ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 3

• 37 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Кой е фотографа?
Иначе моята получи албума няколко ГОДИНИ след бала, скоро се събираха и някои хора тогава получиха своите ...но то е донякъде разбираемо, ФЕГ, ковид...хаос...

# 706
  • софия
Поне албумът ни е спестен. Всяка година имат годишник и снимките на дванадесетокласните за него се правят от профи фотограф (отделно от снимките, които всеки клас си прави). Юни-юли е готов.

# 707
  • София
https://vasilevstudio.com/albumi/ Това е фотографа

# 708
Той на цяла София ли е? Щото и синът ми ходи при него на студийна фотосесия миналата седмица.

# 709
  • София
Този снима класовете на Грийн и нашият с Аманда.За други не знам

# 710
Не е за цяла София, но по съвпадение е и при вас
Вие имахте друга оферта, Шмърци, ама...си избрахте този Simple Smile

# 711
Не е за цяла София, но по съвпадение е и при вас
Вие имахте друга оферта, Шмърци, ама...си избрахте този Simple Smile
Ти откъде такваз информация от куФнята?! Grinning

# 712
Здравейте и от мен. Рядко пиша, но редовно ви чета. Да се включа, че и моят младеж е утре на предварителен изпит в ТУ. Ние сме от дълбоката провинция и тръгна за влака тази сутрин в 6.30ч с още четирима приятели. Освен изпита програмата включва и други забавления в София. На констатацията ми, да не би да успеят да се явят на изпита, отговора беше: "Споко, нали има и други дати."

# 713
Сещам се как аз ходих на изпит в ТУ -също сама, с градския транспорт. Нападна ме глутница бездомни кучета преди изпита.
Сигурно няма кучета вече, но просто се сетих как всичко си правехме сами. Не казах и на майка и татко за случката, а сигурно съм била с ужасно висок пулс на самия изпит ...

# 714
  • София
Момичета, спокойно районът около ТУ е спокоен и към момента много добре устроен, има срещу него много добър хотел. Не съм видяла да има бездомни кучета, от задната страна на корпусите има едни малки улички, там може и да се намери някое, но децата там няма какво да дирят. Не се тревожете. Преди години е било друго или малшанс.

# 715
Вярно прозвуча все едно плаша хората. Сигурно сега всичко е ок, просто се сетих и споделих:)
Мисълта ми беше, че тогава никой при мен не е участвал активно в кампания, не е обсъждан изборът на специалност и т.н
Не знам откъде изобщо ми е хрумнал ТУ:)

# 716
Аманда, бгмамите ще сме там и ще крякаме, сигурна съм, че ще прогоним фауната в района, може и флората да се вдигне да бяга Simple Smile
Иначе и аз помня как си ходех сама на изпити, висяха листове на входовете, сега сме се напрегнали повечко май

# 717
  • София
Мен също ме пуснаха сама в София, даже нямаше онлайн карти. Една хартиена и гледаш по спирките кой транспорт къде отива. Оправили сме се, както се вижда. Специалности обсъждаме тези, които имаме неориентирани младежи, другите не обсъждат. Снощи пак го питам - какво ще учи, "нещо с математика"...Викам - "Е аз не очаквам да ми кажеш, че ще учиш оперно пеене"! Сладури.

# 718
  • София
Специалности обсъждаме тези, които имаме неориентирани младежи, другите не обсъждат. Снощи пак го питам - какво ще учи, "нещо с математика"...Викам - "Е аз не очаквам да ми кажеш, че ще учиш оперно пеене"! Сладури.
Аааа, нищо не се знае. Моята "математичка" от СМГ и част от момичешкия национален отбор по информатика ще кандидатства в НХА и то само и единствено Живопис. Така че оперното пеене хич няма да учуди вече.

# 719
A aз катастрофирах с автобуса Варна-София, стигнахме вместо в полунощ, чак в 4:30, хапнах, пих едно кафе и в 8ч на банката да решавам задачи. Резултатът стигна пак за топ специалност Simple Smile
Споко, млади, адаптивни са, а и места има за всички в университетите...
380хил места за първокурсници в БГ, не само стигат за 57 хил деца набор 06, а и за 6 набора като нашите

esma, и моят прегоря за информатиката, загуби интерес и се насочи към друго инженерство, не само защото е с по-лесен прием, ами му стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт