Искам да използвам талона си в дм?
Revitalift laser беше много хвален преди време в групите. Купих за майка ми, хареса го, но нямам лични впечатления от серумите на марката.

# 693
Имат магазини в Сердика и  Парадайс , аз съм поръчвала и от сайта

# 694
Нови за мен неща. Предстои да ги тествам. Големи надежди имам и за двата продукта. Имам на гарниер крема обече в оранжева опаковка. Бях доволна от него. Или по-скоро не бях недоволна. Аз винаги съм с големи очаквания от даден продукт.

# 695
Оранжевия мн ми харесва ..от зеления се разочаровах при мен никаква работа не върши ...

# 696
  • София
Ще чакам отзиви за червения серум.
Предполагам, изисква стриктна слънцезащита?

# 697
  • Deutschland
Аз по принцип бях доволна от серията на Гарние Grow strong. Много хубаво ухаят продуктите, косата ми ставаше една гладка, копринена. Не съм ги купувала отдавна, но то няма и откъде.

# 698
Ще чакам отзиви за червения серум.
Предполагам, изисква стриктна слънцезащита?
Ще дам, но искам да го използвам седмица поне, за да съм обективна, ако имаш време да чакаш толкова, за да го коментирам.
Още не използвам слънцезащита. Не съм избрала марка. Мисля си за юсерин или вичи..Имам на биотрейд, но ми е прекалено тежка за идващия сезон.

# 699
  • София
Да, ще изчакам, благодаря ти Simple Smile
Просто се чудя дали лятно време бих рискувала, пише, че е с ретинол.
Аз не че съм скарана със слънцезащитата, но си признавам, че не съм напълно изрядна в частта с подновяването особено.

# 700
Този не е с ретинол, а с трипептиди, хиалуронова киселина и витамин с. Не се притеснявай. С ретинол е този, който е само ревиталифт, на цена от 21,90 в дм. По-точно се води с про-ретинол, който пък се води не толкова агресивен, както ретинола, но пак му е производно.  Гледах ги и двата и взех с новата формула , в момента му върви и реклама по тв и в Инстаграм. До колкото успях да мерна брошура на Лили, серума, който купих, там е с левче по-евтин.

# 701
  • София
О, благодаря ти, не бях забелязала, че са 2 различни. Flowers Hibiscus

Я докато сме на темата за серумите и евентуалните проблеми (които при мен са голяма пъпка на нехормонална част от лицето) да ударите едно рамо-  как по- бързо да ми минат. Нямат връх, че да изтече нещо, а са просто болезнени и плътни под кожата. Дали ако връткам упорито ролер по тях, ще се разнесат под кожата?

# 702
Аз много харесвам пачове за пъпки. Бях много скептична към тях, обаче наистина имат ефект. Супер са пъпките, които излизат само по няколко

# 703
  • София
Аз съм много доволна от коректора на Амрита, има го по аптеките, аз купувам от Ремедиум.

От кои пачове си доволна?

# 704
Витамин , съшо изисква стриктна слънцезащита .

Общи условия

Активация на акаунт