Да простя ли

• 2 294
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Живеете на инат - и ти и той.
Ако мислите от утре ще го подкарате този живот по мед и масло - няма да го бъде. Имате ужасен пролапс в двойката, отношенията, разбиранията.

Ако си анонимната от общата тема - достатъчно съвети ти се дадоха.

# 16
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Здравейте. Жена съм с 2 деца, на около 30г. С мъжа ми бяхме заедно почти 8г., в началото нямахме добри финансови възможности, но се разбирахме и обичахме, роди ни се дете, по време на ковид, бях постоянно вътре, а мъжа ми работеше по цял ден, бях сама и това ми се отрази зле - изпаднах в депресия, беше ми трудно да се справям и бебе и с домакинство, и започнах да си пиша с различни хора да намеря някакъв отдушник, включително и мъже. Мъжа ми като разбра се почувства много зле, карахме се, обиждаше ме, че той работел по цял ден, а аз му забивам нож в гърба. Съгласих се, че не съм постъпила правилно и спрях да го правя, но между нас остана една пропаст, не се разбирахме и не си покривахме очакванията... Роди ни се още едно дете, той рядко ми помагаше, помагаха ми неговите и мойте родители, той само финансово участваше, продължаваше да работи, и вече имаше повече изисквания към мен - за готвене и чистене, през повечето време не беше доволен въпреки ежедневните ми усилия. Той започна да излиза вечер при негов приятел, аз седях сама с децата всяка вечер, с каквото можех му помагах относно неговата работа, но продалжавахме да не се разбираме, не ходехме никъде заедно, понякога и не си говорехме по няколко дни, той беше все изнервен и спорехме доста, бяхме заедно заради децата, защото са малки.
В компанията им започнало да ходи и някаква друга жена, говорели си и той се влюбил в нея, няколко пъти ги хващах да си пишат, но някакви общи неща. По-късно той ми призна, че има чувства към нея, и иска да се разделим, за да е с нея.
Скрит текст:
В началото му говорех и му се молех, да не го прави, да си оправим нещата между нас, но той не пожела. Изнесе се от жилището ни, през деня идваше да види децата, след една седмица се изнесох и аз, в собствено жилище защото старото беше негово и и той заведе новата си там, пред голямото дете, без да му обяснява, че мама и тати вече няма да живеят заедно и тн. Водеше я на различни места, на вечери на басейни и тн. След 2 седмици ми се обади, искаше да поговорим, каза че осъзнал каква Грешка направил, че иска да си оправим семейството, аз исках да ми даде време да реша. Мина един месец вече и аз не знам какво да правя. Той е зарязал другата жена, тя се опитвала да продължи контакт (това ми го доказа като чух техни разговори) той твърди, че осъзнал, че не сме си обръщали внимание и иска да поправим това, но аз не мога да му простя, че е бил с друга, много съм объркана, какво да правя? Sob

Мноого слаб сценарий.
Трябваше да вмъкнеш и физическа изневяра от твоя страна, като мъжО ти, ви е заварил на калъп с друг мъж от компанията, който е искал да ходи с жената с която мъжО ти иска да заживее.
Така щеше да има повече съспенс и вариантите за развитие на драмата щяха да са повече.

# 17
  • Варна
За мен мачът е свирен, вие сте свършени като семейство, чувства помежду ви няма и няма да има. Евентуално можете да пробвате да живеете заедно заради децата, но не мисля, че ще успеете. Това често се оказва по-трудно отколкото живот сам.

# 18
И аз когато се роди синът ни изпаднах в депресия и се карахме че все го няма аз правя всичко сама,но не съм имала време да си пиша с други мъже,исках си вниманието на моя....но все пак тя не му е изневерила,а той направо си тръгва
Според мен няма смисъл да се събирате,тези неща винаги ще са между вас,само ще загубиш време и енергия,а децата няма да растат спокойни

# 19
Не искам да звуча грубо, но нещата не са вървели още след първото. Защо правите второ? Винаги съм се чудила.Неразбирателство,депресия.Не гониш някаква норма, плюс това много ти се е насъбрало-изолация, следродилна депресия. Можело е да опитате да се оправите и после да привите още едно.
 Винаги ми е било чудно, един път се лъжеш, виждаш че не върви, а втори за какво? По-добре не стана.

# 20
Връщай се при него,ама този път си купи вибратор че като те засърби на ново да не правиш старите грешки .Груба съм да и моля спестете ми коментарите за това.Най лошото е че ако не се съберете и не поумнеете ,ще въвлечете трети страни във вашите токсични отношения,както тоя убавец е направил не за друго,а за да натриете носовете си един на друг и за да не останете сами . Иначе хората ще кажат нещо.
Наистина сте си лика прилика и жалко за децата ви .

# 21
Горката! Не можела да се справи с бебе и домакинство и се засваляла с кандидат-ебачи за да си реши проблемите, които ги няма.
На негово място щях да те натиря на момента, че и детето да ти взема. Както си безработна и шавлива, като нищо е можел да го направи.
Много сте нечистоплътни, направо ми се догади.

# 22
Ее, защо да е жалко за децата. Родителите не се разбират, не са първите, нито последните. И разводи има под път и над път. А децата могат да си имат хубаво детство, ако родителите се погрижат за тях. Няма данни да не го правят.

# 23
Не е едно и също да се лигавиш с някой в социалните мрежи, и да си го слагаш.
Отделен е въпросът, че тя е почнала първа.
При наличие на две малки деца, по добре да даде шанс, но при ясно поставени условия и опит и от двете страни да си оправят отношенията. При липса на комуникация, общи дейности, внимание, всеки почва да гледа на страни. Прекалено сте млади, за да живеете като съквартиранти.
Ти си си търсила внимание, той ти е върнал за заигравката. Квит сте.
Ако все още има чувства между вас, може и да се получи.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 13:56 от Прекрасная Василиса

# 24
Или си прощавате и забравяте миналите събития, стараете се да поправите пукнатините между вас, изговаряте си грешките и не натяквате, или продължавате всеки по пътя си, но с ясното съзнание, че две деца имат нужда от вас като родители.
Грешки сте направили и двамата, въпросът е достатъчно зрели ли сте да си простите и преглътнете горчилката и спасяема ли е връзката между вас двамата.

# 25
Най тъпото е че всичко това се оправдава с депресия.Аз съм била в депресия.Човек който е в депресия отива на доктор,пие хапчета и не може да стане от леглото,а не се опитва да си го слага с някой по интернет.

# 26
С бебе ти е било трудно да домакинстваш, ами с две сега не е. Ей това ми е чудно, деца не се правят ей така с лека ръка. Стой си на г*за.
Прощавай му с две малки деца по чатовете, ако грабваш окото ще намериш. Ще те ползват само за лесен секс.
По-добре да се кротнете. От тук насетне по-зле ще става за теб. Посети психолог. Трябва да се грижиш за децата. Махни телефона, ако времето не ти достига да се справяш със задълженията, телефона влошава нещата. Изяжда времето ти. Пък чатове с разни съвсем, разбирам нещо полезно да вършиш свързано с работа.

# 27
Не искам да звуча грубо, но нещата не са вървели още след първото. Защо правите второ?
Ще се съглася, че няма логика. Депресирана, вечно сама и вкъщи с детето, разрив в отношенията и вместо да поеме глътка въздух, да обърне внимание на себе си и мъжа си, да започне работа, хобита, правят второ, та съвсем да я втаса.
Нормално мъжът да има все повече изисквания. Ако довчера не му е правило впечатление, че не е сготвено или банята не е измита, сега вече си мисли, че щом имаш време за чатове и флирт, имаш време да свършиш домакинска работа. Аз бих простила и пробвала още веднъж. Квит сте.

# 28
Някои хора си мислят че нещата като не вървят едно дете ще ги сплоти,аз не мисля така
Когато се роди нашето първото и аз бях изпаднала в голяма депресия,сама го гледах бабите не помагаха учих се в движение както се казва и с мъжът ми се карахме за всичко бяхме пред раздяла ,после изведнъж всичко се успокои от само себе си,но в такъв случай второ дете според мен само би влошило нещата

# 29
Точно това се опитвах да обясня в една друга тема,в която скочиха срещу мен че детето какво било виновно .То ,това е така,ама в повечето случаи то е жертва преди всичко на майката че е решила, че то ще бъде инструмент един не годен мъж да и е вързан в кърпа цял живот.И ,поне според мен масово се разсъждава така.Един мъж не ти е в кърпа вързан като му родиш дете , особено ако той е лош генетичен материал.И ,после се жалваш по форумите колко си клета и не оправдана че си самотна майка.Но , каквото и да пишем е все едно ,то е станало вече.Да се събират,,пак да си му е ужасно "!!! Доверието им вече е подкопано .Той винаги ще се съмнява,тя винаги ще му натяква че е чукал друга.Тук реален съвет не знам какъв да се даде.

Общи условия

Активация на акаунт