🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 274
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 990
Скалпелът им е играл по лицата и в деколтето. Фигурите им изглеждат чудесно, какво общо има едното с другото?

# 991
Миналата година постоянно се критикуваше сезонът, защото наблягали на простотията, твърде много сеир и т.н. А тази година през няколко коментара призиви да има повече сеир. Явно аудиторията на предаването много се промени за една година. Simple Smile
Не, просто положението е “нямаме угодия”. 😁

Не, просто толкова нищо интересно да не се случва, че близо 300 страници се дъвче едно и също. Аман! А за драмите - не е апел, ами просто ще дадат нови теми за коментиране, различни от носа на Даниела и скулите на не знам си коя. Ако дамите могат да блеснат с нещо позитивно и положително - да дерзаят, но мисля, че всички се съмняваме. Та им остават поне драмите.

# 992
Скалпелът им е играл по лицата и в деколтето. Фигурите им изглеждат чудесно, какво общо има едното с другото?
Ние откъде знаем точно какви и къде са правени корекциите по тях? Деколте, лице, корем, бедра.....И си даваме сметка, че една жена на 33 не е като една жена на 23, нали?

# 993
Спайси, и миналите сезони е било така, особено в началото. Коя какъв нос, коя какви устни и така нататък. За брекетите на Маги няма да ти казвам колко страници се изписваха всяка седмица.

# 994
Ох, нямате изчитане. Тамън свърших старата тема, БАМ, 66 страници нова Grinning
Сега, аз Е1 и Е2 не съм гледала, само третият гледах, а всички знаем какъв епик фейл беше. Та, този сезон за сега ми харесва много повече. Харесва ми по-непринуденото поведение, по-малкото лустросване на ергени и моми.
Виктор за мен е мъж, който знае, че е хубав, но се страхува, че се изчерпва с това. Според мен не е имал много картички връзки, изпатил си е от сериозните и затова е толкова неуверен. Да добавим и травмата от факта не, че родителите му са се разделили, а че баща му е имал паралелно семейство и предпочита другите си деца и воала - тревожност, ниска самооценка, готовност всичко да направиш, за да превърнеш студенина в топлина. Ето това за мен е обяснението за факта, че продължава да драпа по Бранимира, която е пълен борсук. На мен ми беше чак неудобно да я гледам по време на упражнението с гледането в очите. Като подходящи за него виждам Пресияна, Росица и Синтия, никоя от другите.
Мартин ми затвърди мнението, че е пълен нарцисист и е влезнал да си направи гавра с момичетата и да се уреди със някоя и друга креватна партньорка, които да мине 1 път и чао. А вкусът му за жени за мен е потресаващ. Харесва си клонинги и това е. Тоя човек заслужава да му попадне една хитра манипулаторка, която да му завърти главата, ама яко, и да го остави после с пръст в уста. Иначе, от неговите моми ми допадат Диана и Адриана.

# 995
  • София
Ха, Синтия била фенка на Хари Потър?
Ще я захаресам таз жена. Grinning

# 996
Само заради тия истории започвам да се съмнявам, че Янчето може да стигне далеч, няма индикации за това, ама такъв хейт и такива конспирации... Ако е там до 8 епизод, едва ли някой би се занимавал.

И аз това си помислих, разни хора специално са се регистрирали във форума да чернят Янчето.
За Яна мисля, че остналите дами ѝ скапват малко или много психиката. Явно продължава и тук.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 15:21 от Одри ♡

# 997
  • София
Изобщо не ми пука какви компромати ще ми донесете за Яна.
За мен си е сладка, хубава, невинна и мила. Simple Smile

# 998
  • София
Анна-Мария е изчерпала темата - любим ѝ е "хубавият живот". Grin Дай Боже Всекиму!

Новорегистрираните блестят.

# 999
Пълни глупости са това за Янчето.

# 1 000
Спайси, и миналите сезони е било така, особено в началото. Коя какъв нос, коя какви устни и така нататък. За брекетите на Маги няма да ти казвам колко страници се изписваха всяка седмица.

Лили, знам. И аз бях в темата миналата година, просто след края на сезона спрях да се включвам и си затрих стария акаунт и сега съм с нов. Не ми беше мрънкането като нападка към съфорумките (то и аз съм в кюпа в крайна сметка), а наблягам, че сезона наистина е много скучен, та няма какво друго да се обсъжда.

# 1 001
Сега остава и Ферай да се окаже, че не е безработна, а вече 2-ра година търка някое бюро в БАН.

# 1 002
Давайте да залагаме довечера кои две ще си ходят. Моите предположения - за Мартин - Диана, за Виктор - Пресияна.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 15:28 от Snowche

# 1 003
# 1 004
Давайте да залагаме довечера кои две ще си ходят. Моите предположения - за Мартин - Диана, за Виктор - Преслава.

Мартин - Ана-Мария; Виктор - също Преслава

Общи условия

Активация на акаунт