АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Бел, това е друга Хан Со Хи (Han Seo Нee), не е актрисата (Han So Нee). Тази се пише инфлуенсърка. Беше замесена в разни скандали с дрога, май лежа и в затвора. Опита се да повлече доста известни имена и пускаше разни постове с компромати, но почти всичките се оказваха абсолютни лъжи. Била е близка приятелка с певицата Гу Хара, която беше член на групата KARA.

# 271
  • Варненска клюкарка
2в1 мерси за уточнението, назад в скоби писах че не съм сигурна в правилното изписване на името на айдълката, но знам за коя става въпрос, гледала съм я в Градския ловец, иначе съм я преименувала на Хуаранговата. Не знаех че има и друга Хан Со Хи. Видях ги двете от снимката за които говорех, но там без прически и грим се зачудих коя коя е, не разпознах айдълката, нито познатата ми Хан Со Хи.

Аз съм зациклила до 5та серия на Картофа, но ми е тревожно, майка ми не е добре, а като съм така мисля за други неща и изпускам нишката, засега ще поотложа 6-та.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 13:00 от Беллора

# 272
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В такива моменти наистина човек просто гледа, но всъщност не вижда какво се случва на екрана. Аз самата съм болна и съм си у нас в момента, ама дори не ми се седи пред компа. Направо ме прегази тоя грип. Гледам повече да си лежа на фона на телевизора, да не говоря и най-вече да не се разсмивам, че почвам зверски да кашлям.
Пожелавам ти майка ти да се оправи скоро Белл. Hands Thumbsup

# 273
  • Варненска клюкарка
Ха, не знаех че грривничките LOVE са на Картие. Дори аз имах в детството си такава, фалшива естествено.

Byun Woo Seok блести като посланик на Cartier в новия брой на Западна Корея „W MEN“
Byun Woo Seok привлича вниманието като модел на луксозна марка в нова фотосесия.

Глобалната къща за бижута и часовници Cartier разкри корицата и фотосесията със своя посланик Byun Woo Seok за "W MEN" Vol. 4.
В тази фотосесия актьорът представи различни продукти на марката, включително емблематичната колекция LOVE и часовници Santos de Cartier, демонстриращи елегантно дръзка харизма и завладяваща атмосфера.
Създадена през 1969 г. от дизайнера Aldo Cipullo в Ню Йорк, гривната LOVE спечели любовта на много икони на стила на епохата, утвърждавайки се като подпис на Cartier. В допълнение, часовникът Santos de Cartier, който Byun Woo Seok показва, е първият модерен ръчен часовник в света, специално изработен от Louis Cartier през 1904 г. за неговия приятел летец Алберто Сантос-Дюмон. Емблематичната колекция съчетава квадратен циферблат с геометрични линии и символичен винт.

Джунг Хе Ин като посланик на Долче и Габана. Фотосесията в априлския брой на ВОГ е направена в Милано и други емблематичви места в околностите, като езерото Комо примерно. Моряшките райета на Прада от които ми се гадеше преди около месец явно са в тренда и на D&G, при тов в същия цвят, но не са за гледане, затова корицата

А Джуно  вече няма да бъде представляван от досегашната си агенция JYP с която е бил от самото начало на кариерата си т.е. цели 17 г. За Корея не е ясно кой ще го представлява, агенцията излезе с изявление че дълго са преговаряли, но така и не са стигнали до споразумение за по-нататъшно сътрудничество в родината, но компанията JYP остават с него за японските му изяви.

Джуно тези дни имаше голям успех на латиноамериканското си турне, алгоритъма на Шортс непрекъснато ми вади видеа, които за 2-3 дни навъртат десетки хиляди гледания, което за платформа като тях си е доста. На сцената видимо не беше много подвижен, танцуваше предимно горната част на тялото си и често посядаше на висок стол посредата на сцената, или на някое стъпало - разбираемо, до преди месец ходеше с патерици.... Много му се радваха в някакво шоу по бразилска национална телевизия, засенчил водещия, тамошен национален любимец. Толкова коментари трупа тези дни на португалски, колкото Ча, Хе Ин и Хуанг Ин Йоп  взети заедно не са виждали от португалски фенове. Нямам представа какво е говорил Джуно, но твърдят че бил умен и образован.

Честно казано от тези тримата на снимки тук най-добре ми изглежда Джуно. На Сокчо откак му мажат гнездото с това Дашу, се чудя как може да го пускат с тоя мазньоч на главата, надявам се да му плащат много задето му омазват така красивата коса.

Това успях да намеря интересно сред цялата плява която се бълва през минути за Звездю, горкия човек, направо съм потресена какво се случва с него, последно и от Джо Малоун се отказаха от него. За предстоящия фестивал в Тайван  се оказва че и да не му се ходи на това събитие, а и как би могъл да забавлява някого, като му идва да се гръмне, но няма избор, защото неустойката, ако не отиде  ще е към 3 млн. долара...

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:18 от Беллора

# 274
  • Русе
Profi, Bell, бързо оздравяване!
Одисеята Звездалин продължава - показват се писмо от майката на СеРон, защитата на артиста ще дава под съд клеветника, дори някой писа че Звездьо бил в болница. Всеки ден нещо пишат...
"Нашенката", която говори за народопсихологията и обичаите на Корея, обяснява, че "има правила, които трябва да се спазват. Иначе обществото те отлъчва". Но не говори, че първо трябва да се докаже вина, а после да се наказва.
Белл, права си, Джуно тук е особено чаровен! Heart Eyes

# 275
Profi, Bell, бързо оздравяване!
Одисеята Звездалин продължава - показват се писмо от майката на СеРон, защитата на артиста ще дава под съд клеветника, дори някой писа че Звездьо бил в болница. Всеки ден нещо пишат...
"Нашенката", която говори за народопсихологията и обичаите на Корея, обяснява, че "има правила, които трябва да се спазват. Иначе обществото те отлъчва". Но не говори, че първо трябва да се докаже вина, а после да се наказва.
Привет, не знам коя е нашенката, но според Конфуцианството заподозреният е длъжен да докаже невинността си... Тяхното отношение към живота и събитията в него са коренно противоположни на авглоамериканската система или европейското право. Тук става дума не за законодателство, а за "общественото мнение". Ако си замесен в скандал, на Изток се приема, че ти също си виновен, защото си допунсал да бъдеш въвлечен... Просто да приемем, че те са друг свят, с други пластове на морал и обществено съзнание. Да не се открояваш от тълпата, да прекланаяш глава, да не встъпваш в конфрикт...да си част от стадото...

# 276
  • пустинен пъпеш

И според мен лицето му е без корекции,формата на очите му си е характерната.

# 277
Да, Белл, леещите помия в мрежите скачат срещу всичко, с което той се занимава. Последно, въпреки че от продукцията на "Good Day" бяха изрязали от вече заснетия скоро излъчен епизод, съдържанието, в което той еднолично участва, но нямаше как да го скрият от общите кадри с останалите участници, в крайна сметка се принудиха изобщо да отменят излъчването на предстоящите епизоди на шоуто. Представете си какъв неистово малоумен фенски натиск се оказва върху авторите на риалитито.
Може би да се отдалечи за известно време от Корея да е по-добре за него. Как обаче би участвал и забавлявал тайванските фенове не мога да си представя. Единствено се надявам, да са малко по-широко скроени и по-разумни от корейските си посестрими.

Уин, това което нашенката говори е именно точно, че в Корея е достатъчно да те нарочат, не е нужно да ти е доказана вината. Правосъдието работи по друг начин, но общественото им мнение се носи на гребена на клюките, очернянето и оплюването на всеки по-изпъкващ и надарен с нещо повече от средната маса. Дали ще е красота, талант, богатство или комбинация от трите, щом е над тях, ще го глозгат до кокал. Така вдигат собственото си самочувствие.

П.П. Докато напиша поста си, виждам, че Виктория е казала нещо подобно. Няма да трия.

# 278
Моята оценка за скандала със Звездолин, както го наричате, е че няма никакви шансове. Никакви задгранични турнета. Само ще подхранва повече омразата. Ако изобщо може да спаси нещо от богатството си- хубаво е да си избере държава и да си промени живота. Иначе ще го отровят. Но кой ме слуша мен. Лош ПР, лошо управление на кризата, прилича на планирана райдерска атака да му приберат и парите и да го погребат. Много завист е акумулирал. Много фукане как е в пъти по-богат от другите актьори и модели. Почти 10 пъти по-богат от повечето актьори знаменитости на средна възраст. Да не мислите, че техните агенции не искат контрактите му? Всичко е интереси и той попадна на мушката...

# 279
Поне до вчера фен срещата му в Тайпе не беше официално отменена, нито от страна на организаторите, нито от неговата агенция. Това е причината да се смята, че ще отиде.
Много грозно е това да е съвсем, съвсем, планирано "да му приберат и парите и да го погребат".
Подкрепям да се маха от Корея, вече го писах в предния си пост. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Нищо, че ще го изкарат, че бяга.

# 280
Подкрепям да се маха от Корея, вече го писах в предния си пост. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Нищо, че ще го изкарат, че бяга.
Другото е гибел. Ще следим какво ще се случи с турнето, но предвиждам, че са му планирали и там "замеряне с развалени яйца и домати". Ако отиде само ще го доокепазят. Не коментирам заслужено или не. Говоря какво е добре да се направи- поне да си запази живота.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:36 от victoria vassileva

# 281
Да, дано успее да се съхрани жив.

Имам нужда от нещо развличащо ума. Понеже съм изгледала каквото е излязло от Сърцата и Картофения, трябва да е нещо трето. Отивам да поровя при рускините за някоя, макар и по-стара, кратка комедийка. После сигурно ще си допълня поста с инфо какво съм почнала.

# 282
  • Русе
Profi, 2в1 ни предложи "Отговори от миналото 1997". Аз мисля да я почна, че има и музика.

# 283
Ох, не знам, но ситуацията става още по-абсурдна. Сега пък излезе информация, че Ким Се Рон, докато била в Америка се омъжила за някакъв, който я тормозел физически и психически. Дори направила аборт. И причината за самоубийството е този мъж. Семейството ѝ нямало представа за това.
Разкостиха го това момиче и вината за това е на семейството ѝ. Уж искаха само да възстановят репутацията ѝ, но с действията си направиха точно обратното. Изкараха целия ѝ личен живот на показ.

# 284
  • Варненска клюкарка
Рудуду, Джуно със сигурност си е правил клепачите, виждала съм го преди това в най-ранните му айдълски години, там имаше просто 2 цепки вместо очи. За друго дали е правил не знам. За УСокчо обаче колкото и да гледам не виждам двоен клепач и при усмивка очите доста се свиват, та не мога да кажа е, или не е. Хубавия Ча  си е абсолютно еднакъв с детските си снимки та и там не знам, но определено се вижда двоен клепа.  Джун-Ги не си е оправял клепачите, но 2 пъти си е оперирал носа, сам го казва. Една рускиня говореше как към 30 годишната им възраст при някои корейци може да се оформи такъв клепач спонтанно, заради намаляващите мазнини и дехидратацията на това място. Важното е че каквото и да са правили, резутата при селебритата им  е красив. А останалото население гледа тези красиви лица и иска същото, т.е. вдигат летвата и при обикновените хора да се поддържат в добра форма във всяко отношение. Стремежът към красота се отразява и на сериозни професии -  всеки втори новозавършил лекар в ЮК се насочва към специалности свързани с разкрасяването като  естетична хирургия, дерматология и каквото има още там.... Мен примерно от турските сериали ме отблъснаха вечно навъсените физиономии и общозапуснатия пустиняшки вид на мъжете- такива мога да си ги гледам всеки ден и навън, дори любимецът от един много красив младеж бързо започна да изглежда с 10 години по възрастен от реалната си възраст. А в сериалния бизнес като минимум трябва да са поне едно ниво физически над общата маса, за да привлекат внимание, таланти- маланти им се забелязвт след първото впечатление а и повечето са горе-долу на едно ниво.  Наскоро имаше някакво изследване в ЮК по случая с красотата, но го загубих, отделих го за после,  че беше дълго, но дори  не успях да го дочета....Корейците отлично са схванали идеята, предвид че огромната част зрители са жени и се стремят да направят гледката все по-красива. Последните години се търси и много корейско съдържание. Наскоро излезе изследване на Нетфликс, според  което около 22 милиарда часа  от най гледаното им съдържание е корейско, на първо място сред неанглоезичното с голяма преднина пре всичко останало.

За Звездю уви вече няма никаква надежда да си спаси кариерата. Направо си прозират някакви сили, които нарочно разпалват този скандал, дори опитвайки се да вкарат още имена. Независимо каква кукувица е била Се Рон, коментират бавната реакция на екипите на агенцията за управление на кризи, които са подценили ситуацията, още далеч преди смъртта и. Върви сега че обяснявай как си и давал пари когато не е имала доходи, че си предоговорил дълга и намаляйки го в пъти  при това си го изплатил дори когато вече не са ви свързвали нито романтични, нито бизнес отношения.  Бил е в правото си да блокира и номера и и опитите и да го търси отново и отново, все пак са били разделени от 4 години,  а тя се е опитвала да го изнудва със сники в разгара на Кралицата, нормално е да я притиснат с настояване да махне снимките, които могат да нарушат доброто приемане на сериала. В правото си е и да си иска парите, излезли са от неговия джоб, без да е бил длъжен да я спасява, след като тя вече не е в агенцията и в живота му. Боя се и че няма и как да се вдигне и да замине нанякъде, голяма част от парите му са вложени в имоти в Корея, наскоро излезе доклад за имотното му състояние, има 3 луксозни  300 квадратови апартамента в луксозен комплекс състоящ се от две 45 етажни кули. Общата  стойност на апартаментите беше към 17 млн долара. Дали е възможно да ги продаде без да привлече вниманието на някакви държанвни служби към случая не знам. Последния апартамент беше купил преди година за около 6 млн. долара, пентхаус - най скъпото жилище в сградата. Наскоро в мрежата някой му пожелаваше  да се хвърлел от него. Думи нямам.
Относно рекланите му договори, става дума предимно за местни и китайски марки, което не ги прави за по-малко пари, но западнит бяха само 3-4 . Споменаваха и каква война е на рекламния пазар и как всяка агенция гледа да измъкне килимчето изпод краката на конкуренцията и че не жалят средства в тези дейности.  Демек утре всеки може да се окаже на мястото на Звездю.
Прави впечатление че по-възрастни актьори се опитват да го защитят, явно смятат че нямат кой знае какво за губене, преди дни някакъв намекна че голяма работа ако е бил с непълнолетна, прозвуча ми в стил че кой не е бил, а днес някаква възрастна актриса се опитва да го защити в стил че актьорите имат по-малко права от сериен убиец. Акт.исата каза, че в този скандал п.озира все повече политическа намеса.
Не знам кое е по-потресаващо, как буквално за часове съкипаха един от най-известните си актьори, или алчното семейство на починалата, което за техен ужас едва ли ще дочака пари от Звездю. Сега са дали телефонна и за дигитална експертиза за да продължат с окалянето на паметта на дъщеря си. Предвид обаче че прокуратурата още не се е намесила, явно че прегрешението на Звездю не е толкова голямо колкото им се ще на ронините, но моралната страна на въпроса и ненормалните фенове ще довършат каквото е останало от него.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:49 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт