🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 008
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 935
От друга страна, ергените ги направихме на нищо покрай майките им.

# 1 936
Майките доброволно влязоха в предаването и тогава почнахме да ги коментираме. До тогава никой тук не беше казвал нищо за тях, особено пък на база външен вид.

# 1 937
Не сте във висока вибрация като гледам, тъкмо си мислех да не Ви чета като не сте във висока , но си промених мнението и Ви изчетох.
Уж пестят пари от продукцията  ( поне така изглежда ), а са платили за барман и психолог, напълно излишни според мен.

# 1 938
Отвратителни коментари за бащата на Даниела!

# 1 939
Не сте във висока вибрация като гледам, тъкмо си мислех да не Ви чета като не сте във висока , но си промених мнението и Ви изчетох.
Уж пестят пари от продукцията  ( поне така изглежда ), а са платили за барман и психолог, напълно излишни според мен.
Предполагам и преди са имали психолог. Все някой трябва да манипулира участниците… Просто е било зад камера. А това с бармана изобщо не схванах защо е нужно. На последния коктейл сами си наливаха.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:52 от Lilly_85

# 1 940
Уж пестят пари от продукцията  ( поне така изглежда ), а са платили за барман и психолог, напълно излишни според мен.
Барманът може и да им прави косите, а и все пак може да им подхвърля теми уж случайно, вместо престорените разговори по диваните, но психоложката е тоталщета и само си кара почивка, заедно с Наум и Тейчето.

# 1 941
Само така си мислите. Психоложката е тайното оръжие на продукцията. Завъртяла е главите не само на двамата ергени, а и на част от момите. Та интригите тепърва предстоят. Отделно и барманът тръгнал да залита по нея, а в него пък (бармана) били влюбени голяма част от екипа, горкият продуцент, видял се в чудо.

# 1 942
Само така си мислите. Психоложката е тайното оръжие на продукцията. Завъртяла е главите не само на двамата ергени, а и на част от момите. Та интригите тепърва предстоят. Отделно и барманът тръгнал да залита по нея, а в него пък (бармана) били влюбени голяма част от екипа, горкият продуцент, видял се в чудо.
Виктор и Мартин да си падат по Маги? Абсурд. За барманът, който очевидно тича в лявата лента пък, да не говорим. Или им е завъртяла главите, в смисъл, че ги манипулира? Девойките да са влюбени в бармана също не вярвам, на него от самолет му личи, че не харесва жени за интимност.

# 1 943
Хора, спокойно, колегата се шегува, очевидно е.

# 1 944
Екипът, не момите са влюбени в бармана. Барманът платонично се влюбил в психоложката, какво не е ясно?

# 1 945
Скрит текст:
Вече почти вскя втора е с правен нос и устни , какво значи лъжкиня ? Да си каже във визитката ли, ме има запори ? 🤣
Ще видим. Лично за мен не е приемливо. За да те запорират има нещо нередно, за да дължиш такива пари - има нещо нередно. За да си си сменил цялото лице, а да пишеш колко си уверена и недостижима - има нещо нередно. За да ходиш на 32 г в предаване да си търсиш мъж, докато даваш консултации на жени, за да имат успешна връзка - има нещо нередно. За да си си сменил имената и да се представяш с други - има нещо нередно.

Е, чак пък. Даниела ми е безразлична към неприятна, но е факт, че около 20% от малките бизнеси фалират в първите две години, а 50% в първите пет. Това в САЩ. У нас е още по-трудно да правиш бизнес по ред причини. Че Даниела не е предприемачески гений е ясно, но в това не виждам нищо подозрително, просто сурови икономически реалии.

За останалото — ами ниско самочувствие. Какво толкова чудно и странно има? То и аз не харесвам разни неща по себе си, но в средата ми бих била осмяна, ако тръгна да се преправям така. Тя движи в други среди, където подобни корекции са като боядисаната коса и гел маникюра за “нормалните” жени.

За името също я разбирам, нека не се правим, че няма предразсъдъци към малцинствата у нас. Включително подмятания, тънки смешки, завоалирани обиди и т.н. Жалко, защото Айгюл много повече ми харесва и се откроява от Даниела.

# 1 946
В това и е очарованието (или пък проклятието, хм Thinking) на любовта - тъкмо решиш, че си открил себе си, и тя - бум, и те цапардоса по челото, досущ като любимата ми гувернантка Heart

# 1 947
В това и е очарованието (или пък проклятието, хм Thinking) на любовта - тъкмо решиш, че си открил себе си, и тя - бум, и те цапардоса по челото, досущ като любимата ми гувернантка Heart
И ти казва " нидей, ша ма убидиш".

# 1 948
Не успявам да изчета всички коментари и може вече някой друг да се е досетил за тази теория, но.. да си кажа..

Допускам, че Даниела може да е човек на продукцията и всъщност да направи съвсем успешна реклама на книгите си.
Влиза в предаване с още 20 жени, един заможен мъж, омагьосва го и той избира нея..
Показва колко е опитна и стотици златотърсачки купуват книгите ѝ с надежда да хване дикиш и при тях..

# 1 949
Не успявам да изчета всички коментари и може вече някой друг да се е досетил за тази теория, но.. да си кажа..

Допускам, че Даниела може да е човек на продукцията и всъщност да направи съвсем успешна реклама на книгите си.
Влиза в предаване с още 20 жени, един заможен мъж, омагьосва го и той избира нея..
Показва колко е опитна и стотици златотърсачки купуват книгите ѝ с надежда да хване дикиш и при тях..
Точно така ще се случи. И аз съм на това мнение

Общи условия

Активация на акаунт