АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 126
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Варненска клюкарка
Честит празник и от мен!

Някой няма ли да напише още 2-3 реда за 5та серия на Сърцата? Аз ще изчакам и 6-та, че и няколко дни след нея, никога не съм гледала с автоматичен превод и не искам. Предполагам рускините още от 7-ми ще са целите У празници, 8ми е кулминацията, а 9-тии е ден за боба с последствията от 8-ми март ...Накратко, ще почакам да излязат всички преводи

# 181
Честит празник, мили дами Flowers Bouquet.

Честито и на имениците днес, ако има такива в темата или в семействата им Flowers Four Leaf Clover.

# 182
  • пустинен пъпеш
Някой няма ли да напише още 2-3 реда за 5та серия на Сърцата?
Бел,аз писах още снощи на предната страница,пост 175.

# 183
  • Варненска клюкарка
Рудуду видях го и го прочетох, само казвам за още няколко изречения. Аз съм от тези, които обичат да знаят предварително.

# 184
  • пак на Рив Гош
Честит празник, момичета! Flowers Bouquet

Белл, в дорамата сутринта излезе и 5ия епизод, явно рускините още не бяха запразнили Joy Обаче, както писах и в другата тема, Buried Hearts ме загуби като зрител след четвъртия епизод и особено след превю-то за петия. Първият епизод ми беше странен, взе да ми става интересен във 2ри и 3ти, но в четвърти нагазиха с двата крака в клишетата и ми доскуча.
Скрит текст:
Да живее Нейно Величество, Амнезията! Joy
От резюмето бях останала с впечатлението, че ще е повече за задкулисни игри, финансови машинации, заговори и надхитряване един-друг... ама се оказа макджанг с примеси на екшън и безнадежден романс. Не е моята чаша чай и се оттеглям с благодарност за участието.
Така си освобождавам място за белокосия Lee Je Hoon и The Art of Negotiation, който започна вчера.

Профи, My Lovely Liar беше симпатичен сериал, без да е нещо кой знае какво. Но се гледаше леко и приятно. Аз си харесвам Kim So Hyun (ама аз си харесвам и Суки, де Joy).

# 185
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още не съм погледнала 5 и 6 епизоди на Сърцата, но минавам да оставя:
42 минути разговор с актьорите от сериала, предложен ни от телевизия SBS - https://www.youtube.com/watch?v=QylsrbZQfPA
тийзър от Шики -

И Пако оставям, който замина за Париж, за шоуто на есенно-зимната колекция на Chanel 2025/26.

# 186
  • Варненска клюкарка
Чак съм отвикнала да виждам такава тишина и спокойствие на летището около някоя заминаваща звезда Crazy Ама какви са елегантни на дефилетата на летището, ето това е реалната мода, а не онези шантави неща с които ги обличат в столиците на модата. Там най-често визията е пълен кич и рядко има някой дето да става за гледане Joy

Роце, какво да се прави, щом не е твоето, подхващай някой друг. Какво е макджанг? На мен стажът ми е малък и в този смисъл клишетата също, даже си имам любима амнезия Joy Ама вярно че се сетих за още няколко Joy А и нямам нищо против да засилят романтиката за сметка на другото, с такъв красив главен, дето му се получава добре, с радост ще си я гледам, но дано не е безнадеждна.
Аз пък реших да не се мъча с Дракона- нито главните, нито историята са ми интересни. Виж със зли чеболки май имам по-голям стаж.

# 187
  • пак на Рив Гош
Белл, в столиците на модата ги обличат шантаво само по дефилетата (и то не всички марки Grinning). В нормалния живот хората се обличат.... нормално Joy. Значи да гледам другата седмица в Париж за Пак Со Джун Grinning

Макджанг може да се определи като нещо "свръх" и "преекспонирано", един вид засилени емоции на всички нива, на моменти дори до недостоверност - примерно, Гадняра няма да е само гаден, а ще е мега-гаден, Нашия като попадне в ръцете на Лошите ще яде мноооооого кютек, Чеболското Семейство ще е максимално строго и манипулативно, романсът ще е изключително многострадален и сърцераздирателен. Опитвам от време на време да гледам в този жанр, но така и не мога да харесам каквото и да било. Аз обичам да ми е слънчево с еднорози Joy

Ягодката и Дракончето и аз съм на път да ги зарежа. В момента гледам единствено заради втората двойка.
Добре, че имам поне още 3 сериала в запас, плюс един китайски, който свършва след няколко дни.

# 188
  • пустинен пъпеш
Колко е хубаво,когато споделяте за сериали в различен диапазон,така миналата година изгледах с интерес няколко фентъзита(а не са моят жанр)и ми харесаха ,както и актьорите в тях. А и откривам и нови за мен актьори(негледани).
В момента още след 4-ти епизод зарязах Дракончето,но следя с интерес Сърцата,изгледах и първите 4 епизода на Мандаринките( макар в началото доста натоварващ ме емоционално с близко до реалистично изобразяване,а аз напоследък съм се поразглезила да гледам предимно с по-забавен поглед към живота),изгледах и 1-я еп.на ,,The Art of Negotiation"и засега продължавам да ги следя.

# 189
  • Варненска клюкарка
Ама вярно че се оляха цели 2 серии с тази амнезия, но пък краят и ще е ужасен, точно в стила на описанието на историята. И като гледам Дончо ще продължи да се прави, че не помни нищо, но това е логиката, защото  е единствения начин да опази живота си, който в момента струва няколко милиарда долара. Вероятно сега ще започне отмъщението му, ще ги разобличава и така един по един..... Мен единственото, което ме дразни е прекалено мрачната картина, все едно всичко се случва в някоя пещера. Е имаше и някои наивни работи, примерно като защо се използва основната сметка с милиардите като разплащателна и всеки с прилични знания в областта може да я улови и присвои, или как гърмяния главен в началото се разхождаше, все едно нищо не е станало, вместо да проявява недоверие към вксеки, който му се изхпречи пред очите, все пак не знаеше причината защо се е случило това  и че следващия път може да успеят, ама взех да им свиквам на корейските похвати и не задълбавам много.

И на мен ми харесва втората двойка в Дракона, ама заради тях няма да си причинявам главните дето ни химия имат, ни история, ни нищо. Той ми изглежда като ученик, Тя, като по-голямата му сестра, блестяща мениджърка с наивно мислене. Посмях се как минаха нещата при приятелката на първата случайна среща с нейния - Тя "искаш ли да спиш с мен?" Той " А може ли?" Joy

# 190
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Приключих Намиб и трябва да кажа, че не го разбрах този сериал и това си е. Странни и извън моята логика ми бяха постъпките и действията на някои герои и най-вече на главната героиня. Точно изпадах в чуденка тая с какво точно са я кърмили. То и на майка му на главния нищо ѝ. И млякото дето тя го е бозала не е било чисто. И не си мислете, че мъжките образи са кой знае колко по-читави. И те са хвани единия, та удари другия. Към главния също не успях да изпитам очакваното съчувствие. Имам предвид не в очакваната от създателите на сериала доза. Всъщност истински симпатични и реалистични ми бяха образите на сина на главната, приятелката от училището, мацката-айдълка и баткото-мафиот, който всъщност беше с най-доброто сърце и накрая единствено неговото пречистване бе реалистично, да може да повярва човек. Останалите в последната серия минаха все едно през белина, толкова чистички и бели станаха. Освен главната. Нея сценаристите я пуснаха да се върне уж като на бял кон на парад, ама толкова неубедително, че на мен ми изглеждаше като промъкване през прозорците. 
От този сериал единственото, което човек усеща е тотално различната ни ценностна система. Липсата на нормална човешка топлина в айдъл индустрията върви по всички фронтове. Кирливи ризи и всякакви динени кори с лопата да ги ринеш. Не е за чудене защо толкова често има самоубийства.
В крайна сметка го изгледах този сериал, но не мога да кажа, че ми е харесал.

Надявам се да си оправя вкуса с Шики и компания.

# 191
  • Варненска клюкарка
Вчера нищо не коментирах по назряващия пореден  скандал касаещ популярни имена от корейския шоубизнес, но продължават да излизат статии, а соченето с пръст се активизира с нови сили. Става въпрос за починалата преди около месец  млада актриса Ким Се Рон, видеотубърът когото семейството и обвинява в преследване и ... Звездолин.  Според новото му видео и по думите на лелята на починалата Ким Се Рон, момичето и Звездю са имали 6 годишна връзка. Това можеше да си остане просто така, но ако има и малко вярно от така представената информация, връзката им е започна, когато  момичето е било на 15 г. а Звездю на 26. И така 6 години, през 3 от които тя  е била непълнолетна,  а той почти на 30. Тя се е преместила и в неговата агенция, почти за без пари (това не го разбрах) Според така поднесената  информация връзката им е приключила, когато Ким Се Рон е била на 21, потънала е в депресия, започнала да прекалява с алкохола, така се е случила и катастрофата причинена от нея. Била е освободена  от общата им агенция. Така се е оказала длъжница на агенцията със сумата от 700 млн. Вона.... По думи на лелята се е опитвала да се свърже със Звездю, който е блокирал номера и, веднъж  успяла от телефона на братовчед си, предполагат за да го помоли да оправи въпроса с този дълг. Публикувала е и някакви техни снимки, искала е да привлече вниманието му, но  после под натиск ги  е махнала...Вчера Звездювата агенция каза че всички тези твърдения са лъжа и че ще съди всеки който ги повтори, но ми се струва че твърденията на лелята може да предизвикат интереса на прокуратурата. И 10% от казаното от нея да е вярно, май Звездю ще има големи проблеми, дори самата мисъл за склоняване към секс на непълнолетна е голям грях в Корея, какво остава ако е вярно. Нетизени наливат масло в огъня напомняйки  Звездьови думи от интервю когато е казал, че като стане на 40, ще се среща с 20 годишна  питат с насмешка "тя в момента на 16 ли е?" вероятно имайки предвид сегашната му възраст 36 . Не нося статии че станаха много и са дълги,  на този етап освен от агенцията на Звездю, нищо друго официално няма. Но като цяло всичко което ми попадна по въпроса звучи доста зле.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 07:51 от Беллора

# 192
tiptoe

Бел, чета и аз тази сутрин за разкритията около Ким Се Рон и ЗвездЮ... Може и да има, може и да няма доза истина, но малко настръхнах от съвпадението в датите - пишат, че датата на смъртта ѝ съвпада с неговата рождена дата (16.02). Не че това доказва нещо, но сънародниците им да съсипят някого равни нямат, та скандалът тепърва ще набира скорост...

Роце, оглеждай се за Ча, дошъл ти е на гости 😉

# 193
  • Варненска клюкарка
Марги, вярно, забравих да кажа за датата, коментират и че не е отишъл и на погребението/церемонията... Много притеснително е че нещата идват от лелята на момичето Ако е вярно че е бил с 15 годишна направо не искам да го мисля какво го чака - в нормалните държави се води престъпление от сексуален характер, на едното място го пишеше, склоняване към какво беше....а за такива давност няма. Ако девойката е била със съученик или друг на нейната възраст щеше да се брои за станалото- станало, но с мъж на 30, суперзвезда... Абе не звучи добре

Оо, хубавия Ча, начи да следим шоуто на Ив Сен Лоран, напоследък неговите дефилета отразява.

# 194
Аз пък се включвам с една хубава новина сред все лошите напоследък. Актрисата Jung Yoo Min, която може да познавате от Перфектното брачно отмъщение, днес се похвали в инстаграм, че е приветствала първата си рожба. Нека расте голямо и здраво сладкото мъниче.

Актрисата обяви бременността си по-рано миналата година, след като се омъжи за мъж, който не е известна личност.

Общи условия

Активация на акаунт