А така Роци, знаех си, че няма начин да не знаеш.
Звездолин и Съседа
Джунг Хе-Ин се събраха за "Добър ден" като приятели на BIGBANG G-Dragon от „88 Land“ - Снощи за първи път на раздаването на Оскарите пя к-поп певица - Лиса от БлекПинк. Пя Джеймс Бонд трибют в колаборация с Дожа Кет и Рей - https://www.youtube.com/watch?v=OykKleC8udk
А аз от нощес умувам рибарят в Съкровището/Погребаните сърца, който явно изобщо не е рибар, какъв точно е.
) между Шики (клекнах ви за това име
. Много, ама много добре им се получава. Него последно го гледах в Доктор Слъмп с Шинка, където професионализмът им беше по-силен от химията. Ама то там и режисурата си беше яко за дялкане, та не ги обвинявам. Обаче тук, с тая малката сладурана, страстта направо искри от екрана. Пиша 6+ на кастинг режисьора, идеално ги е подбрал. А и те не се пестят
. В актьорските качества на Шики никога не съм се съмнявала, но Хуа-Ейон е истинско откритие. Млада, много красива, много чувствена актриса. Искрено се надявам за нея това да е летящ старт и да я гледаме в още много нови сериали занапред, заслужава го. Не е начинаеща, играла е примерно в Бо-ра Дебора, ама аз този още не съм го гледала и не знам там колко ѝ е участието.

).
, хем пробвах с достъп през Корея и през Щатите. А съм сигурна, че го намерих миналата седмица и даже си го сложих в списъка... или губя паметта си 

.