А, относно визията на ГГ-ня - писала съм неведнъж , че само едно красиво лице не е в състояние да ме задържи пред екрана - трябва да е убедително, да приковава. Момичето се справя добре, според мен.
(още не съм гледала тазседмичните епизоди, обаче, може вече да е открил някои от удоволствията на човешкия живот.
.
) засега ме държи пред екрана, отделно харесвам и актьора. Главната (Бона) я гледам в четвърти сериал и все не мога да я харесам. Но проблемът е в моя телевизор.
Вирусното не го намерих, май е било в Х бившия Туитър, но там не мога да търся, пък и тези двете шортчета стават, защото са от същия момент.

, но май няма да е така. Ще изгледам още 1-2 епизода преди да реша окончателно съдбата му (а имам допълнителен стимул да го гледам, понеже се очаква гостуване в някой от епизодите на Ю Йон Сок).
Да не говорим че повече от половин година прави световно турне, игра в хитов сериал приключил в края на март, беше номинирана за Баксанг, все е била пред очите на хората. За мен интересното е че в албума ще има и песен с Ча. Както знаем двамата вече имаха обща рекламна фотосесия, за малко да се снимат и в сериал, но там както вече писах преди време въпреки че ролята в Жената на принца от 21 век е била писана за него, са я адаптирали за УСокчето. Дано един ден след казармата да ги съберат и в сериал, Ча си изглежда на годините, а тя доста младе, мисля че ще изглеждат добре в някоя история.
No е първият сериал в който на главният роклите са повече и по хубави от на главната. 

. Добре, поне, че я ползвам рядко, иначе щях да я сменя.Препоръчани теми