Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 804
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 470
И аз смятам, че не е лошо да гледаш малко по нашироко. Моя шпаньол е вързан само навън. Вътре защо да го връзвам?
Заради многото непознати хора. При мен едната котка откача от чужди. Тича, крие се и ако вратите са отворени, има опасност да избяга.

# 1 471
  • Пловдив
Аз пък се чудя как с неговите доходи и умения в строителството, живеят в такава мизерия...Може и да са казали, не гледах внимателно.
Това, че майката е починала е трагедия, така е. Но то не извинява бащата, че къщата изглежда така.
Не искам да съпоставям едното семейство с другото, но там поне майката, колкото й стигаха силите и финансите,се беше опитала и успяла да осигури донякъде нормално жилище на децата.
Да, с един родител и една заплата е трудно, ясно е. Но това важи и за двете семейства.

# 1 472
  • София /Абсурдистан
Как се разбира, че сватбата е била богата, като на снимката имаше само булка и младоженец?

# 1 473
Аз не видях кученцето, защото като цяло не гледах целия епизод. Не само не одобрявам, а направо откачам като видя куче на верига, но това е друг въпрос. И на мен ми направи впечатление, че при този ремонт, кухнята и някои от другите мебели бяха по-евтинки, но пък се получи добре и уютно, без да е луксозно, имат си всичко необходимо и новичко. Голяма работа, че нямат Аквафор и телевизия от Йетел. (Групама преди подаряваше застраховка за дома, а в последните епизоди участваше с 'финансова подкрепа".) Банята беше ок като за такива размери. И ми се стори, че видях как разопаковат нова пералня. Ясно е, че ако нещо не е довършено, няма да го вкарат в кадър. За 5 дни толкова.

# 1 474
И тук тоалетната беше моно блок.

# 1 475
Бащата едва ли е някаква квалификация,  по скоро си е бил общ работник. Спомена , че в Бг си е намерил работа като шофьор. С една не особено висока заплата сам човек с две деца, няма как да направи сериозен ремонт. Бяха сменени дограмите, имаше климатик, беше започнал ремонт в едната стая. Децата мисля бяха с хубави дрешки, изглеждаха спретнати. Така че не виждам нищо съмнително в човека ,  добре се получи.

# 1 476
  • SF
В кухнята отстрани на печката нямаше термогръб и си мисля че стената на латекс там ще се цапа.

Прави впечатление да..че нямаше аквафор тук...екскурция и атракции с Макарон.

Финансова помощ от Групама - това са сума в пари или просто застраховка на жилището ли...не стана ясно и се зачудих.

Имаха от Макарон разходка с лодка и фотосесия. Рекламата на макарон е продуктова. Всяко предаване рекламират различен продукт. В някое от предаванията може да се появи как нуждаещото се семейство иска да изненада и зарадва приятел (за Рожден ден, по друг повод...).
Рекламата на Групама е имиджова. Не рекламират продукт - жилищно или животозастраховане, застраховка пътуване, автомобил, селскостопански имот, здравна и т.н...
Парична помощ дават на фона на логото и има звуково покритие. Няма да ти кажат парите. Може да са 500, може да са 5000 лева. Повече от това едва ли.

# 1 477
Благодаря. Сумата не искам да знам..просто се чудех застраховка или кеш дават. Не че е важно де..от любопитство Simple Smile

# 1 478
  • SF
Те се появяват като продуктово позициониране. Показват логото и има звуково покритие - "Групама застраховане..." и тук вече не е важно какво ще последва: ви подарява диван/почивка/, ви предоставя парична помощ, ви осигурява финансова подкрепа. Просто трябва да завършат изречението.
С което не казвам, че е само едно изречение и не участват с пари. Вече споменахме и  Престиж, които също се появяват с имиджова реклама като продуктово позициониране. Дават някаква сума, но заради продуктовото позициониране, показват сладкия шкаф, кошница, в някой от епизодите Мария може да влезе в магазин и да  купи техни вафли, за да занесе на момчетата (каквото решат от маркетинга).

# 1 479
За Престиж е ясно какво дават на семействата - продукти които ги и показват. Те се виждат ясно, там няма чуденка. До семейството стига кошницата,  която виждаме.

Как се рекламира продукт е ясно. Не ми е вяжно какво дават на екипа, чуденката ми е какво стига до семействата.

Не /ми/ стана ясно Групама какво дават. За това попитах.
Но спирам, не това е важното.

# 1 480
  • SF
Престиж не дават само вафли. Плащат си за продуктовото позициониране с повече от 5 кутии вафли и 2 с бисквити.
В общи линии, за да се осъществи епизодът, освен мебели, боя, мокети и балатуми, замазки и лампи и т.н., е необходима някаква сума - Хикс хиляди. С нея се плащат хонорари, кетъринг, заплати за осветители, звукорежисьори, асистенти, тоноператори, оператори и монтажисти, транспорт, телефони, наем на техника, на студиа, на ПТС, на работещите в ПТС... Всички хора зад камера и пред камера получават своите договорени хонорари. Продуцентите търсят и печалба от целия този телевизионен продукт, нали???? Simple Smile И в кредитите виждаме кой е дал Игрек хиляди, за да може да се събере сумата Хикс хиляди. Групама, Престиж, Аквафор, Йетел, Макарон са сред спонсорите и съответно те намират някакво място в епизодите. Маркетинговите им екипи казват в каква кампания са и какво рекламират.  Но се радвам, че спираме, защото темата не е "телевизионна реклама, продуктово позициониране и организация на рекламни кампании."

# 1 481
Да, появи ли се кошница с продукти или какъвто и да е там продукт, той е върхът на айсберга, значи едни солидни пари са дадени за участие и спонсориране.

# 1 482

В първите епизоди беше застраховка на дома, в някакъв момент започнаха да дават по 2000 лв, а сега не е ясно. Но каквото и да е, все е в помощ.

# 1 483

В първите епизоди беше застраховка на дома, в някакъв момент започнаха да дават по 2000 лв, а сега не е ясно. Но каквото и да е, все е в помощ.

Да, това точно питах, благодаря ти за конкретиката.

Помня и аз че имаше застраховка на дома в предни епизоди, сега не го изричат - че предоставят такава, за това се замислих. Благодаря ти отново!

Хубаво е като те разберат и на ясен въпрос ти отговорят пак кратко и ясно. Благодаря.

# 1 484
  • София /Абсурдистан
Мокетите са прахосъбирачки и трудни за поддръжка, но това е имало, това са сложили.

Общи условия

Активация на акаунт