Усещате ли завист от приятелите си?

• 7 317
  • 190
  •   1
Отговори
# 75
  • Melmak
И аз мисля до голяма степен като кечър. Примерно и аз не се интересувам много от коли и ако някой ми обяснява нещо даже може да не рязбера съвсем. Това не значи, че не се радвам ако приятел си купи кола. Ама просто не рилейтвам толкова. Ако се похвали, че ще пътува някъде далеч повече ме интересува като тема и можем да обменим опит.

Мисля, че и хората много гледат какво има в социалните мрежи. И моя профил да види човек ще каже “тая се скъса да обикаля”. А аз съм на ръба на силите си в момента след 2 години и кусур тормоз и проблеми. И ако понякога не забегна от реалността с някоя ваканция в чужбина, ще е ебаси живота..

# 76
Една позната, то е потвърдено че завижда на всички. Понеже и мене не пропуска, всеки път като ме види-оле колко си наедряла. То бива човек да е прост, може би трябва да слабея бременна вече хич не съм в началото. Не пропуска да го каже и като има хора, аз вече я отписах и се чудя на простотията само. Тя като я гледам, сигурно по-финна е била от мене. Мързелива, прави се на луда и злобее на всички, които имат дом обзаведен,пък те до никъде.

# 77
То и това изказване не беше пълно с обич

На бременна жена донякъде е оправдано да се спомене наедряване, понеже знаем от какво е

# 78
То и това изказване не беше пълно с обич

На бременна жена донякъде е оправдано да се спомене наедряване, понеже знаем от какво е
Не, не се казва с тази цел. Един вид леле колко съм надебеляла иска да каже. Пред хора. Дразни. На никой не му влиза в работата.Като човек не е на място не може да ги улови тия неща. Завижда на всички и не го крие дори. Просто не мога да я избегна, засичаме се. Нарочно гледа пред хора да ме унижи.

# 79
  • София
Нетактично е, но ти ако си дебела, защо да ти завижда, че нещо не се сещам?
И бременните надебеляват, не е точно унижение пред хората.

# 80
А как точно се прави на луда въпросната, симулира психично заболяване, или?

# 81
Да, прави се, но всъщност си е много добре.
Завижда за други неща, дори мъжът и каза че била много завистлива.
 За мен това е нетактично и недостойно поведение и е с цел.

# 82
  • София
Звучиш като Блейк Лавли. Извинявай Grinning
Просто не те кефи да отбелязват, че си качила, комплексирана си и повтори 5 пъти, че "ама всички казват, че завижда".
Аз пък ти казвам, че не ти. Няма за какво да завиждаш на надебеляла жена. Просто е нетактично. Но не всичко, което не ни харесва, е точно завист.

# 83
Звучиш като Блейк Лавли. Извинявай Grinning
Просто не те кефи да отбелязват, че си качила, комплексирана си и повтори 5 пъти, че "ама всички казват, че завижда".
Аз пък ти казвам, че не ти. Няма за какво да завиждаш на надебеляла жена. Просто е нетактично. Но не всичко, което не ни харесва, е точно завист.
Явно си поредната гладна анорексички, дето си избива комплексите. Тука не става дума за надебеляване. Хич не сте наред някои. Като не може да напишеш нещо смислено, не се мъчи.

# 84
Не знам дали можеш да се чуеш отстрани

# 85
  • Благоевград
Ако иска да отбележи, че си в напреднала бременност, може да го направи и без да казва, че си надебеляла, а да речем, че си се разхубавила, че имаш много свежест в лицето, че преди си била много слаба, сага изглеждаш прекрасно. Обаче явно има за цел да засегне, защото очевидно и за теб качените килограми са проблем. Игнорирай. Радвай се на бременността си и гледай да не допускаш да те засегне. Ако пак каже нещо такова просто я попитай какво иска да каже с това и я постави на място.

# 86
  • София
Анорексичка хич не съм, но съм гладна, да. Отивам да хапна, направи го и ти и не се излагай.
Наедряла си, не надебеляла, добре. Щом и лудите ти се смеят и могат да те жегнат, значи смятай. Стягай се, че дете имаш да гледаш и не е редно майката да е пó дете от детето. Леко раждане

# 87
Не смятам, че този тип хора точно завиждат, по-скоро се стараят да уязвят околните, за да се чувстват те по-добре. Пък на теб ти е болна тема и се засягаш.

# 88
Хайде да не мерим кой какъв е.
Аз през живота си не съм си позволила лични коментари към познати, приятелки, каквито ще да са. От рода на дебелееш, погрозняваш, кога ще правите деца, хайде време ви е, няма ли второ, разделила ли си се мъжа ти и всякакъв род подобни. Явно тук е норма и на никой не му прави впечатление, на мене ми прави.

# 89
  • София
Ами, престани да бъдеш приятелка с луд@та. Че с какъвто се събереш, такъв ставаш. А и понякога имат агресивни епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт