🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 538
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 435
Ми аз пък не ви разбирам, Яна е напълно нормално момиче. Има позитивни, влюбчиви и наивни хора и на 50. Задължително ли е всички да го играят фаталната жена, като Бранка и подобни? Нито пък смятам, че някой ѝ се подиграва, освен Бранка, пък тя най-вероятно го прави заради това, че е неспособна да изпита емоция.
Абсолютно! Но просто вече на 23г повечето жени са се наживели, преживели всичко, сложили филъри и опънати скули...какво да изпитат като вече са поизхабени от живота. Имаше преди време едно момиче на 18 в стани богат и приличаше на малко дете, защото сме свикнали да гледаме мумии по телевизията.
За мен неадекватната и с метални проблеми е тази от срещата на Мартин, чието име не помня, а не Яна.
Не искам да обидя момичето, много добра душа за мен, но някак ми се струва просто много лабилна.
На старта на сезона тя ми беше фаворитка за Виктор, но за мен той абсолюъно не я хареса.

# 436
Явно наистина е много естествен, защото ѝ разгледах старите снимки. Освен ако не си е правила устни, гърди и нос преди 2018 - това е тя тогава.
Хиалурон към днешна дата май има, но е съвсем малко, очертава си много извън устните.

Скрит текст:
Този нос тук, не е сегашният и нос. Устните също са различни. Гърдите, очевидно не са естествени. Гримасите ѝ са покъртителни!

# 437
Яна с такова голямо семейство очевидно не е общувала с хиени. Какво като на 27 вярва в еднорози? След края на формата ще повярва и в демони.

# 438
Този бюст на Елвира, точно така очертан, като на снимката със синята блузка, си прилича точно на кръгли импланти, но ще се правим, че го мислим за натурален… 😀

# 439
Яна е леко задръстена, но това лесно се поправя. Поне усмивката ѝ ми е по-приятна от тази на Елвира.

# 440
Моля поставящите диагнози да упоменават от позицията на каква специалност го правят - психиатрия, неврология? Защото въз основа на обща култура аз пък ще кажа, че никак не ми прилича на аутист момичето и е нелепо да се хвърлят ей така разни думички.
Аз не видях някой да е писал ,че е аутист, мога и да пропускам нещо.
Аз лично не съм поставяла никакви диагнози, просто бях чула този слух и се замислих.
Момичето явно е много добро и възпитано, коментара обаче на Бранимира ме навява на мисълта, че може би има неща, които не виждаме.
П.С Бранимира грам не я харесвам, тя е влязла там за да е в ролята на режещата Ергена, очевидно е, че е влязла в тази роля.

# 441
Е, не ги спря да вкарат Миленка... А хранителните разстройства са си психологически проблем. Едва ли ще ги спре някоя Мартина - хем сеир да им прави, на тях не им пука. А Яна просто се притеснява от камерите. Не знам дали не са ѝ се подигравали, съвсем да стане неудобно. После те са се прибрали явно много късно от тая среща, недоспала, неадекватна.

# 442
Не смятам, че е препоръчително да мислим за това кой с каква диагноза е (камо ли да лепим такива етикети); нека по-добре да се концентрираме върху цялостното поведение на участниците (въпреки съмненията, че този сезон, поне според мен, ще се окаже най-сериозно режисираният досега).

За мен Яна, след като видях Инстаграм профила ѝ по-рано днес, е влязла в роля, която просто не може да доизиграе достатъчно добре. Със сигурност не е толкова скромна, колкото изглежда, но ще се съглася за едно — при нея говорим не за липса на опит, а за липса на зрялост. И липса на изграден идентитет… даже, в този ред на мисли, и тя сама не си дава сметка, че е в роля — струва ми се, че е свикнала прекомерно дори в реала да е именно в такава.

Липсва автентичност, това усещам пред телевизора, пък си представям на живо какво е…

# 443
Ми, на мен Яна много ми прилича на моя приятелка – 1:1 в поведението, мимиките, коментарите. Интересното е, че не се промени с годините, само се научи да си мълчи, когато около нея има всезнайковци. Но определено е в категорията точна приятелка. Мъжът ѝ се опитваше да доминира, но тя го подчини по нежен начин.

В случая с Виктор трудно ще ѝ се получи, защото той си търси ракета-носител.

# 444
Яна е леко задръстена, но това лесно се поправя. Поне усмивката ѝ ми е по-приятна от тази на Елвира.
Не мисля, че е задръстена Яна, даже ми се струва лисичка, нищо, че се прави на наивното, инфантилно и неопитно момиченце в предаването. Не ми харесва, нещо нездраво виждам у нея, ведно със странния й поглед и: "Хихихи, може ли да те гушна, виж слонче" с тънкото гласче. А иначе как му се натискаше на Виктор, д@пе да му е яко.

# 445
А бе с две думи - всички са в роля.

# 446
Мале мило, дайте инстаграма на Яна, че се шокирах.

# 447
  • София
От фейса

# 448
Този формат утрепА и последната надежда у мен. Няма място за наивни на този свят!

# 449
Аз имам приятелка, която е точно такава в живота и работи като аниматор, също като Яна. Странна е, защото по цял ден работи с деца и малко инфантилее, вярно, че е на 22, но пак идва в повече на моменти. Тръгне ли да се снима, обаче, влиза в роля и е супер фотогеничена. Много момчета така се подлъгват по снимките и са разочаровани като я видят на живо, че е толкова незряла и си плаши на моменти, но е много добро момиче, просто малко по-инфантилна и ако не я познаваш и не си ѝ свикнал, може да кринджнеш яко.

Общи условия

Активация на акаунт